rodia
|
|
« Odpowiedz #345 : Wrzesień 27, 2011, 20:14:08 » |
|
Buahahaha rodia cóż mam powiedzieć , będę czekał z niecierpliwością końca remontu (a i nie daj się zbytnio szarpać po portfelu ) Mieszkanie komunalne, koszty pokrywa zarzad budynków w moim miejście. Pozdrawiam, R.
|
|
|
|
|
|
|
mrs
:)
Super aktywny
bla bla bla...
|
|
« Odpowiedz #346 : Październik 03, 2011, 08:37:25 » |
|
Rodia, jak tam młode żagle? Wszystkie żyją? Dawaj aktualną fote.
|
|
|
|
|
|
|
rodia
|
|
« Odpowiedz #347 : Październik 03, 2011, 08:50:07 » |
|
Fotki nie mam jak zrobić. Ta wymiana instalacji w chacie sie przeciąga i akwarium ze skalarami jest tak zabunkrowane, że ledwo ręke wciskam, żeby je nakarmić. Myślę, że 2-3 dni powinno byc po wszystkim to zrobię foty/film. Na tą chwilę nie widzę nawet całego akwarium wiec nie jestem w stanie sprawdzić liczebności.
Pozdrawiam, R.
|
|
|
|
|
|
|
rodia
|
|
« Odpowiedz #348 : Październik 29, 2011, 12:26:15 » |
|
Witam Skalarki pływają już w 300 tce z rodzicami, ciociami i wujkami Pozdrawiam, R.
|
|
|
|
|
|
|
|
rodia
|
|
« Odpowiedz #350 : Październik 29, 2011, 13:12:55 » |
|
No proszę, a takie były niepozorne jak przyszły na świat i nie wiadomo było czy przeżyją, a teraz śmigają Co do skalarów byłem raczej pewien przeżycia od kiedy skończyły mi się problemy z wylęgiem artemii. Natomiast niewiadomy był los bojowników i tu rzeczywiście przetrwały tylko 3 sztuki chyba. Pozdrawiam, R.
|
|
|
|
|
|
|
VianEthel
Nowy
|
|
« Odpowiedz #351 : Październik 29, 2011, 13:52:38 » |
|
To poprosimy jeszcze o zdjęcia bojowniczków
|
|
|
|
|
|
|
mrs
Super aktywny
bla bla bla...
|
|
« Odpowiedz #352 : Październik 29, 2011, 14:58:39 » |
|
Niezła gromada, Rodia
|
|
|
|
|
|
|
|
mrs
Super aktywny
bla bla bla...
|
|
« Odpowiedz #354 : Grudzień 04, 2011, 15:17:36 » |
|
Rodia, co słychać w baniaku? Co z młodymi żaglami?
|
|
|
|
|
|
|
rodia
|
|
« Odpowiedz #355 : Grudzień 04, 2011, 15:24:33 » |
|
Rodia, co słychać w baniaku? Co z młodymi żaglami?
Cześć W baniaku można powiedzieć, że po staremu. Zarosło znacznie bardziej, ale po staremu. Dotychczas zgodne skalary zaczęły się przeganiać. Dotąd nieśmiała i spokojna (nawet podczas tarła) para przegania mi wszystkie pozostałe skalary i tu niestety moje ulubione 2 czarne skalary ciągle siedzą w krzaczorach z tego powodu. Młodych już nie mam. Ostatnie 4 młode wczoraj trafiły do 450L lokalnego akwarysty. Pozdrawiam, R.
|
|
|
|
|
|
|
mrs
Super aktywny
bla bla bla...
|
|
« Odpowiedz #356 : Grudzień 04, 2011, 17:11:29 » |
|
Cześć W baniaku można powiedzieć, że po staremu. Zarosło znacznie bardziej, ale po staremu.
A jakaś fotka? Dotychczas zgodne skalary zaczęły się przeganiać. Dotąd nieśmiała i spokojna (nawet podczas tarła) para przegania mi wszystkie pozostałe skalary i tu niestety moje ulubione 2 czarne skalary ciągle siedzą w krzaczorach z tego powodu.
Ta para ktora się teraz rozpanoszyła już zawsze będzie dominować w baniaku.
|
|
|
|
|
|
|
rodia
|
|
« Odpowiedz #357 : Grudzień 04, 2011, 19:27:38 » |
|
Cześć W baniaku można powiedzieć, że po staremu. Zarosło znacznie bardziej, ale po staremu.
A jakaś fotka? Coś tam zmontuje w wolnej chwili. Dotychczas zgodne skalary zaczęły się przeganiać. Dotąd nieśmiała i spokojna (nawet podczas tarła) para przegania mi wszystkie pozostałe skalary i tu niestety moje ulubione 2 czarne skalary ciągle siedzą w krzaczorach z tego powodu.
Ta para ktora się teraz rozpanoszyła już zawsze będzie dominować w baniaku. Wiem, spodziewam się tego. Nie myślałem tylko, że dojdzie do sytuacji, że 2 skalary totalnie się schowają. Pozostałe dwa po prostu ustępują tym dominującym, ale plywają nazwyjmy to "na wierzchu".
|
|
|
|
|
|
|
mrs
Super aktywny
bla bla bla...
|
|
« Odpowiedz #358 : Grudzień 04, 2011, 19:50:44 » |
|
Wiem, spodziewam się tego. Nie myślałem tylko, że dojdzie do sytuacji, że 2 skalary totalnie się schowają. Pozostałe dwa po prostu ustępują tym dominującym, ale plywają nazwyjmy to "na wierzchu".
I tak nie masz źle U mnie były takie wojny, że najsłabsze żagle leżały bokiem pod liściami
|
|
|
|
|
|
|
rodia
|
|
« Odpowiedz #359 : Grudzień 06, 2011, 04:15:34 » |
|