krzyniu
Zainteresowany
|
|
« Odpowiedz #75 : Listopad 02, 2008, 22:07:53 » |
|
Witam wszystkich nowych i starych akwarystow mysle ze bede zagladal na forum w miare mozliwosci czesto chociaz za duzo nie pomoge bo jestem dopiero poczatkujacy... (akwa posiadam ledwo 2 miesiace) zbiornik o pojemnosci 216L W tygodniu jak bede mial chwilke to postaram sie wrzucic zdjecia do odpowiedniego dzialu i opisac. Pozdrawiam
|
|
|
|
|
|
|
FighterMan
Bywalec
Kocham Ramirezy!!!
|
|
« Odpowiedz #76 : Styczeń 21, 2009, 14:11:25 » |
|
Tyle tu jestem a się jeszcze nie przywitałem... Witam nazywam się Marcin, mam 13 lat. Posiadam 2 akwaria 45 i 25l. Swoją przygodę zacząłem niestety od kuli, którą zbiłem po pół roku przy wymienianiu wody. Dzięki temu forum profesionalnie powstało przy 25l krewetkarium, bo tu zasięgnąłem całą wiedzę. Pozdro
|
|
|
|
|
|
|
margin
|
|
« Odpowiedz #77 : Luty 18, 2009, 19:48:57 » |
|
Witam serdecznie, jestem tu od się wczoraj, na razie czytam i się uczę, pozdrawiam
|
|
|
|
|
|
|
magda78
czas na zmiany
Zainteresowany
|
|
« Odpowiedz #78 : Kwiecień 09, 2009, 13:47:32 » |
|
Witam! czytam sobie to forum od jakiegoś już czasu, czasami coś się zapytam, czasami coś skomentuję .... trzeba przyznać, że na tym forum jest dużo ludzi, którzy zachęcają, podpowiadają i robią to w bardzo miły sposób, ale jak w każdej regule są i wyjątki trafiłam tutaj z innego forum, na którym tylko czytałam krytykę, a porad było co kot napłakał dzięki Wam zajęłam się akwarystyką na poważnie dużo czytam, książek też pozdrawiam wszystkich
|
|
|
|
250l towarzyskie 60l krewetki RC
|
|
|
Lobuzio
Amator Amator
Zainteresowany
|
|
« Odpowiedz #79 : Kwiecień 10, 2009, 21:03:19 » |
|
Powodzenia na nowej drodze życia :-)
|
|
|
|
|
|
|
Grego
Nowy
|
|
« Odpowiedz #80 : Kwiecień 15, 2009, 22:59:02 » |
|
Witam szanownych użytkowników, nie znam szczegółowo zwyczajów tego portalu, ale nauczony doświadczeniem innych forów, zanim pozwolę sobie skorzystać z Waszych rad, chciałbym się grzecznie przywitać i krótko przedstawić (choć nie wiem, czy to właściwy dział/wątek; liczę na wyrozumiałość...). Nie jestem "zaawansowanym" akwarystą, ani też fanatykiem, jednakże pierwszy zbiornik miałem już ponad 35 lat temu, a teraz wróciłem do tego pięknego hobby. Mam nadzieję wiele się tutaj dowiedzieć i nauczyć. Pozdrawiam, Grego
|
|
|
|
|
|
|
iwo
<IwA>
Nowy
|
|
« Odpowiedz #81 : Kwiecień 20, 2009, 19:26:18 » |
|
Ja akwarium mam o roku :> Jestem bardzo zadowolona ze istnieja takie strony gdzie mozena cos znalesc o rybkach (pozytecznego)
|
|
|
|
<<<Iwa>>>
|
|
|
Aramis
Powiedz kuli ,,NIE"
Stały użytkownik
Aramis śni się małym dzieciom ...
|
|
« Odpowiedz #82 : Kwiecień 20, 2009, 19:29:04 » |
|
Hehe Jestem już tutaj tak dawno a zapomniałem się przedstawić , mam 11 lat akwarystyką zajmuję się już 2 lata , mieszkam w wielkopolsce . Pozdrawiam Adrian.
|
|
|
|
|
|
|
iwo
<IwA>
Nowy
|
|
« Odpowiedz #83 : Kwiecień 20, 2009, 19:33:27 » |
|
|
|
|
|
<<<Iwa>>>
|
|
|
Didżi
Stały użytkownik
|
|
« Odpowiedz #84 : Kwiecień 21, 2009, 15:54:43 » |
|
No ja juz tez troszke jestem,a sie nie przedstawilam.no wiec nazywam sie Olga i mam 12 lat..caly czas przeszukauje forum w celu znalezienia informascji.juz sie duzo nauczylam tu na forum..
|
|
|
|
.
|
|
|
|
Harnal
Nowy
|
|
« Odpowiedz #86 : Maj 15, 2009, 22:06:42 » |
|
Witam Wszystkich , Do akwarystyki wracam po blisko 20-tu latach, czytając to WSPANIAŁE forum, widzę, że dużo się zmieniło od tamtego czasu, no nic, koniec z anonimowym czytaniem, pora się przyłączyć oficjalnie. Zbiornik, który zamierzam za parę tygodni założyć ma mieć 150x50x60 a wymarzonym biotopem ma być - Malawi. W chwili obecnej dobieram szafkę i nie mogę zdecydować się jaką założyć filtrację. Pozdrawiam
|
|
|
|
|
|
|
darcio
Bywalec
Jeden z moich kirysków :)
|
|
« Odpowiedz #87 : Sierpień 27, 2009, 18:39:31 » |
|
Cześć . W świecie akwarystyki jestem od nie dawna wraz z siostrą około 5 miesięcy . Prosiłbym o rdy co do spraw akwarystycznych .
|
|
|
|
|
|
|
marcinl
|
|
« Odpowiedz #88 : Sierpień 27, 2009, 20:42:15 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
piotr_5e3
DIY rulz
Zainteresowany
|
|
« Odpowiedz #89 : Sierpień 27, 2009, 21:09:51 » |
|
Witam! Mam na imię Piotr (zdziwieni? ) Mam 14 lat. Na forum jestem od roku i od tego czasu mam akwarium. Dziś zalałem aqua po restarcie. Jak skąbinuję akwarium, to napiszę w "naszych akwariach"
|
|
|
|
|
|
|
|