Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Czy otrzymałeś swój email z kodem aktywacyjnym ?
Akwarystyka - Forum Akwarystyczne Wodnego Swiata « akwarium.net.pl « Konkursy akwarystyczne « V Konkurs Akwarystyczny Wodnego Świata - tym razem dla pasjonatów ;)
Strony: 1 2 3 [4] 5 6 ... 8
  Drukuj  
Autor Wątek: V Konkurs Akwarystyczny Wodnego Świata - tym razem dla pasjonatów ;)  (Przeczytany 82288 razy)
Atria_C
Global Moderator
Bywalec

« Odpowiedz #45 : Lipiec 11, 2009, 11:55:04 »

Zgadnij  Grin Zapewne te wymagające najwięcej wysiłku, autorskich zdjęć lub dobrej znajomości jezyków obcych;)

Moje akwarium, zapraszam do konstruktywnej krytyki Wink http://www.akwarium.net.pl/forum/index.php?topic=23728.0
Wojtek 92
Stały użytkownik

« Odpowiedz #46 : Lipiec 12, 2009, 12:23:10 »

Czy dziś jest ostatni dzień nadsyłania prac czy konkurs jest przedłużony??
Przemek
Administrator
Super aktywny

« Odpowiedz #47 : Lipiec 12, 2009, 16:16:53 »

Dziś jest ostatni dzień, jeśli do teraz ktoś nic nie napisał przedłużanie raczej nie ma sensu.

Martwi mnie jednak na razie brak opisów ciekawych miejsc lub obiektów dla akwarystów - ludzie, nic w naszym kraju nie ma ciekawego ? Zresztą nie musi być w Polsce.

Ale do północy trochę czasu...

Pozdrawiam
Admin
-----------------------------
500l - akwarium towarzyskie
Atria_C
Global Moderator
Bywalec

« Odpowiedz #48 : Lipiec 12, 2009, 19:51:04 »

Ja w samym Krakowie mogę wymienić trzy miejsca... Napisz Przemek jakieś statystyki po konkursie, to mogłoby być ciekawe... W sensie "najbardziej", "najmniej" oblegana kategoria, czy udział brali głównie stali użytkownicy czy zakładano nowe konta itp/ Może się przydać na przyszłość. Myślę, że do północy powpływa troszkę;)

Moje akwarium, zapraszam do konstruktywnej krytyki Wink http://www.akwarium.net.pl/forum/index.php?topic=23728.0
Wojtek 92
Stały użytkownik

« Odpowiedz #49 : Lipiec 12, 2009, 20:07:26 »

Szkoda że dopiero dziś rybka urodziła a dokładnie gupiczka ponieważ miałem wcześniejsze zdjęcia, a brakowało tylko tego. Tylko przez ten problem wziąłem udział w 2 kategorii. Podobno można było opisywać i pokazywać fotki żyworódek?
Atria_C
Global Moderator
Bywalec

« Odpowiedz #50 : Lipiec 12, 2009, 20:42:32 »

No wiesz, masz jeszcze 2 godziny, jak się przyłożysz dasz radę. Wink
Żyworódka też ryba więc dlaczego nie?

Wojtek 92
Stały użytkownik

« Odpowiedz #51 : Lipiec 12, 2009, 20:56:04 »

Ale pisze tylko że 1 osoba może startować w 1 konkurencji/..??
Przemek
Administrator
Super aktywny

« Odpowiedz #52 : Lipiec 12, 2009, 21:15:06 »

Jest możliwość zmiany kategorii z 2 na inną. Po prostu poprzednie zgłoszenie anuluję.

Pozdrawiam
Admin
Wojtek 92
Stały użytkownik

« Odpowiedz #53 : Lipiec 12, 2009, 21:30:02 »

Dzięki ale chyba i tak już nie zdążę??
Przemek
Administrator
Super aktywny

« Odpowiedz #54 : Lipiec 12, 2009, 21:36:59 »

Dzięki ale chyba i tak już nie zdążę??

Nie będę robił problemów jeśli ktoś mi dośle pracę dziś w nocy, nawet po 24.

UWAGA, jeśli ktoś do tej pory nie dostał potwierdzenia ode mnie o otrzymaniu zgłoszenia to znaczy, że z jakiegoś powodu praca nie dotarła.
« Ostatnia zmiana: Lipiec 12, 2009, 21:38:37 wysłane przez Przemek » Zapisane

Pozdrawiam
Admin
Wojtek 92
Stały użytkownik

« Odpowiedz #55 : Lipiec 12, 2009, 22:42:48 »

Przemek właśnie skończyłem i wysłałem proszę o zmianę kategorii w której brałem udział. Czekam na odpowiedź.
ducze
WhiteWater
Global Moderator
Super aktywny

« Odpowiedz #56 : Lipiec 13, 2009, 07:43:35 »

Ja w samym Krakowie mogę wymienić trzy miejsca... Napisz Przemek jakieś statystyki po konkursie, to mogłoby być ciekawe... W sensie "najbardziej", "najmniej" oblegana kategoria, czy udział brali głównie stali użytkownicy czy zakładano nowe konta itp/ Może się przydać na przyszłość. Myślę, że do północy powpływa troszkę;)

O to to Wink a jakbyś miał chwilę to jakie gatunki na 4 temat ludzie opisywali? osobiście 2 opisy spłodziłem, ale stanęło na mangrowcu czerwonym (został zatwierdzony jako roślinka akwariowa Smiley

Miejsca we Wrocławiu też bym znalazł bez problemu, ale fotograficznych uzdolnień brak, więc musiał być 4 temat Smiley

Atria_C
Global Moderator
Bywalec

« Odpowiedz #57 : Lipiec 13, 2009, 08:36:20 »

Jeśli z tymi miejscami rzeczywiście nie wyszło to szkoda, bo mógł powstać taki "mini-przewodnik" dla akwarystów. Ot oprócz zwiedzania dla chętnych jeszzcze jeden punkt do zobaczenia;) Np. zrobić taką mapkę, kliknąć i pojawiałby się krótki opis a pod nim galeria.. Może kiedyś?

anka642
Nowy
*

« Odpowiedz #58 : Lipiec 13, 2009, 08:46:20 »

Co mam zrobic jesli nie dostalam potwierdzenia? Prace wyslalam wczoraj kolo 13...
Atria_C
Global Moderator
Bywalec

« Odpowiedz #59 : Lipiec 13, 2009, 08:49:10 »

Najlepiej wyślij Przemkowi pracę jeszcze raz chyba najlepiej z kopią ostatniego e-maila (tam gdzie jest data i godzina)/. Zapewne praca nie doszła, czasem tak bywa.

Strony: 1 2 3 [4] 5 6 ... 8
  Drukuj  

Skocz do: