Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Czy otrzymałeś swój email z kodem aktywacyjnym ?
Akwarystyka - Forum Akwarystyczne Wodnego Swiata « Akwarystyka « Akwarystyczne pogaduszki « Pytanie do prenumeratorów''Magazyn akwarium"
Strony: [1]
  Drukuj  
Autor Wątek: Pytanie do prenumeratorów''Magazyn akwarium"  (Przeczytany 1218 razy)
KLIO
Nowy
*

« : Październik 11, 2009, 18:56:39 »

Czy dostajecie prezenty dołączone do magazynu? próbki pokarmów itp? ja już mam 4 numery z tego roku i nie dostałem żadnego oprócz zaproszenia na targi zoologiczne  Sad myślę ze kradnie mi te prezenty listonosz lub ktoś inny z poczty(??).Opakowanie można łatwo otworzyć i zamknąć stąd te podejrzenia  Roll Eyes
darcio
Bywalec

Jeden z moich kirysków :)

« Odpowiedz #1 : Październik 11, 2009, 19:45:57 »

A czy mieszkasz w dużym mieście ? Jeżeli tak to kupuj sobie w "gazeciarni " w sklepie z gazetami i tam na pewno nie będzie zwinięte
KLIO
Nowy
*

« Odpowiedz #2 : Październik 11, 2009, 20:00:15 »

Nie mieszkam w dużym mieście, ale i tak prezenty są tylko dla prenumeratorów
Esmi
Bywalec

Cave hominem

« Odpowiedz #3 : Październik 11, 2009, 20:37:37 »

Ostatnio chyba w ogóle nie dołanczali prezentów.
Ja mam za to inne pytanko: czy dostaliście już nr wrzesniowo - październikowy? Pytanie oczywiście do prenumeratorów. Bo u mnie ani widu ani słychu.

Jesteśmy zarozumiałymi ignorantami zapatrzonymi w swoje "człowieczeństwo", które zamiast otworzyć nam szerzej oczy na otaczający nas świat, przysłoniło je mgłą pychy.
ducze
WhiteWater
Global Moderator
Super aktywny

« Odpowiedz #4 : Październik 11, 2009, 20:59:00 »

Wrzesień-październik dostałem w tamtym tygodniu, ale jakoś pod koniec. Prezenty jak najbardziej dostałem, raz zaproszenie na targi i raz próbkę pokarmu Acti. Przez ostatnie 4 numery chyba innych prezentów nie było.

KLIO
Nowy
*

« Odpowiedz #5 : Październik 12, 2009, 05:50:14 »

wrzesień-pażdziernik mam ale nie mam prezentu  Undecided
Strony: [1]
  Drukuj  

Skocz do: