vivivaldi
Moje akwa
Zainteresowany
|
|
« Odpowiedz #21 : Listopad 04, 2009, 12:07:57 » |
|
salousi pływają teraz czas na ocenę proponowanej diety: karmie sześc dni w tygodniu dwa razy dziennie, w piątek mają post w każdy dzień rano dostają: Tropical spirulina Super Forte 36% na wieczór po kolei: poniedziałek - mam jedna paczkę rozwielitek, raczej tym nie gardzą wtorek, warzywkowy, wczoraj dostały szpinak, zasmakował im!!! środa - mrożonka, mam kryl i wodzień i wodzień im nie podszedł, zobaczę jeszcze jak kryll im podejdzie, ale raczej chyba nie będę stosował, może jak podrosną czwartek: tu mam jakieś płatki co dostałem kupując zbiornik, myślę że raz w tygodniu jak dostana jakieś standardowe żarcie to się i nic nie stanie piątek: post jak pisałem wyżej sobota: warzywkowa, w ostatnia był brokuł i znikał aż miło niedziela: miała byc mrożonkowa, ale na razie nie wiem, może jak polubią, to będę dawał
proszę o opinie czy coś zmienić na pewno poniedziałkowa i czwartkowa kolacja jest tymczasowa; az do wyczerpania zapasów, potem coś innego będzie. Tu bym prosił o propozycje, no i co zamiast mrożonek?? Może jakiś inny pokarm??
|