Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Czy otrzymałeś swój email z kodem aktywacyjnym ?
Akwarystyka - Forum Akwarystyczne Wodnego Swiata « Akwarystyka « Ryby akwariowe « Obsady « Propozycje na dodatkową rekrutację do akwarium ( 240 L)
Strony: [1]
  Drukuj  
Autor Wątek: Propozycje na dodatkową rekrutację do akwarium ( 240 L)  (Przeczytany 985 razy)
nestoor
Bywalec

« : Styczeń 26, 2009, 08:15:16 »

Biorąc pod uwagę że miałem dokupić rybek juz wczesniej a po chorobie parę mi jeszcze dodatkowo odpadło ..... wiec musze przeprowadzic dodatkowa rekrutację.
Nie mam pomysłow na obsadę wiec prosze znawców o pomoc w doborze. Prosilbym pisac na zasadzie :

wariant 1

moja obecna obsada + x + x + x

wariant 2

moja obecna obsada + x + x + x

Good ! jak zawsze jak liczę na waszą pomoc tak i wy bedziecie mogli zawsze liczyc na moją Good !

Ps wszystkie dane w podpisie i w linku

Zapraszam do mojego akwarium:
112L
nestoor
Bywalec

« Odpowiedz #1 : Styczeń 27, 2009, 08:52:50 »

proszę się nie pchać !  Tongue

112L
sircula
Bywalec

« Odpowiedz #2 : Styczeń 27, 2009, 12:42:15 »

hehe...
Wiesz co ja bym na Twoim miejscu poczekał z rybkami , a zajął się zagęszczaniem baniaka:)...Mało roślin kruca bomba:D...a jeśli już to postarałbym się  o znajomków dla loricarii Smiley.
pozdr

"Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, dopóki nie poznałem internetu." - Stanisław Lem
<br>http://www.artrock.pl/recenzje_sc.php?id=2365
nestoor
Bywalec

« Odpowiedz #3 : Styczeń 27, 2009, 12:56:36 »

Rośliny rosną teraz jak burza ... wiec to kwestia czasu.

A tak wracajac do tematu .... nie musze ich kupic dzis ani jutro .... ale nie mam pomyslu na obsade !!

112L
nestoor
Bywalec

« Odpowiedz #4 : Styczeń 28, 2009, 14:56:17 »

Plzzzzz moze mi ktos doradzic?

Myslalem o :

- pielegnicach ramireza .... ale zyja one krotko i sa wymagajace

- skalary .... ale zostaly mi odradzone przez was

- papuzie mi sie nie podobaja

Chciałbym miec jeszcze jakies kolorowe rybki stadne + 2 lub 3 ryby z rodziny pielegnicowatych lub jakies inne srednio duze ale ladne .... no nie wiem co wiecej dopisac.

112L
sircula
Bywalec

« Odpowiedz #5 : Styczeń 28, 2009, 15:14:09 »

Plzzzzz moze mi ktos doradzic?

Myslalem o :

- pielegnicach ramireza .... ale zyja one krotko i sa wymagajace

Nie przesadzaj...pożyją w dobrych warunkach z 1,5 - 2 lata, to wcale nie tak malo:)

Nie są takie wymagające.Jedyny minus w ramirezach , to to , że większość sprzedawanych rybek zatracila totalnie instynkt rodzicielski i strasznie dlugo się uczą opieki nad ikrą hehe...składają i zjadają i tak do......Smiley
Pozdr
Pozdr

"Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, dopóki nie poznałem internetu." - Stanisław Lem
<br>http://www.artrock.pl/recenzje_sc.php?id=2365
Strony: [1]
  Drukuj  

Skocz do: