anka642
Nowy
|
|
« Odpowiedz #60 : Lipiec 13, 2009, 08:52:01 » |
|
Ok, wyslalam jeszcze raz, z tym ze moja poczta nie robi kopii wyslanych meili... Wiec czekam na meila zwrotnego
|
|
|
|
|
|
|
ducze
WhiteWater
Global Moderator
Super aktywny
|
|
« Odpowiedz #61 : Lipiec 13, 2009, 08:59:38 » |
|
Albo sprawdź dokładnie czy mail nie wrócił z powodu przekroczenia wielkości listu.
|
|
|
|
|
|
|
Albixxx
Zainteresowany
Może kiedyś...
|
|
« Odpowiedz #62 : Lipiec 13, 2009, 09:03:02 » |
|
Jest już po teoretycznie konkursie, ale próbujcie dalej . Może udałoby się wystawić wszystkie prace gdzieś publicznie? Tak, żeby uczestnicy poznali swoje szanse na wygraną.
|
|
|
|
|
|
|
Atria_C
Global Moderator
Bywalec
|
|
« Odpowiedz #63 : Lipiec 13, 2009, 09:06:03 » |
|
Myślę, że Przemek nie będzie robił problemu, po prostu mu doślij;) Albixx co do prac będą wystawione publiczne w końcu po to są, żeby się przydały jednak osobiście wydaje mi się, że dopiero po ocenie jury. Wiesz,to podkręca atmosferę
|
|
|
|
|
|
|
Wojtek 92
Stały użytkownik
|
|
« Odpowiedz #64 : Lipiec 13, 2009, 09:07:29 » |
|
A kiedy można będzie zobaczyć owe prace??
|
|
|
|
|
|
|
Albixxx
Zainteresowany
Może kiedyś...
|
|
« Odpowiedz #65 : Lipiec 13, 2009, 09:18:49 » |
|
chyba tak będzie lepiej. ale ciekawość u mnie rządzi
|
|
|
|
|
|
|
Przemek
|
|
« Odpowiedz #66 : Lipiec 13, 2009, 10:35:15 » |
|
Anka, tym razem mail dotarł. Jeśli ktoś jeszcze nie dostał potwierdzenia to proszę o PW.
A prac jest tak żenująco mało, że po prostu WSTYD !
Tak, będą wszystkie opublikowane, ale muszę je najpierw uporządkować i umieścić w jednolitej formie, co zajmie mi trochę czasu. A teraz jestem tak zdołowany małą ilością zgłoszeń (nawet na 2gą kategorię), że już nic mi się nie chce...
Rozumiem, że do pierwszej kategorii trzeba mieć akurat szczęście, żeby opisać tarło, ale reszta ? Cz nagrody nie są ciekawe i cenne ? Przecież jest ich więcej niż w poprzednich konkursach ? Na prawdę moi drodzy - nie popisaliście się. To stawia pod wielkim znakiem zapytania przyszłe konkursy.
|
|
|
|
Pozdrawiam Admin ----------------------------- 500l - akwarium towarzyskie
|
|
|
Female_Raziel
|
|
« Odpowiedz #67 : Lipiec 13, 2009, 10:38:27 » |
|
Jakos na ten konkurs nie moglam sie zebrac, ale jesli w kolejnym bedzie szansa popisac sie znajomoscia jezyków obcych to napewno wezme udział.
|
|
|
|
|
|
|
Albixxx
Zainteresowany
Może kiedyś...
|
|
« Odpowiedz #68 : Lipiec 13, 2009, 13:06:31 » |
|
sorry. Przemek pewnie od początku maja starał się zorganizować świetny konkurs i co? Ja osobiście dla Przemka pełen szacunek. On teraz będzie się wzmagał z pakowaniem i wysyłaniem, a wcześniej martwił się o sponsorów. Kawał dobrej roboty odwalił żeby wyszło jak należy, a my, a przynajmniej większość z nas nawet się nad tym nie zastanawia, żeby nagrodzić jakoś Przemka. Nikomu się nie chce, a On to robi dla nas- użytkowników Forum Wodnego Świata. WSTYD jak już Przemek to określił.
|
|
« Ostatnia zmiana: Lipiec 13, 2009, 13:18:00 wysłane przez Albixxx »
|
|
|
|
|
ducze
WhiteWater
Global Moderator
Super aktywny
|
|
« Odpowiedz #69 : Lipiec 13, 2009, 13:13:17 » |
|
No faktycznie,myślałem, że będą całe tabuny zgłoszeń, a tu taka kicha... Nagrody jak na taki forumowy konkurs naprawdę z górnej półki, nawet dla samych ewentualnych nagród warto było poświęcić chwilę czasu. Ale widać wszyscy tak zaopatrzeni w sprzęt akwariowy, że wisi im jakieś dodatkowe akwa 180L z pokrywą czy belka oświetleniowa... mi nie wisi i sporo czasu poświęciłem, żeby efekt mnie zadowolił
|
|
|
|
|
|
|
Wojtek 92
Stały użytkownik
|
|
« Odpowiedz #70 : Lipiec 13, 2009, 17:33:12 » |
|
Mi tak samo to nie wisi jak napisałeś dlatego mając szczęście że ostatniego dnia w mojej obecności urodziły gupiczki to postanowiłem wziąć udział w 1 konkurencji nie 2.
|
|
|
|
|
|
|
Gordon51
Nowy
|
|
« Odpowiedz #71 : Lipiec 14, 2009, 11:50:37 » |
|
No rzeczywiscie malo. Ja korzystajac z wakacji mialem wiecej czasu, no to wzialem sie do roboty.
|
|
|
|
119l, wielogatunkowe akwarium
|
|
|
Wojtek 92
Stały użytkownik
|
|
« Odpowiedz #72 : Lipiec 14, 2009, 13:29:02 » |
|
To jeśli było mało owych prac niedługo dostaniemy wyniki konkursu??
|
|
|
|
|
|
|
ewape
Nowy
|
|
« Odpowiedz #73 : Lipiec 14, 2009, 14:05:56 » |
|
Też mam nadzieję, że wyniki szybko będą, bo w piątek wyjeżdżam na 6 tygodni i z dostępem do internetu będzie cienko.
|
|
|
|
|
|
|
Przemek
|
|
« Odpowiedz #74 : Lipiec 14, 2009, 21:49:36 » |
|
Niestety, mimo, że prac mało to mam trochę pracy żeby je przenieść na serwer. Poza tym oceniane będą przez grono jurorów, których także nie możemy popędzać, w dodatku jest okres urlopowy. Mimo wszystko jest tego trochę do przeczytania. Dlatego wątpię żeby ostateczne wyniki były przed końcem lipca.
|
|
|
|
Pozdrawiam Admin ----------------------------- 500l - akwarium towarzyskie
|
|
|
|