gertrudy widziałem ostatnio chyba w King Krossie, tam tez chyba pierwszy raz widziałem galaxy w poznaniu - ale to było ponad rok temu i za 25 pln. potem jeszcze kilkakrotnie tam były.
w bajciku galaxy sa chyba po 10 - to juz nie jest tak duzo w stosunku do innych cen sklepowych. ja w bajciku bywam dośc często - i moim zdaniem poza sporadycznymi "wyskokami" typu multiki po 22 za szt. to ceny mają chyba najlepsze w poznaniu - przynajmniej porównując do sklepów "galeriowych" typu własnie king kross, tesco itp. na tomiast po sklepach osiedlowych w poznaniu się nie szlajam bo nie mam czasu.
jest tez sklep "słoń" na malwowej - jadąc od grunwaldzkiej malwową w kierunku przeźmierowa po lewej - jakies 500m od grunwaldzkiej- duża tablica przy drodze jest więc latwo dośc znaleźć. sklep od roku chyba - ryb coraz wiecej ale przede wszystkim dwa bardzo duże zbiorniki z roslinami - kupujesz submersy "z podłoża", a nie w koszyku. w jednym z tych baniaków rozmnożyły im sie galaxy - ale nie wiem czy są na sprzedaż.
sorry za OT w wątku ale piszę na szybko - nie mam czasu. nastepnym razem wlepie sobie ostrzeżenie