strix
Nowy
|
|
« Odpowiedz #180 : Luty 24, 2009, 08:34:11 » |
|
Ja rzadko jestem zły, ale dwight 18 jak się rozpoczął ten wątek byłeś zachwycony tym zbiornikiem, ba chciałeś tam dorzucić stado neonów, a to ryba jak by nie było nie rafowa. Asie nie z tej ziemi zdecyduj się. To tyle więcej nie bedę tu pisał, bo co miałem napisać na temat tego zbiornika, napisałem. Jest piękny i już.
|
|
« Ostatnia zmiana: Luty 24, 2009, 08:36:35 wysłane przez strix »
|
|
Pozdrawiam Paweł gg 3750091
|
|
|
rzeznik75
Stały użytkownik
|
|
« Odpowiedz #181 : Luty 24, 2009, 14:43:52 » |
|
hej co prawda to prawda strix jest piekny i juz
|
|
|
|
|
|
|
dwight 18
|
|
« Odpowiedz #182 : Luty 25, 2009, 19:04:38 » |
|
Ja rzadko jestem zły, ale dwight 18 jak się rozpoczął ten wątek byłeś zachwycony tym zbiornikiem, ba chciałeś tam dorzucić stado neonów człowiek cały czas uczy się na błędach.Dobrze że Drago napisał że tu jest za dużo roślin dla ryb bo od tamtej chwili zacząłem interesować się biotopem czarnych wód
|
|
|
|
|
|
|
Aila
:)
Zainteresowany
:))
|
|
« Odpowiedz #183 : Luty 25, 2009, 19:17:28 » |
|
Ja rzadko jestem zły, ale dwight 18 jak się rozpoczął ten wątek byłeś zachwycony tym zbiornikiem, ba chciałeś tam dorzucić stado neonów człowiek cały czas uczy się na błędach.Dobrze że Drago napisał że tu jest za dużo roślin dla ryb bo od tamtej chwili zacząłem interesować się biotopem czarnych wód To bardzo slabo idzie Ci ta nauka , w czarnych wodach raczej niewiele jest roslinnosci - a to akwarium jest ewidentnie roslinne na bazie ziemi, rybcie sa tylko dodatkiem. Jak na takie zalozenie to widze sukces osiagniety w pelni, trzymaj tak dalej Tusi - masz jedno z najladniejszych akwariow na tym forum
|
|
|
|
|
|
|
dwight 18
|
|
« Odpowiedz #184 : Luty 25, 2009, 19:23:57 » |
|
To bardzo slabo idzie Ci ta nauka , w czarnych wodach raczej niewiele jest roslinnosci - a to akwarium jest ewidentnie roslinne na bazie ziemi, rybcie sa tylko dodatkiem. a czy ja napisałem że jest dużo roślinności? naucz się czytać ze zrozumieniem
|
|
|
|
|
|
|
Aila
Zainteresowany
|
|
« Odpowiedz #185 : Luty 25, 2009, 19:32:03 » |
|
przecież w tym akwarium na dnie po prostu nie ma gdzie pływać! tym bardziej że są tam bocje... jak gęsta roślinność to nie ryby takie jest moje zdanie.
nie dla ryb...
Wlasnie czytalam - jak inaczej mozna to zrozumiec ?
|
|
|
|
|
|
|
dwight 18
|
|
« Odpowiedz #186 : Luty 25, 2009, 19:34:34 » |
|
Wlasnie czytalam - jak inaczej mozna to zrozumiec ? można to zrozumieć tak jak chyba każdy by zrozumiał: że to akwarium nie jest takie fajne dla ryb.Jaki to ma związek z moją wiedzą o czarnych wodach bo nie wiem.
|
|
|
|
|
|
|
Aila
Zainteresowany
|
|
« Odpowiedz #187 : Luty 25, 2009, 19:47:48 » |
|
To jednak Ty czytasz chyba nie wszystko o tym baniaczku, 240 L sporo roslin i obsada minimalna - wszystko w tym akwa jest ok !!!!!!!!!!! Wiec nie wiem czemu tak caly czas czepiasz sie ze jest za duzo roslin (jesli to jest roslinne) i ryby nie maja gdzie plywac (jesli jest ich niewiele jak na 240 L) A jesli jestes tak zakochany w czarnych wodach to nie powod by wszyscy mieli w akwa 2 rosliny na krzyz i duzo ryb.
|
|
|
|
|
|
|
taisha
Zainteresowany
|
|
« Odpowiedz #188 : Luty 25, 2009, 22:47:19 » |
|
naprawde piekny zbiornik
|
|
|
|
|
|
|
sircula
|
|
« Odpowiedz #189 : Luty 26, 2009, 09:02:36 » |
|
Piękny zbiornik. Taki jak lubie:)...Dużo pracy włożone i widać rękę do roślin . Rewelacja...aż widzę , że niektórych zazdrość zjada totalnie hehe... Tak trzymać. pozdr
|
|
|
|
|
|
|
Królewna Śnieżka
Nowy
|
|
« Odpowiedz #190 : Marzec 20, 2009, 18:07:32 » |
|
Piękny.
|
|
|
|
|
|
|
Ashim 200L
Zainteresowany
|
|
« Odpowiedz #191 : Marzec 25, 2009, 21:56:40 » |
|
Zainspirowałaś mnie swoim akwarium ) Dobrze, że właśnie robie restart będę miał się na kim wzorować ;P mam kilka pytań na privv ale to jutro
|
|
|
|
|
|
|
Mechanic
|
|
« Odpowiedz #192 : Marzec 26, 2009, 09:32:01 » |
|
Wiec nie wiem czemu tak caly czas czepiasz sie ze jest za duzo roslin Zawsze znajdzie sie cos do czego mozna sie przyczepic, np. zaciek na szybie... Niektorzy po prostu chca tutaj udowodnic swoja "wielkosc" i bunt ale kiepsko im to wychodzi. Dodatkowo tylko sie osmieszaja. Akwarium Tusi jest naprawde super. Jest przykladem zrownowazonego biotopu i harmonii, ot co!
|
|
|
|
|
|
|
dwight 18
|
|
« Odpowiedz #193 : Marzec 26, 2009, 16:48:54 » |
|
Akwarium Tusi jest naprawde super. Jest przykladem zrownowazonego biotopu i harmonii, ot co! ty chyba nie wiesz co to jest biotop koleś.... pokaż mi naturalne miejsce na ziemi gdzie istnieje taka gęsta roślinność i żyją tam ryby.
|
|
|
|
|
|
|
Ashim 200L
Zainteresowany
|
|
« Odpowiedz #194 : Marzec 26, 2009, 16:58:49 » |
|
Akwarium Tusi jest naprawde super. Jest przykladem zrownowazonego biotopu i harmonii, ot co! ty chyba nie wiesz co to jest biotop koleś.... pokaż mi naturalne miejsce na ziemi gdzie istnieje taka gęsta roślinność i żyją tam ryby. boże koleś zazdrościsz Jej tego akwa i cie ponosi ... jest boskie nie ma sie do czego przyczepić a ty piszesz byle pisać negatywy :/ moim zdaniem najlepsze jakie widziałem na tym forum bez gadania !
|
|
|
|
|
|
|
|