eni
Zainteresowany
|
|
« Odpowiedz #90 : Grudzień 05, 2009, 21:57:44 » |
|
hej, Witam wszystkich, jestem Ola, swoja przygode zaczynam po latach od nowa długa droga przede mna... licze na Wasze rady szczególnie tych najbardziej doswiadczonych uzytkowników
|
|
|
|
|
|
|
ja_serio
Nowy
|
|
« Odpowiedz #91 : Grudzień 06, 2009, 12:53:40 » |
|
Czesc Ola. Witam . Skoro wracasz,, po latach'' masz zapewne doswiadczenie. Powodzenia.Rafal.
|
|
|
|
|
|
|
peyooo
Zainteresowany
|
|
« Odpowiedz #92 : Grudzień 14, 2009, 20:36:19 » |
|
Witam wszystkich. Wiele lat temu miałem hodowlę złożoną z 12 zbiorników, teraz mam ochotę znów podziałać troszkę w tym temacie, choć jednak już raczej nie na tak dużą skalę, niestety z powodu braku czasu i miejsca ale na pewno coś porozmnażam Sporo czasu minęło odkąd zajmowałem się rybkami, także wszystko muszę sobie na nowo przypomnieć, forum bardzo mi w tym pomaga i myślę, że będzie pomagać nadal. Na początek chciałbym rozmnożyć gurami mozaikowe, ponieważ mam śliczną dojrzałą parkę i już pomału szykuję wszystko
|
|
|
|
|
|
|
bluessj
Nowy
|
|
« Odpowiedz #93 : Grudzień 16, 2009, 23:18:03 » |
|
To powodzenia ci życzę Sam muszę stworzyć partnera mojej samiczce, ogólnie muszę kilka górami zakupić
|
|
|
|
Akwarium 160l Gurami Mozajkowe 1x Sum Pictus 4x Kirysek Pstry 2x Glonojad 4x Modesta 2x Brzanka różówa 3x Rineloricaria teffeana 4x Skalar 2x Kosiarka 5x
|
|
|
Andrij
|
|
« Odpowiedz #94 : Marzec 13, 2010, 14:22:12 » |
|
Witam. Nazywam się Adrian i mam 16 lat. Akwarystyką interesuję się od 4 lat, ale tak na poważnie jeszcze nie miałem okazji zacząć konkretną hodowlę ryb z roślinkami żywymi. Teraz znów chciałbym założyć większe akwarium być może krewetkarium, bo bardzo zainteresowały mnie te stworzenia. W tej chwili zastanawiam się nad doborem roślin. Jak już wiecie mam 16 lat i muszę wybrać szkołę średnią. Pasowałaby mi szkoła o profilu biol-chem i chciałbym w przyszłości też zajmować się akwarystyką, ale zawodowo. Niestety nie wiem jakie zawody są z nią związane
|
|
|
|
|
|
|
D0m3k
Nowy
|
|
« Odpowiedz #95 : Czerwiec 14, 2010, 06:44:06 » |
|
Witam Wszystkich. Jestem Dominik mam 15 lat. Ja hodowle zaczynam dopiero sam zakładać mam nadzieje że mi pomożecie jak będę miał jakieś pytania Mieszkam w Częstochowie. Kocham grać w piłkę nożna
|
|
|
|
|
|
|
Nemoo
Nowy
|
|
« Odpowiedz #96 : Czerwiec 14, 2010, 09:58:49 » |
|
Witam wszystkich. Mam na imię Andrzej i mam 32 lata i to jest mój powrót do dzieciństwa,gdzie miałem małe akwarium i z fascynacją przyglądałem sie zachowaniom gupików . Teraz mam 112l ogólne do którego obejrzenia wszystkich zapraszam. Mile widziane wszelkie porady i komentarze w moim wątku. Pozdrawiam
|
|
|
|
|
|
|
Legons
Nowy
|
|
« Odpowiedz #97 : Czerwiec 14, 2010, 19:13:50 » |
|
Witam. Mam na imie Łukasz mam 24lata i zaczynam z akwarystyka. Oczekuje pomocy i w przyszlosci chce zaoferowac swoja w ramach odwdzieczenia sie
|
|
|
|
|
|
|
aszek
Nowy
akwa 45l, molinezje, mieczyki, glonuś
|
|
« Odpowiedz #98 : Wrzesień 28, 2010, 11:18:35 » |
|
Witam wszystkich serdecznie jestem tu nowa założyłąm sama swoje akwa jakies 8 miesięcy temu i mam nadzieję, że pomożecie mi przejść przez trudy początkującej akwarystki POZDRAWIAM!!!
|
|
|
|
asz
|
|
|
Yacek Be
Nowy
|
|
« Odpowiedz #99 : Maj 11, 2011, 10:01:16 » |
|
Witam wszystkich, Jestem Jacek, akwarysta już od dekady. Na dzień dzisiejszy mam 3 zbiorniki a w nich takie cuda jak mruki, kolcobrzuchy i babki.
|
|
|
|
|
|
|
RyCho
Nowy
|
|
« Odpowiedz #100 : Czerwiec 28, 2011, 14:50:10 » |
|
Ryszard wita wszystkich forumowiczów. Z akwarystyką jestem ho, ho może z pół wieku i ciągle mnie zachwyca. Życzę wszystkim powodzenia w naszej pasji, naszym hobby.
|
|
|
|
|
|
|
Gupiczek
Nowy
|
|
« Odpowiedz #101 : Wrzesień 20, 2011, 07:32:50 » |
|
Witajcie ! Jestem Kuba i mam 15 lat . Pochodzę z Poznania . Od zawsze interesowałem się biologią i w końcu umiejscowiłem się w akwarystyce . Pozdrawiam
|
|
|
|
|
|
|
prama
Nowy
|
|
« Odpowiedz #102 : Grudzień 20, 2013, 23:22:07 » |