Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Czy otrzymałeś swój email z kodem aktywacyjnym ?
Strony: [1]
  Drukuj  
Autor Wątek: Obsada 200l  (Przeczytany 1136 razy)
karol13
Zainteresowany
**

« : Marzec 02, 2009, 18:21:21 »

Witam. Mam założone akwarium 200l i myślę, że już czas pomyśleć o obsadzie. Zastanawiam się na neonkami, pielęgniczkami ramireza, zbrojnikami i ew. kilka paletek (o skalarach nawet nie piszcie - nie podobają mi się)

Zastanawiam się, czy może już teraz wpuścić jakąś ekipę sprzątającą??? Jakieś kiryski (5-7), i jednego zbrojnika???

Nie polemizuj z idiotą bo najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pobije doświadczeniem. Grin Grin Grin Grin Grin
owlman
Super aktywny

« Odpowiedz #1 : Marzec 02, 2009, 18:23:30 »

Ile czasu dojrzewalo akwa , jakie parametry wody ? Jak z roslinnoscia? Fotka Huh
karol13
Zainteresowany
**

« Odpowiedz #2 : Marzec 02, 2009, 18:33:31 »

Wystarczy spojrzeć do sygnatury  Roll Eyes
Nie podawałem, bo sądzę, że każdy umie spojrzeć do sygnatury  Cool

Nie polemizuj z idiotą bo najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pobije doświadczeniem. Grin Grin Grin Grin Grin
owlman
Super aktywny

« Odpowiedz #3 : Marzec 02, 2009, 18:52:36 »

No i pomyliles sie  Grin . Osobiscie poczekalbym jeszcze . Ewentualnie wpuscilbym dwie trzy rybki jako tzw. startery . Zazwyczaj wpuszcza sie jakies pospolite typu gupik ale ja polecam glonozercow ; kosiarka , otos , male zbrojniki.
karol13
Zainteresowany
**

« Odpowiedz #4 : Marzec 02, 2009, 19:01:53 »

Właśnie myślałem, aby teraz jakiś glonożerców wpuścić. Jutro chyba przejdę się do sklepu i zakupię ze 2 ryby. Mogę wziąć 2 zbrojniki???

owlman
Super aktywny

« Odpowiedz #5 : Marzec 02, 2009, 19:07:17 »

Oczywiscie ,ze mozesz ... nawet wiecej ale ;
- musisz byc pewien stabilnych parametrow
- bierz tylko male sztuki / duze glonow nie zra/
- uwazaj jakie bierzesz aby nie wyrosly na jakies giganty
Salomon77
Zainteresowany
**

« Odpowiedz #6 : Marzec 02, 2009, 19:11:57 »

Ja wpuscilem po dwoch tygodniach jednego zbrojnika a następnego dnia 5 kiryskow spiżowych i wedlug mnie zrobilem bardzo dobrze
karol13
Zainteresowany
**

« Odpowiedz #7 : Marzec 03, 2009, 18:40:42 »

Wpuściłem dzisiaj dwa zbrojniki niebieskie.
To co z obsadą???

Strony: [1]
  Drukuj  

Skocz do: