Rośliny są ważną częścią akwarium. Jak w aqua nie ma roślin, to trza lać chemię
Bez roślin akwarium jest "puste
hahahha
jaką chemie? po co piszesz takie farmazony? chcesz się dowartościować swoją wiedzą która jest żenująca? wystarczy używać specjalnych wkładów do filtra - nic innego nie musisz robić , poczytaj trochę zanim zaczniesz doradzać
puste? jak się tak chwalisz jakie ty kupiłeś rośliny na allegro to chyba powinieneś mieć jakiś piękny baniak , mam nadzieje że to coś co jest pod twoją nazwą użytkownika nie jest twoim akwarium bo zawiódł byś moje oczekiwania co do stworzenia pięknego akwarium za małą kase , o gustach nie dyskutujemy jest mnóstwo ludzi którzy mają piękne akwaria z Malawi , Tanganiką czy z czarnymi wodami min. to:
http://www.akwarium.net.pl/forum/index.php?topic=25764.0Popieram piotr_5e3 allegro czyni cuda
czekam na te wasze ''cuda''
Pytanko. Czy zamontować deszczownię??? Co ona daje bo szczerze mówiąc nie wiem
służy ona do rozbijania na wiele strużek strumienia wody powracającej do akwarium z filtra.
Może jak nie masz kasy żeby zapewnić ryba dobre warunki to nie zabieraj sie za akwarium?
jestem tego samego zdania , lepiej poczekać i uzbierać więcej kasy na dobre akwarium niż wydawać pieniądze na jakieś rośliny z przycinki i tandetny sprzęt.