Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Czy otrzymałeś swój email z kodem aktywacyjnym ?
Strony: 1 [2]
  Drukuj  
Autor Wątek: Konkwista [54l] kontrastowe  (Przeczytany 4658 razy)
gina2006
NOWE FOTECZKI - zapraszam do opiniowania
Super aktywny

« Odpowiedz #15 : Luty 06, 2009, 21:24:47 »

Ja mam plaze i nie narzekam, wcale nie jest taka wymagajaca w czyszczeniu. Jesli sypiesz papu tyle zeby znikalo od razu - bez opadania na dno, sprzatasz kawalki roslin na bezaco i masz ekipe pomocnicza (kiryski, krewecie, slimaki), oddzielony zwir to nie ma brudow ani problemow  Cheesy

ganboui
Zainteresowany
**

« Odpowiedz #16 : Luty 06, 2009, 23:10:07 »

narazie mi sie nie podoba bo jest łysko  Tongue Tongue postaraj się o rośliny  Afro Afro

Maciek Cheesy 50L
Marcin14
Super aktywny

« Odpowiedz #17 : Luty 07, 2009, 11:02:37 »

Ja mam plaze i nie narzekam, wcale nie jest taka wymagajaca w czyszczeniu. Jesli sypiesz papu tyle zeby znikalo od razu - bez opadania na dno, sprzatasz kawalki roslin na bezaco i masz ekipe pomocnicza (kiryski, krewecie, slimaki), oddzielony zwir to nie ma brudow ani problemow  Cheesy

Nie "chodzi" mi tutaj o jedzienie, bo ja sypie tak (nie mam tabletek do kirysów i krewetek) że zawsze coś spadnie na dno i krewetki oraz kirysy mogą zjeść ale o odchody. Z tym że ja miałem pisaek na całym dnie akwa... I wszędzie było widać.

250L słodkie
540L + 112L morskie
renii2
Stały użytkownik

lubimy rybcie (;

« Odpowiedz #18 : Luty 07, 2009, 12:12:48 »

narazie mi sie nie podoba bo jest łysko  Tongue Tongue postaraj się o rośliny  Afro Afro
Przecież nie każdy musi mieć w zbiorniku puszczę od razu, wydaje mi się, że tutaj wszystko jest na swoim miejscu, fajny zbiorniczek.

neonek90
Nowy
*

« Odpowiedz #19 : Luty 08, 2009, 12:37:24 »

hej  Wink akwarium nie przypadło mi do gustu Roll Eyes ale najważniejsze że tobie się podoba.

54L
ryba243
Stały użytkownik

« Odpowiedz #20 : Luty 09, 2009, 13:54:12 »

jest ok dodaj fotki jak sie rozrosna roslinki
asiag
Zainteresowany
**

« Odpowiedz #21 : Luty 09, 2009, 19:36:59 »

na razie srednio... poczekamy zobaczymy Wink
Magdallenah
Ja.
Super aktywny

I'm ;)

« Odpowiedz #22 : Luty 09, 2009, 19:51:20 »

Nie jest źlee Smiley Trochę ta plaża jest gruba, ale to szczegół. Popracuj trochę nad aranżacją, aby nie była monotonna. Pozdrawiam.

Pozdrawiam, Magda.
konkwista
Nowy
*

« Odpowiedz #23 : Marzec 12, 2009, 13:49:24 »

Dzięki za opinie.
Z plażą rzeczywiście jest cięzko. Utrzymanie czystosci praktycznie jest niemożliwe. Przy planowanym na połowę roku gruntownym czyszczeniem, planuje ją zlikwidować.
Anubiasy i żabieniece rosną bardzo ochoczo. Natomiast kabomba z trzeciego plany mimo szybkiego wzrostu nie daje efektu. Tylko górne partie wyglądają ładnie, dół tworzą badyle, co psuje wygląd. Zastanawiam się właśnie jakie roślinki dac na tył zbiornika.
Z glonami miałem tylko jeden incydent. Kąpiel w cytrynie i częstsze podmiany podziałały.
W między czasie padły mi dwa otoski. Wczoraj zauważyłem 3 maluteńkie krewetki Smiley
Chcę dokupić microrasbory galaxy, ale jakoś co wstąpię do sklepu to nie ma.

Niestety przez 3 tygodnie nie było mnie w domu. osoba, która zjamowała się akwa przekramiała ryby. Resztki pokarmu stały się pozywką dla slimaków. Mam ich plagę. Codzienie zbiram z szyby conajmniej 10 i nic nie pomaga. Syzyfowa praca. ech:/

[

« Ostatnia zmiana: Kwiecień 22, 2009, 18:14:55 wysłane przez konkwista » Zapisane
Kamil921023
Bywalec

« Odpowiedz #24 : Marzec 12, 2009, 17:19:17 »

No, tło zdziała cuda  Grin
Fajny ten twój baniak Cheesy
Strony: 1 [2]
  Drukuj  

Skocz do: