Albixxx
Zainteresowany
Może kiedyś...
|
|
« Odpowiedz #90 : Lipiec 30, 2009, 20:15:27 » |
|
Czy to takie trudne do zrozumienia, że wyniki będą jak wszyscy jurorzy wyślą Przemkowi ich oceny wiem... tylko się pytam, czy jury mają jakieś granice?
|
|
|
|
|
|
|
Przemek
|
|
« Odpowiedz #91 : Lipiec 30, 2009, 22:52:13 » |
|
Nie, są bez granic Jeszcze brakuje mi ocen od dwóch jurorów, myślę, że będą wkrótce.
|
|
|
|
Pozdrawiam Admin ----------------------------- 500l - akwarium towarzyskie
|
|
|
Przemek
|
|
« Odpowiedz #92 : Sierpień 03, 2009, 22:14:27 » |
|
Mamy już wyniki konkursu: http://www.akwarium.net.pl/wiki/V_Konkurs_wynikiGratuluję wszystkim uczestnikom oraz zwycięzcom, także w imieniu jurorów ! Jak widać prac mogłoby być spokojnie więcej, ale i tak znalazło się 21 osób, którzy postanowili spróbować swoich sił. Wszystkich, którzy zajęli nagradzane miejsca (zaznaczone kolorem) proszę o dane do wysyłki.
|
|
|
|
|
|
|
Emi
|
|
« Odpowiedz #93 : Sierpień 04, 2009, 07:17:38 » |
|
Wspaniale! Gratuluję zwycięzcom oraz wszystkim którzy zgłosili prace do konkursu.
|
|
|
|
Pozdrawiam, Emi Górnośląskie Stowarzyszenie Akwarystów - www.gsa.org.plMałe jest piękne... ale w większym ryby czują się lepiej.
|
|
|
szymonw
|
|
« Odpowiedz #94 : Sierpień 04, 2009, 08:35:50 » |
|
Ja także gratuluję zwycięzcom oraz wszystkim odważnym którzy zdecydowali się poświecić trochę czasu i sprawdzić swoje możliwości. Pomimo faktu iż ilość prac nie była "zatrważająca" myślę, że taka formuła konkursu z podkategoriami i zadaniami wymagającymi zarówno aktywnego przyswajania wiedzy jak i "zapędów" literackich sprawdziła się i warto ją kontynuować.
|
|
|
|
|
|
|
jaaasiek
|
|
« Odpowiedz #95 : Sierpień 05, 2009, 18:14:22 » |
|
Ja również już wysłałem swoje dane
|
|
|
|
|
|
|
19ak82
Zainteresowany
KIELCE
|
|
« Odpowiedz #96 : Sierpień 06, 2009, 07:47:48 » |
|
Moje dane też poszły A teraz obiecana historyjka: Z przykrością muszę stwierdzić że dnia 19-07-2009 - niedziela - o 7.00 rano przeżyliśmy katastrofę hydrologiczną mojego akwarium. Po kilku latach prawidłowego funkcjonowania - ni stąd ni zowąd odkleiła się przednia szyba akwarium!!!! tzn dolne klejenie między przednią pionową szybą a dnem. W ciągu kilku chwil 54l wody z akwarium znalazły się na podłodze, wyrywając z błogiego snu ukochaną teściową, która natychmiast nas obudziła. Zalało nam pokój po remoncie podłogi i nowy regał! Tak więc rybki w trybie ekspresowym trafiły do znajomego - nie udało nam się uratować opisanego w Mini fotoreportażu narybku. Sprzątanie po "katastrofie" zajęło kilka dobrych godzin. Przedstawione przez nas zdjęcia w mini fotoreportażu "Tarło barwniaków czerwonobrzuchych" są ostatnią dokumentacją tego akwarium można je śmiało nazwać historycznymi. Zamierzamy kupić większe akwarium ale teraz już z pewnością z płaską szybą przednią (rozkleiło się profilowane). Pozdrawiam! 19ak82
|
|
|
|
|
|
|
Gordon51
Nowy
|
|
« Odpowiedz #97 : Sierpień 06, 2009, 10:22:07 » |
|
Oj to wielki pech
|
|
|
|
119l, wielogatunkowe akwarium
|
|
|
aaa
Stały użytkownik
(^^,)
|
|
« Odpowiedz #98 : Sierpień 06, 2009, 11:18:47 » |
|
Moje dane też poszły A teraz obiecana historyjka: Z przykrością muszę stwierdzić że dnia 19-07-2009 - niedziela - o 7.00 rano przeżyliśmy katastrofę hydrologiczną mojego akwarium. Po kilku latach prawidłowego funkcjonowania - ni stąd ni zowąd odkleiła się przednia szyba akwarium!!!! tzn dolne klejenie między przednią pionową szybą a dnem. W ciągu kilku chwil 54l wody z akwarium znalazły się na podłodze, wyrywając z błogiego snu ukochaną teściową, która natychmiast nas obudziła. Zalało nam pokój po remoncie podłogi i nowy regał! Tak więc rybki w trybie ekspresowym trafiły do znajomego - nie udało nam się uratować opisanego w Mini fotoreportażu narybku. Sprzątanie po "katastrofie" zajęło kilka dobrych godzin. Przedstawione przez nas zdjęcia w mini fotoreportażu "Tarło barwniaków czerwonobrzuchych" są ostatnią dokumentacją tego akwarium można je śmiało nazwać historycznymi. Zamierzamy kupić większe akwarium ale teraz już z pewnością z płaską szybą przednią (rozkleiło się profilowane). Pozdrawiam! 19ak82 dokładnie rozumiem Twój ból... dobrze że przynajmniej nikt nie ucierpiał tak jak ja ze swoją 45 ;p ah i to sprzątanie . istna makabra ! Przynajmniej nie mieliście akw na bazie ziemi ogrodowej ^^ Po kilku latach, tzn ? 5 < ? i jaki producent ? (Pytam żeby w przyszłości unikać ).
|
|
|
|
Wróciłam! Haaa! 200l! xdd
|
|
|
zybi
Nowy
|
|
« Odpowiedz #99 : Sierpień 06, 2009, 20:07:09 » |
|
Witam! ja też już wysłałem dane:)
|
|
|
|
|
|
|
Przemek
|
|
« Odpowiedz #100 : Sierpień 06, 2009, 22:17:05 » |
|
Wysyłki nagród nastąpią dopiero w przyszłym tygodniu, niestety nie miałem możliwości zorganizować tego wcześniej. Niektórzy z Was dostaną nawet po 5 różnych przesyłek
|
|
|
|
|
|
|
19ak82
Zainteresowany
KIELCE
|
|
« Odpowiedz #101 : Sierpień 07, 2009, 07:39:58 » |
|
Akwarium miałem 3,5 roku a kupiłem je ze sklepu internetowego jako komplet z pokrywą - nie wiem jaki producent.
|
|
|
|
|
|
|
Przemek
|
|
« Odpowiedz #102 : Sierpień 11, 2009, 08:39:43 » |
|
Nagrody będą wysyłane od dnia dzisiejszego. Osoby, które nie przesłały mi razem z adresem telefonu (najlepiej komórki) - poproszę - jest potrzebny firmom kurierskim.
|
|
|
|
|
|
|
Przemek
|
|
« Odpowiedz #103 : Sierpień 22, 2009, 12:38:15 » |
|
Paweł nie jest w stanie wykorzystać biletów do Imaxa, dlatego kto z laureatów chciałby go wykorzystać w miastach, gdzie jest Imax ( http://www.kinoimax.pl/) proszę o pw. Kto pierwszy ten bierze. ---- EDIT - pierwsza była Atria ---- Ostatnie paczki z nagrodami dotrą w przyszłym tygodniu, kto do czwartku nie otrzyma całego kompletu, proszę o pilny kontakt ze mną.
|
|
« Ostatnia zmiana: Sierpień 23, 2009, 20:57:22 wysłane przez Przemek »
|
|
|
|
|
Raffy
Global Moderator
Super aktywny
|
|
« Odpowiedz #104 : Sierpień 24, 2009, 08:37:44 » |
|
Dostałem już pokarmy i filtr, wciąż czekam na książkę (najbardziej ) i grzałkę.
|
|
|
|
Zawód : akwarysta... Wszystkie ryby są wyjątkowe! Uszanujmy ich wymagania, podziękują nam dobrym zdrowiem i młodymi... NIE UDZIELAM RAD PRZEZ PW!http://www.3cityakwarium.fora.pl/Trójmiejska Akwarystyka Obecnie: 500L Rafa, 112L roślinne, 160L mcharium I we mnie drzemie Tanganika i Malawi
|
|
|
|