Hej!
Masz super baniaczek, nic tylko pozazdrościć, widać że się na tym znasz. ;-) Ta łodyżka na kwiat jest extra, świetnie to wygląda.
Nie masz pokrywy na to akwarium, prawda?.
mówię tak, bo jest dość długa ta łodyga. ;-).
Pozdrawiam i życzę dalszych sukcesów.!!!
Taki sobie ten mój baniaczek
,nie ma czego zazdrościć są tu na forum o niebo lepsze.E tam,nie znam się jeszcze wystarczająco,ale zauważyłem ostatnio,że mam już większą wiedzę niż sprzedawcy w akwarystycznych w mojej okolicy. Ten mój baniak zaczął tak wyglądać od kiedy zacząłem czytać to forum,bo przedtem to lepiej nie mówić
masakra... Pokrywę mam,mam nawet szybę nakrywkową,a łodyżka tak poszła do góry kiedy przycinałem roślinki i przez godzinę miałem otwarte.
Sliczne rośliny,tfu tfu - zeby nie zapeszyc,naprawde zazdroszcze,ja robie wszystko zeby moje roslinki "stanely na nogi" ale jakos im sie nie chce
Miło mi,ale nie ma czego zazdrościć,zainwestowałe troche w oświetlenie,kombinuje troche z nawozami,poświęcam baniakowi więcej czasu niż kiedyś i oto efekty
Co masz na myśli mówiąc , ze gdy dałeś po świetlówki lustro to widać różnicę??
Widać po prostu gołym okiem,że jest jaśniej. Nawet glosia mi rośnie (a według opini większości to przy świetle poniżej 0,5W/L nie będzie rosnąć)
Kiryski mi szaleją i znoszą ikrę,już drugi raz w ciągu miesiąca
Po tygodniu od założenia filtra TETRAtec EX700 ani śladu kożucha bakteryjnego
Kurcze nie mogę sobie poradzić z glonami