Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Czy otrzymałeś swój email z kodem aktywacyjnym ?
Akwarystyka - Forum Akwarystyczne Wodnego Swiata « Akwarystyka « Ryby akwariowe « Obsady « Akwarium 65 l, poczatek akwarystyki
Strony: [1]
  Drukuj  
Autor Wątek: Akwarium 65 l, poczatek akwarystyki  (Przeczytany 1029 razy)
rybeczkaaa
Nowy
*

« : Styczeń 05, 2009, 00:01:15 »

Witam, jestem początkującym akwarysta, zakupiłem akwarium 65 l, proszę o pomoc   : polećcie mi rybki dobre dla początkujących oraz ich ilość tak by mogły przyjaźnie się dogadywać , i odpowiednie dla nich oświetlenie, filtr, termometr itd.. traktuje to poważnie i chce się temu oddać.. pomóżcie  Smiley
Grajewiak
Global Moderator
Super aktywny

Dariusz

« Odpowiedz #1 : Styczeń 05, 2009, 00:59:38 »

Moze poszukaj na forum zbiornikow o podobnym litrazu do Twojego, zobacz jhaki jest tam sprzet, jaka obsada.
W raziwe watpliwosci pytaj ale najpierw przeszukaj forum bo jest tu wiele przydatnych informacji. Sa dyskusje na temat obsad zarowna fauny jak i flory, dobor sprzetu itp. Zadales bardzo ogolne pytania wiec trudno na nie odpowiedziec. Po przejrzeniu chocby czesci forum moze uda Ci sie bardziej sprecyzowac bo jak narazie to pytasz o wszystko a wszystkiego od razu nikt nie napisze. Wink
CZytales o dojrzewaniu akwarium? Pytam poniewqaz piszesz ze jestes poczatkujacym akwarysta.

GG 12591627
"Niedoświadczony daje wiarę każdemu słowu, lecz roztropny rozważa swe kroki" Prz 14:15

160l na ziemi!
damian1902
Zainteresowany
**

« Odpowiedz #2 : Styczeń 05, 2009, 16:42:30 »

Właśnie najpierw pomyśl o roslinkach i dużo czytaj w internecie o rybka albo wypożycz sobie jakąś ksiażke
19maciej19
Stały użytkownik

Akwarystyka hobby na całe życie

« Odpowiedz #3 : Styczeń 05, 2009, 16:58:18 »

Po co piszesz na każdym forum to samo ?
wszędzie powiedzą Ci to samo

63l Roślinne
Obsada w budowie Cheesy
Strony: [1]
  Drukuj  

Skocz do: