Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Czy otrzymałeś swój email z kodem aktywacyjnym ?
Strony: [1]
  Drukuj  
Autor Wątek: Wątki dotyczące jełopów  (Przeczytany 1261 razy)
konrados
Zainteresowany
**

« : Listopad 18, 2009, 09:53:57 »

Hej,

Pewna osoba chce trzymać skalary w bardzo wysokim akwarium (ok. 1.5m) ale bardzo wąskim (30cm). Moje próby przekonania tej osoby, że to nie jest w OK spełzły na niczym. Czy moglibyście mi zapodać linki do wątków gdzie opier......acie takich "akwarystów"? Może to coś pomoże. Chodzi o ludzi, którzy np. trzymają welonki w szklankach 7L i inne takie ekscentryczne pomysły.

ps szukajka nic nie dała, trudno wpisać odpowiednie słowa kluczowe. Próbowałem nawet "ty debilu" ale nic nie znalazło Smiley

Emi
Global Moderator
Super aktywny

« Odpowiedz #1 : Listopad 18, 2009, 11:04:21 »

http://www.akwarium.net.pl/forum/ryby-akwariowe/zlote-rybki/
http://www.akwarium.net.pl/forum/ryby-akwariowe/chcialam-sie-zapytac-czy-bojowniki-potrzeboja-pompke-i-filter/

Pewnie o to ci chodzi jednak nie bardzo wiem jak to ma ci pomóc.

Jak ten ktoś zamierza to akwarium oświetlić i czyścić? A odmulać?

Pozdrawiam,
Emi

Górnośląskie Stowarzyszenie Akwarystów - www.gsa.org.pl

Małe jest piękne... ale w większym ryby czują się lepiej.
konrados
Zainteresowany
**

« Odpowiedz #2 : Listopad 18, 2009, 11:17:52 »

No dzięki, chociaż pamiętam tu lepsze wątki tylko jakoś nie umiem ich znaleźć. Chodzi o trzymanie welonek/mieczyków/skalarów w bardzo małych akwa.

Pewnie o to ci chodzi jednak nie bardzo wiem jak to ma ci pomóc.

No jak to jak? Gdy dziesięć osób coś mówi to muszą mieć rację. Gdy jedna, to jest to tylko opinia.

Jak ten ktoś zamierza to akwarium oświetlić i czyścić? A odmulać?

Ten ktoś nawet się takimi sprawami nie przejmuje. I niech tak będzie na początek, mi tylko chodzi o to by na start było kupione odpowiednie akwarium. Potem może się nauczy.

Strony: [1]
  Drukuj  

Skocz do: