mdramski
|
|
« Odpowiedz #75 : Październik 08, 2005, 17:16:05 » |
|
Sheol - orka nie jest rybą (podobnie jak wcześniej delfin ) Nie wiem natomiast jak jest z krzyżówką panoramiczną :lol: moze kupiłes małego rekina.. a moze to jakas krzyżówka? A od kiedy rekin jest rybą słodkowodną
|
|
|
|
|
|
|
Sheol
Dead eyes see no future..
Stały użytkownik
Vampire
|
|
« Odpowiedz #76 : Październik 08, 2005, 17:28:38 » |
|
hehehe No a skad wiesz, ze nie ma np ssaka w akwarium? :lol: Moze to byc orka, mowie Ci
|
|
|
|
Jak obiecał Mojżesz, podążamy do ziemi obiecanej... ..........................inni zwą ją piekłem...................... Rafael Krasa
|
|
|
mdramski
|
|
« Odpowiedz #77 : Październik 08, 2005, 17:37:26 » |
|
Ciekawe w jakim zbiorniku ?
|
|
|
|
|
|
|
Sheol
Dead eyes see no future..
Stały użytkownik
Vampire
|
|
« Odpowiedz #78 : Październik 08, 2005, 17:41:14 » |
|
A tego to juz nie wiadomo... Moze kula? Off topic :bybye:
|
|
|
|
Jak obiecał Mojżesz, podążamy do ziemi obiecanej... ..........................inni zwą ją piekłem...................... Rafael Krasa
|
|
|
mdramski
|
|
« Odpowiedz #79 : Październik 08, 2005, 17:42:46 » |
|
A wracając do topicu , ktoś już miał podobny problem wcześniej na tym forum. Proponuję autorowi tematu żeby poszukał sobie we wcześniejszych wątkach.
|
|
|
|
|
|
|
A$
Stały użytkownik
|
|
« Odpowiedz #80 : Październik 10, 2005, 06:58:43 » |
|
Zwracam honor - wypisywałem głupoty... Zrobiłem najprostrzą rzecz na świecie, czyli rybcie w słoik i do sklepu... Jednak to są sumy rekinia !!! W jakim aqwa? lepiej siądźcie, bo padniecie ze śmiechu: 2 sumy rekinia (15 i 10 cm), 2 glonojady (w tym jeden piękny albinosik ), pseudo kosiarka, 2 duże kiryśniki oraz dorosły welon i to wszystko w aqwa 65 litrów !!!!!! :evil: od razu mówie - to nie moje aqwa, takie je kupiłem więc pretensje i uwagi nie do mnie. Obsada już mocno przetrzebiona i porozdawana, pozostały mi te sumy..... Czy ktoś ma pojęcie czym to karmić ??
|
|
|
|
|
|
|
Chelman
Nowy
|
|
« Odpowiedz #81 : Październik 10, 2005, 17:10:15 » |
|
Fot. ChelmanWyglada jak maly rekinek ale jest to gloncio. edit: Czy to Farlowella?
|
|
« Ostatnia zmiana: Sierpień 02, 2006, 17:34:38 wysłane przez Sebastian »
|
|
|
|
|
kafarski
Gość
|
|
« Odpowiedz #82 : Październik 10, 2005, 17:41:07 » |
|
raczej tak, z góry wygląda na młody okaz, nie ma takiego spiczastego nosa. gdzie go dostałeś?
|
|
|
|
|
|
|
Chelman
Nowy
|
|
« Odpowiedz #83 : Październik 10, 2005, 18:50:23 » |
|
Znajomy kupil go w sklepie w Rotterdamie ale nie wiedzial dokladnie co to jest. Powiedzial ze jego niebieski zbrojcio caly czas szuka z nim walki i spytal sie czy bym sie nim nie zaopiekowal.
edit: U mnie nie ma jeszcze za duzo glonow. Wsadzilem mu ugotowana marchew i troche ogora. Mam nadzieje ze zaprzestanie glodowki. Wode mam raczej neutrlna a one podobno wola lekko kwasna.... Mam nadzieje ze uda mi sie go odchowac i odstapic komus.
|
|
|
|
|
|
|
lukas
Global Moderator
Super aktywny
into U'r eyes my face remains
|
|
« Odpowiedz #84 : Październik 11, 2005, 21:54:48 » |
|
to raczej jakiś Sturisoma
|
|
|
|
|
|
|
Chelman
Nowy
|
|
« Odpowiedz #85 : Październik 12, 2005, 05:51:57 » |
|
to raczej jakiś Sturisoma Tak jest. Masz racje. :oops:
|
|
|
|
|
|
|
AqBazyl
Zainteresowany
|
|
« Odpowiedz #86 : Grudzień 07, 2005, 21:07:50 » |
|
Co to może być za ryba bo nigdzie nie mogę jej znaleźć. Duża około 15 cm czerwono-niebieska (po połowę koloru odpowiednio na tył i przód). Słodkowodna...jakby jakaś pielęgnica- taką podobną płetwę grzbietową miała...Niezbyt szybka i nie agresywna? Pomóżcie
|
|
|
|
Akwarium- oaza spokoju....
NIENAWIDZĘ SPAM`u
|
|
|
remol;]
|
|
« Odpowiedz #87 : Grudzień 07, 2005, 22:11:12 » |
|
Pierwszo słysze(z niebieskich to kojaże prętniki i wielkopłetwy :wink: )sam jestem ciekaw
|
|
|
|
|
|
|
Kazik
Stały użytkownik
|
|
« Odpowiedz #88 : Grudzień 07, 2005, 22:58:02 » |
|
Może i pielęgnica nie wiem za moło danych
|
|
|
|
Przepraszam wszystkich że nie odpowiadałem na prywatne wiadomości ale nie mogłem przez dłóższy czas wejść na forum
|
|
|
AqBazyl
Zainteresowany
|
|
« Odpowiedz #89 : Grudzień 07, 2005, 23:15:29 » |
|
Kurde bo byłem na obiedzie w restauracji gdzie stało takie potężne akwa coś koło 2000 litrów i tam były: brzanki, paletki, kiryski, jakieś tam ławice małe i właśnie takie duże niebiesko-czerwone ale zainteresował mnie fakt, że ryby te były płochliwe (bały się innych ryb). A zbulwersowało mnie to, że ciągle podjadały je kilkanaście razy mniejsze brzanki (do mięsa)!!!!! Więc się pytam kelnerki kto urządzał im to akwarium i jak usłyszałem żę specjalista to mnie to trochę przeraziło. Jak można tak dobrać ryby! Przecież te duże ładne ryby cierpiały i to niemiłosiernie. Zamierzam zająć się bliżej tą sprawą.
|
|
|
|
Akwarium- oaza spokoju....
NIENAWIDZĘ SPAM`u
|
|
|
|