Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Czy otrzymałeś swój email z kodem aktywacyjnym ?
Strony: [1]
  Drukuj  
Autor Wątek: Moja przygoda z......  (Przeczytany 1036 razy)
Mercurossaurus
Zainteresowany
**

« : Styczeń 28, 2009, 14:38:05 »

Witam.

Do sedna.
Brakuje mi na forum takiej rzeczy: Chciałbym kupić jakąś rybkę do swojego akwarium coś czego jeszcze nie miałem. Te, które już miałem znam, coś tam słyszałem o innych ale chętnie bym poczytał takie subiektywne "przygody" czy może "doświadczenia" akwarystyczne. Coś więcej niż dane encyklopedyczne typu: "Woda taka a roślinki takie i PH itd". Spędzacie zapewne dużo czasu gapiąc się w akwa i z pewnością możecie opowiedzieć wiele o swoich rybkach. Wiem, że można poszukać i coś się tam znajdzie ale mało tego. Gdyby powstał taki dział, poddział ...... powiedzmy gdzieś w "Ryby akwariowe"......

A w tym miejscu, ponieważ chciałbym poznać Wasze opinie na ten temat. Ja byłbym zachwycony.

Akwarium ogólne 240l
sircula
Bywalec

« Odpowiedz #1 : Styczeń 28, 2009, 14:51:10 »

Dobry pomysł. Poczekamy więc , aż dasz nam przykład takiej opowieści i może ruszymy za Twym przykładem:)
Ja mam taki tekst o moich doświadczeniach  z sturisomami  festivum, ale jeszcze nie skonczony i pewnie bede go chcial puscic na papier najpierw.
pozdr

"Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, dopóki nie poznałem internetu." - Stanisław Lem
<br>http://www.artrock.pl/recenzje_sc.php?id=2365
izago1
Stały użytkownik

« Odpowiedz #2 : Styczeń 28, 2009, 21:52:20 »

Ryby akwariowe, tam sa informacje o rybach, jak mi wiadomo. Tam pewnie mozna tez jakies przygody i wrazenia opisywac, przynajmniej tak mi sie wydaje Smiley  papa

54l
6xneon czerwony
3xgupik endlera
5xotosek
5xkirysek pando podobny
2+1 pielegniczka ramirezi
Smiley Smiley
Mercurossaurus
Zainteresowany
**

« Odpowiedz #3 : Styczeń 29, 2009, 07:56:04 »

Oczywiście, że można, ale w natłoku innych pytań, opowiadania te znikają gdzieś w czeluściach forum. Oczywiście można poszukać, i coś się znajdzie (mało), ale gdyby istniała taka podstrona to też więcej chętnych do opisywania będzie jak sądze. A sęk w tym, że wielu początkujących, czy też amatorów (jak ja) chętnie poczyta o ciekawych zachowaniach ryb, które mogą być potencjalnymi mieszkańcami ich akwariów. Jak będzie to w jednym miejscu to .... wchodzę i czytam "moja przygoda z ......."

No ale chyba zainteresowanie małe.... Sad

Akwarium ogólne 240l
Strony: [1]
  Drukuj  

Skocz do: