Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Czy otrzymałeś swój email z kodem aktywacyjnym ?
Strony: 1 [2] 3
  Drukuj  
Autor Wątek: 43 l - le5iu  (Przeczytany 5886 razy)
gina2006
NOWE FOTECZKI - zapraszam do opiniowania
Super aktywny

« Odpowiedz #15 : Styczeń 04, 2009, 11:55:36 »

Wybacz ze Cie nikt nie pochwalil - niestety nie bylo za co  Sad Ale tu sa fani ryb i chca dla nich jak najlepiej, a (czytaj powyzej) napisalam Ci juz co mozesz z nimi zrobic. Jest jeszcze taki dzial na forum gielda - oddam, sprzedam, zamenie
I sam se nie poradzisz i Twoje rybki se nie pozyja tak jak powinny jesli temu nie zaradzisz !
A to ze zyja do tej pory niechorujac i nie padajac to cud - ale nie bedzie sie ciagnol w nieskonczonosc  Undecided
« Ostatnia zmiana: Styczeń 04, 2009, 11:58:47 wysłane przez gina2006 » Zapisane

le5iu
Nowy
*

« Odpowiedz #16 : Styczeń 04, 2009, 11:58:03 »

jakos przerzyja ^^ a jak nie to trudno... Kupie nastepne XD

nie potrzebnie tu wchodzilem... to ze masz 300l to nie znaczy ze ten co ma 50 odrazu nie ma miejsca

zebys ty wiedziala ile ja ryb w jednym akwa trzymalem XD HEUHEUH XD Narka milej hodowli fani

Mozna zaknac lub usunac...
« Ostatnia zmiana: Styczeń 04, 2009, 12:02:02 wysłane przez le5iu » Zapisane
gina2006
Super aktywny

« Odpowiedz #17 : Styczeń 04, 2009, 12:01:44 »

niech sie dalej kisza i mecza - co mi(le5iu) tam, le5iowi jest dobrze   Wściekły Wściekły Wściekły Wściekły Wściekły Wściekły Wściekły Wściekły
I nawet w tym moim "prawie 300 L" mialam ryby nieodpowiednie i za duze (zbrojniki,paletki [bylo13], molinezje wiec oddalam bo bylo przerybienie lub byly za duze do mojego baniaka !!! - ciezko bylo ale oddalam !!!
« Ostatnia zmiana: Styczeń 04, 2009, 12:05:54 wysłane przez gina2006 » Zapisane

Misquamacus
Super aktywny

« Odpowiedz #18 : Styczeń 04, 2009, 12:28:37 »

jakos przerzyja ^^ a jak nie to trudno... Kupie nastepne XD
TU pokazałeś swój poziom i podejście.
zebys ty wiedziala ile ja ryb w jednym akwa trzymalem
Nikt nie chce wiedzieć.
Narka milej hodowli fani
Narka 'atyfanie', nikt tu nie będzie cię z takim podejściem trzymał !
Nie potrzeba kolejnego dziecka neo, sadysty i tępaka do którego nie dociera ani jedno słowo.

>>>>>>>>www.bojownik.pl<<<<<<<<<
>>>>>>>>   www.fawa.pl  <<<<<<<
Tola
Stały użytkownik

« Odpowiedz #19 : Styczeń 04, 2009, 12:38:53 »

A ja bym się z wami tu nie zgodzila z aż taką krytyką. Czemu od razu dziecko neo? Skoro ma akwarium tyle czasu to oznacza że jednak jakos potrafił zadbać o rybcie. Zgadzam się ze obsada fatalna ale chłopak wszedł na forum pochwalić się tym co ma i moze zasiegnąć porady a nie krytyki i to tak brutalnej. Wiem  - chcecie dobrze ale nie każdy ma na starcie taka wiedzę. Pamietacie moje akwa? Tez zasypano mnie lawiną krytyki i tez mialam moment zeby nawet raz tu nie zajrzeć. Ale pojawił sie KSnake który oprócz krytyki podzielił się wiedzą! I to mnie zmotywowało!
le5iu - masz małe akwarium na te swoje rybki, wiekszosc osiaga w naturalnym środowisku spore rozmiary i w twoim akwa się naprawdę męczą, nie oznacza to jednak ze musisz rezygnowac z rybek, sprobuj dla tych znalesć własciwsze miejsce a sam dobierz lepszą obsadę to tego małego zbiorniczka;) I co osobiscie zasugerowałbym na początek: więcej roślinek! Poprawia i wygląd i zdrowie Twojego akwarium. I co najwazniejsze - nie możesz się zrażac tylko poczytać, pomyślec i podjąć pewne kroki ku lepszym zmianom.
Powodzenia:)

dwight 18
Super aktywny

« Odpowiedz #20 : Styczeń 04, 2009, 12:56:28 »

bo myslicie ze tak od kopa wywale na rybki 500zl

jeżeli nie masz kasy na ryby to ich nie kupuj!! proste
gina2006
Super aktywny

« Odpowiedz #21 : Styczeń 04, 2009, 13:05:57 »

A ja bym się z wami tu nie zgodzila z aż taką krytyką. Czemu od razu dziecko neo? Skoro ma akwarium tyle czasu to oznacza że jednak jakos potrafił zadbać o rybcie.

