Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Czy otrzymałeś swój email z kodem aktywacyjnym ?
Strony: 1 [2]
  Drukuj  
Autor Wątek: Ozdoby  (Przeczytany 3416 razy)
Pethro
Super aktywny

« Odpowiedz #15 : Styczeń 03, 2009, 17:14:43 »

Pethr chodzi o to że w poprzednim wątku- chyba tez tam byleś- prosił żeby mu podać oświetlenie itp. żeby stworzyc akwarium roslinnne, a teraz wyskakuje ze sztucznymi roślinami itp.
trzeba mu wybaczyć bo jest jeszcze młody i nie ustabilizowany emocjonalnie Grin kiedyś wyrosnie z tego Wink A sądząc po ilości zamków widzianych w dziale NASZE AKWARIA to sporej ilosci ludzi sie podobaja jednak te sztucznosci wiec nie sobie wymieniają info jak chca gdzie warto kupować ;P

Shifty
Stały użytkownik

« Odpowiedz #16 : Styczeń 06, 2009, 21:06:35 »

Pomysł wziął się z http://www.akwarium.net.pl/forum/index.php?topic=18493.0

Słuchaj a nie lepiej kupić sobie normalny korzeń ? to że ktoś ma coś sztucznego i ci się podoba to nie znaczy że zaraz  będziesz miał takie same.Mi podobają się inne akwaria od mojego i jakoś nie lecę i nie kupuje identycznych roślin i ich sadzę w to samo miejsce.

PS: Wiem że temat już można uważać za zamknięty ale jeszcze swoje zdanie wyraziłem Tongue

FighterMan
Bywalec

Kocham Ramirezy!!!

« Odpowiedz #17 : Styczeń 20, 2009, 14:37:44 »

no to prawda. jak chcesz to ci oddam ruiny i wiadro bo się pozybyłem tego cholerstwa na rzecz cryptocoryny i nurzańca.

Strony: 1 [2]
  Drukuj  

Skocz do: