Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Czy otrzymałeś swój email z kodem aktywacyjnym ?
Strony: 1 [2]
  Drukuj  
Autor Wątek: Ramirezy i Skalary...  (Przeczytany 8657 razy)
Agnus
Super aktywny

hydrozagadka

« Odpowiedz #15 : Październik 11, 2009, 20:37:41 »

Ale to nie ma znaczenia do jakich one rozmiarów dorastają. Ty masz 60L zbiornik przecież. To jest _małe_ akwarium. Po co Ci więcej pielęgnic, żeby się non stop goniły po akwarium? Nie lepiej mieć parkę lub harem i obserwować ich zachowania godowe? Smiley

jessi
Nowy
*

« Odpowiedz #16 : Październik 11, 2009, 20:38:43 »

miałam te pielegnic  z gupikami danio i  innymi rybami i złożyły ikrę i mój błąd przyznaję gdy juz z ikry były rybki przełożyłam do kojca z siateczki i ryby całe małe rybki zerzarły bo one jeszcze nie pływały to było po wykluciu....
jessi
Nowy
*

« Odpowiedz #17 : Październik 11, 2009, 20:40:16 »

Agnus już nie raz oglądałam albo jak samica zdechła i jak samiec został sam i jak dokuiłam samicę jakie ona podejmowała starania żeby on się nią zainteresował to było niemożliwe cudne poprostu to było rok temu
Agnus
Super aktywny

hydrozagadka

« Odpowiedz #18 : Październik 11, 2009, 20:45:18 »

Wiem Smiley Obserwowanie pielęgnic daje mnóstwo radości. Niestety para musi się dobrać, inaczej z dzieci nici. Dlatego dobrze aby mieć z początku 1 samca i 2 samice. Którąś sobie wybierze. Uprzedzajac oburzenie feministek - nie powinno być odwrotnie ponieważ to zwykle samce przejawiają większą agresję wobec swojej płci (choć to nie reguła).

Strony: 1 [2]
  Drukuj  

Skocz do: