eryk@
Stały użytkownik
|
|
« Odpowiedz #45 : Czerwiec 02, 2010, 22:06:17 » |
|
Może jakos z aktualizujesz zdjęcia i informacje o swoim pięknym akwarium.
|
|
|
|
|
|
|
A-smi
Robert
Global Moderator
Super aktywny
|
|
« Odpowiedz #46 : Czerwiec 06, 2010, 10:07:47 » |
|
|
|
|
|
pozdrawiam asmi
|
|
|
Hubikopter
|
|
« Odpowiedz #47 : Czerwiec 06, 2010, 11:33:42 » |
|
A ja mam pytanie: Znasz może odmianę barwną tego placka?? Na odmianach barwnych Paletek się nie znam, a bardzo mi się spodobał:
|
|
|
|
|
|
|
A-smi
Robert
Global Moderator
Super aktywny
|
|
« Odpowiedz #48 : Czerwiec 06, 2010, 11:44:42 » |
|
Ta rybcia to red white. jednak w tym przypadku jest to szczurek. Ma oko 10 cm. Z tej samej odmiany jest ta rybka i jest zdecydowanie wieksza.
|
|
|
|
pozdrawiam asmi
|
|
|
A-smi
Robert
Global Moderator
Super aktywny
|
|
« Odpowiedz #49 : Sierpień 21, 2010, 20:09:05 » |
|
|
|
|
|
pozdrawiam asmi
|
|
|
mrs
:)
Super aktywny
bla bla bla...
|
|
« Odpowiedz #50 : Sierpień 21, 2010, 20:25:13 » |
|
A-smi, ja trochę z innej beczki. Jakie wymiary ma Twoje akwarium?
|
|
|
|
|
|
|
A-smi
Robert
Global Moderator
Super aktywny
|
|
« Odpowiedz #51 : Sierpień 21, 2010, 20:37:36 » |
|
450 litrow to 150x50x60cm.
|
|
|
|
pozdrawiam asmi
|
|
|
mrs
Super aktywny
bla bla bla...
|
|
« Odpowiedz #52 : Sierpień 21, 2010, 20:43:48 » |
|
450 litrow to 150x50x60cm.
Pomęcze Cie jeszcze. Szafka pod zbiornikiem jest na konstrukcji stalowej czy jest to drewniany mebel? Jeśli drewno to czy nie ugina się pod ciężarem zbiornika? No i ogónie, żadnych niepokojących objawów?
|
|
|
|
|
|
|
A-smi
Robert
Global Moderator
Super aktywny
|
|
« Odpowiedz #53 : Sierpień 21, 2010, 20:48:32 » |
|
Szafka jest z plyty, kupiona w zestawie z akwarium. Przy zalewaniu akwarium bylo slychac jakies pukniecia w szafce. Jednak to jest prawie pol tony wody i mysle, ze musiala jakos na to odreagowac. A co do ugiec to nie zwracalem na to uwagi. Szafka ma cztery scianki boczne wiec chyba ugiec nie powinno byc.
|
|
|
|
pozdrawiam asmi
|
|
|
mrs
Super aktywny
bla bla bla...
|
|
« Odpowiedz #54 : Sierpień 21, 2010, 21:59:57 » |
|
Szafka jest z plyty, kupiona w zestawie z akwarium. Przy zalewaniu akwarium bylo slychac jakies pukniecia w szafce. Jednak to jest prawie pol tony wody i mysle, ze musiala jakos na to odreagowac. A co do ugiec to nie zwracalem na to uwagi. Szafka ma cztery scianki boczne wiec chyba ugiec nie powinno byc.
Tak właśnie myślałem, że przy obciążeniu może coś się dziać. Byłoby nieprzyjemnie gdyby pół kubika wody wylądowało na podłodze. Sam się zastanawiam nad czymś mocniejszym pod większy baniak. Tak czy inaczej, dziękuje za info. Pozdrawiam.
|
|
|
|
|
|
|
Raffy
Global Moderator
Super aktywny
|
|
« Odpowiedz #55 : Sierpień 22, 2010, 18:48:55 » |
|
Robert, ładne dyski masz Gratuluję nowych nabytków, dbaj o nie dobrze
|
|
|
|
Zawód : akwarysta... Wszystkie ryby są wyjątkowe! Uszanujmy ich wymagania, podziękują nam dobrym zdrowiem i młodymi... NIE UDZIELAM RAD PRZEZ PW!http://www.3cityakwarium.fora.pl/Trójmiejska Akwarystyka Obecnie: 500L Rafa, 112L roślinne, 160L mcharium I we mnie drzemie Tanganika i Malawi
|
|
|
mrs
Super aktywny
bla bla bla...
|
|
« Odpowiedz #56 : Czerwiec 15, 2011, 20:35:09 » |
|
Co tam słychać w baniaku?
|
|
|
|
|
|
|
A-smi
Robert
Global Moderator
Super aktywny
|
|
« Odpowiedz #57 : Czerwiec 16, 2011, 06:28:11 » |
|
Woda plumka . Od Grajewiaka to miał Vento pozwolenie na zabawy archeologiczne . A tak wogole to rybki pływają. Dobrały się dwie pary dysków i kładą co tydzień ikrę, a ja im ją usuwam. Rybki jedzą, sra... kupkaja , wodę maja co tydzień podmienianą i tyle. Zycie jakoś się toczy . A zdjęć ciepłych nie mam bo w baniaku pustkowie się zrobiło. Prawie brak roślin, zreszta na których prawie wcale mi nie zależało.
|
|
|
|
pozdrawiam asmi
|
|
|
mrs
Super aktywny
bla bla bla...
|
|
« Odpowiedz #58 : Czerwiec 16, 2011, 07:58:24 » |
|
Woda plumka . Od Grajewiaka to miał Vento pozwolenie na zabawy archeologiczne . Zawsze podobała mi się ta dziedzina nauki no i nawet pisząc post wyskoczyła mi wiadomość, czy na pewno chcę go napisać bo w wątku nikt się nie odzywał od 120 dni A zdjęć ciepłych nie mam bo w baniaku pustkowie się zrobiło. Prawie brak roślin, zresztą na których prawie wcale mi nie zależało.
Akurat mnie brak roślin absolutnie nie przeszkadza a wręcz zachęca - dawaj foty
|
|
|
|
|
|
|
A-smi
Robert
Global Moderator
Super aktywny
|
|
« Odpowiedz #59 : Sierpień 01, 2011, 15:43:40 » |
|
Kiedyś w zoologicznym chciałem kupić kilku świderków, a dostałem gratis do zakupów. Bylo ich, o ile dobrze pamiętam , osiem sztuk. Dzis jest tyle ... wyłażą jak tylko sypnę żarciem. Wyłazi nie przesadzając kilka milionów . A żeby nie było tylko ślimakowato. Właśnie zakupiłem sporo żarcia dla rybek ... i płatki i granulat z astaksantyna to zaczynam zabawę w malarza. Będę wybarwiał to co spłowiało . No i jeszcze taka fotka
|
|
|
|
pozdrawiam asmi
|
|
|
|