Atria_C
Global Moderator
Bywalec
|
|
« Odpowiedz #45 : Lipiec 11, 2009, 11:55:04 » |
|
Zgadnij Zapewne te wymagające najwięcej wysiłku, autorskich zdjęć lub dobrej znajomości jezyków obcych;)
|
|
|
|
|
|
|
Wojtek 92
Stały użytkownik
|
|
« Odpowiedz #46 : Lipiec 12, 2009, 12:23:10 » |
|
Czy dziś jest ostatni dzień nadsyłania prac czy konkurs jest przedłużony??
|
|
|
|
|
|
|
Przemek
|
|
« Odpowiedz #47 : Lipiec 12, 2009, 16:16:53 » |
|
Dziś jest ostatni dzień, jeśli do teraz ktoś nic nie napisał przedłużanie raczej nie ma sensu.
Martwi mnie jednak na razie brak opisów ciekawych miejsc lub obiektów dla akwarystów - ludzie, nic w naszym kraju nie ma ciekawego ? Zresztą nie musi być w Polsce.
Ale do północy trochę czasu...
|
|
|
|
Pozdrawiam Admin ----------------------------- 500l - akwarium towarzyskie
|
|
|
Atria_C
Global Moderator
Bywalec
|
|
« Odpowiedz #48 : Lipiec 12, 2009, 19:51:04 » |
|
Ja w samym Krakowie mogę wymienić trzy miejsca... Napisz Przemek jakieś statystyki po konkursie, to mogłoby być ciekawe... W sensie "najbardziej", "najmniej" oblegana kategoria, czy udział brali głównie stali użytkownicy czy zakładano nowe konta itp/ Może się przydać na przyszłość. Myślę, że do północy powpływa troszkę;)
|
|
|
|
|
|
|
Wojtek 92
Stały użytkownik
|
|
« Odpowiedz #49 : Lipiec 12, 2009, 20:07:26 » |
|
Szkoda że dopiero dziś rybka urodziła a dokładnie gupiczka ponieważ miałem wcześniejsze zdjęcia, a brakowało tylko tego. Tylko przez ten problem wziąłem udział w 2 kategorii. Podobno można było opisywać i pokazywać fotki żyworódek?
|
|
|
|
|
|
|
Atria_C
Global Moderator
Bywalec
|
|
« Odpowiedz #50 : Lipiec 12, 2009, 20:42:32 » |
|
No wiesz, masz jeszcze 2 godziny, jak się przyłożysz dasz radę. Żyworódka też ryba więc dlaczego nie?
|
|
|
|
|
|
|
Wojtek 92
Stały użytkownik
|
|
« Odpowiedz #51 : Lipiec 12, 2009, 20:56:04 » |
|
Ale pisze tylko że 1 osoba może startować w 1 konkurencji/..??
|
|
|
|
|
|
|
Przemek
|
|
« Odpowiedz #52 : Lipiec 12, 2009, 21:15:06 » |
|
Jest możliwość zmiany kategorii z 2 na inną. Po prostu poprzednie zgłoszenie anuluję.
|
|
|
|
|
|
|
Wojtek 92
Stały użytkownik
|
|
« Odpowiedz #53 : Lipiec 12, 2009, 21:30:02 » |
|
Dzięki ale chyba i tak już nie zdążę??
|
|
|
|
|
|
|
Przemek
|
|
« Odpowiedz #54 : Lipiec 12, 2009, 21:36:59 » |
|
Dzięki ale chyba i tak już nie zdążę??
Nie będę robił problemów jeśli ktoś mi dośle pracę dziś w nocy, nawet po 24. UWAGA, jeśli ktoś do tej pory nie dostał potwierdzenia ode mnie o otrzymaniu zgłoszenia to znaczy, że z jakiegoś powodu praca nie dotarła.
|
|
« Ostatnia zmiana: Lipiec 12, 2009, 21:38:37 wysłane przez Przemek »
|
|
|
|
|
Wojtek 92
Stały użytkownik
|
|
« Odpowiedz #55 : Lipiec 12, 2009, 22:42:48 » |
|
Przemek właśnie skończyłem i wysłałem proszę o zmianę kategorii w której brałem udział. Czekam na odpowiedź.
|
|
|
|
|
|
|
ducze
WhiteWater
Global Moderator
Super aktywny
|
|
« Odpowiedz #56 : Lipiec 13, 2009, 07:43:35 » |
|
Ja w samym Krakowie mogę wymienić trzy miejsca... Napisz Przemek jakieś statystyki po konkursie, to mogłoby być ciekawe... W sensie "najbardziej", "najmniej" oblegana kategoria, czy udział brali głównie stali użytkownicy czy zakładano nowe konta itp/ Może się przydać na przyszłość. Myślę, że do północy powpływa troszkę;)
O to to a jakbyś miał chwilę to jakie gatunki na 4 temat ludzie opisywali? osobiście 2 opisy spłodziłem, ale stanęło na mangrowcu czerwonym (został zatwierdzony jako roślinka akwariowa Miejsca we Wrocławiu też bym znalazł bez problemu, ale fotograficznych uzdolnień brak, więc musiał być 4 temat
|
|
|
|
|
|
|
Atria_C
Global Moderator
Bywalec
|
|
« Odpowiedz #57 : Lipiec 13, 2009, 08:36:20 » |
|
Jeśli z tymi miejscami rzeczywiście nie wyszło to szkoda, bo mógł powstać taki "mini-przewodnik" dla akwarystów. Ot oprócz zwiedzania dla chętnych jeszzcze jeden punkt do zobaczenia;) Np. zrobić taką mapkę, kliknąć i pojawiałby się krótki opis a pod nim galeria.. Może kiedyś?
|
|
|
|
|
|
|
anka642
Nowy
|
|
« Odpowiedz #58 : Lipiec 13, 2009, 08:46:20 » |
|
Co mam zrobic jesli nie dostalam potwierdzenia? Prace wyslalam wczoraj kolo 13...
|
|
|
|
|
|
|
Atria_C
Global Moderator
Bywalec
|
|
« Odpowiedz #59 : Lipiec 13, 2009, 08:49:10 » |
|
Najlepiej wyślij Przemkowi pracę jeszcze raz chyba najlepiej z kopią ostatniego e-maila (tam gdzie jest data i godzina)/. Zapewne praca nie doszła, czasem tak bywa.
|
|
|
|
|
|
|
|