Tolu poczytaj jego odpowiedzi na porady innych - nic do niego nie dociera, robil wielka krzywde rybom i nadal ma zamiar robic po swojemu !!!
Czyli nieodpowiedzialny i bardzo niepowazny czlowiek, na grzeczne rady sie obraza bo go nie pochwalili - a czym sie mial chwalic ? ? ?
Jesli sie ktos decyduje na trzymanie zywych stworzen to nie ma byc im jakos ! tylko trzeba im zapewnic odpowiednie warunki.
Prosze tez nie porownuj sie z kims takim, Ty zrozumialas swoj blad i go naprawilas  Good !

le5iu
Nowy
*

« Odpowiedz #22 : Styczeń 04, 2009, 13:09:55 »

Dziekuje Tola przynajmniej dzieki tobie wiem czemu sie mecza =) pierwsza sensowna odpowiedz Smiley zaniedbałem akwarium i to sporo ale jak widac chce zaczac od nowa nawet na forum wszedlem bo mi zalezy i wiem ze to mzoe fajnie wygladac ale takim infem ze rybki sie zle czuja niczego nie zdzialam Sad wiem ze to sa zywe organizmy nie siedze w tym od wczoraj wiem ze brakuje mi wielu zeczy a co napewno slownictwa i nazewnictwa... przedewszystkim wiedzy... a chce ja zdobyc wiec prosze o lagodniejsze podejscie i pomoc a nie odrazu krytyke Sad przepraszam jezeli kogos urazilem

Nic do mnie nie dociera HuhHuh? kobieto zalogowalem sie po raz pierwszy na takim forum o tej tematyce i to wczoraj o 23 daj mi czas...

Nie polece z rybkami w niedziele do zoologa bo mi napisalas oddaj je daj mi poczytac i daj innym sie wypowiedziec ... uzyj konkretnych argumentow przekarz mi wiedze a nie krytykuj ze jestem nie odpowiedzialny...
« Ostatnia zmiana: Styczeń 04, 2009, 13:13:18 wysłane przez le5iu » Zapisane
dwight 18
Super aktywny

« Odpowiedz #23 : Styczeń 04, 2009, 13:29:31 »

Nie polece z rybkami w niedziele do zoologa bo mi napisalas oddaj je daj mi poczytac i daj innym sie wypowiedziec ... uzyj konkretnych argumentow przekarz mi wiedze a nie krytykuj ze jestem nie odpowiedzialny...

ja normalnie nie rozumiem takich ludzi... a co to za problem wpisać w google dany gatunek ryby i odszukać jego wymagania? jeżeli ktoś ci napisał że ta ryba się nie nadaje do twojego akwa to sprawdź to w internecie i jak ta osoba miała racje to ją oddaj.
gina2006
Super aktywny

« Odpowiedz #24 : Styczeń 04, 2009, 13:33:40 »

Nikt nigdzie nie napisal Ci: juz, teraz, natychmiast
A jesli na nasze wypowiedzi odpowiadasz: ja wiem lepiej, ja tak robilem i nie bylo problemu, ja bede nadal tak robil bez waszej pomocy - to jak to rozumiec ?

le5iu
Nowy
*

« Odpowiedz #25 : Styczeń 04, 2009, 13:38:25 »

ktos zapytal jak bylo wczesniej wiec napisalem...
MateuszMława
Stały użytkownik

« Odpowiedz #26 : Styczeń 04, 2009, 13:56:50 »

ja to bym ci radził skończyć z akwarystyką po tym wszystklim co przeczytałem jeszcze zamek trzymasz w akwa i sztuczne rośliny przez sześć lat tu to padłem Undecided Undecided
le5iu
Nowy
*

« Odpowiedz #27 : Styczeń 04, 2009, 13:59:20 »

ZEGNAM PAŃSTWA !! PROSZE ZAMKNAC TEMAT BADZ USUNAC...
racso
Stały użytkownik

mój bystrzyk krwisty

« Odpowiedz #28 : Styczeń 04, 2009, 14:01:21 »

le5iu powiedz najpierw czy masz kase na takie drogie hobby, a póżniej możemy coś wymyślić Wink

"W życiu piękne są tylko chwile..."
le5iu
Nowy
*

« Odpowiedz #29 : Styczeń 04, 2009, 14:02:27 »

mam...
Strony: 1 [2] 3
  Drukuj  

Skocz do: