Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Czy otrzymałeś swój email z kodem aktywacyjnym ?
Akwarystyka - Forum Akwarystyczne Wodnego Swiata « Akwarystyka « Ryby akwariowe « Obsady « POCZĄTKI, akwarium 60L proszę o pomoc/informacje
Strony: 1 2 3 [4]
  Drukuj  
Autor Wątek: POCZĄTKI, akwarium 60L proszę o pomoc/informacje  (Przeczytany 7028 razy)
Hubikopter
Super aktywny

Moje skromne 620l 200x40x77

« Odpowiedz #45 : Grudzień 15, 2009, 20:03:13 »

chyba masz racje Cheesy
arti-131
Bywalec

« Odpowiedz #46 : Grudzień 15, 2009, 20:06:30 »

Dzięki  Wink
asagoth
Coldwater
Super aktywny

Rock 'n' roll baby

« Odpowiedz #47 : Grudzień 15, 2009, 21:42:50 »

Nie wiem czy złapaliście ale słowo "miszczu" było użyte z premedytacją w celu ośmieszenia... Koniec OT nie mam zamiaru się z nikim dochodzi =
masz racje Hubikopter jesteś mądrym i doświadczonym akwarystą więc pospieraj się z kimś na swoim poziomie bo ja do niego niestety niedorastam...

arti-131
Bywalec

« Odpowiedz #48 : Grudzień 15, 2009, 23:07:17 »

asagoth to forum akwarystyczne. Śmieszy mnie zachowanie innych matko czasami można się pomylić to rzecz ludzka , nie lubię jak  ktoś kogoś obraża i to jeszce na forum akwarystycznym normalnie czasami jak dzieciaki się co niektórzy zachowują  Huh Zakończmy już ten "spór" błagam was nikomu to nie jest potrzebne. A ośmieszanie zostawmy sobie na kiedy indziej  Angry
asagoth
Coldwater
Super aktywny

Rock 'n' roll baby

« Odpowiedz #49 : Grudzień 15, 2009, 23:14:21 »

uwierz mi że jestem tolerancyjnym człowiekiem ale do pewnego stopnia... dostaje po 2 wiadomości dziennie od wiadomego użytkownika w których pisze nie znasz się itp, itd i poprostu brak mi słów, być może i sie nie znam, to nie jest pora i miejsce do rozstrząsania tej kwestii, prosiłem żeby nie pisał do mnie mówiłem że nie mam ochoty z nim rozmawiac, potem olałem no i jak zobaczyłem na forum to pękło, być może to i dziecinne, ale mnie to już nie interesuje...
Dobra tak jak mówisz zakończmy... Postaram się już więcej nie drwić z takich ludzi na tym forum
Pozdrawiam

My Sensi
Bywalec

Jah Rastafari Haile Selassie

« Odpowiedz #50 : Grudzień 16, 2009, 08:41:39 »

asagoth to forum akwarystyczne. Śmieszy mnie zachowanie innych matko czasami można się pomylić to rzecz ludzka , nie lubię jak  ktoś kogoś obraża i to jeszce na forum akwarystycznym normalnie czasami jak dzieciaki się co niektórzy zachowują  Huh Zakończmy już ten "spór" błagam was nikomu to nie jest potrzebne. A ośmieszanie zostawmy sobie na kiedy indziej  Angry
masz całkowitą racje, ale gościu nie tylko się pomylił, uważa że ma racje.
dzięki takim jak on ludzie trzymają welony w 20l

Emi
Global Moderator
Super aktywny

« Odpowiedz #51 : Grudzień 16, 2009, 12:10:12 »

Koniec tego OT. Każdy następny post nie na temat od razu wyląduje w śmietniku.

Pozdrawiam,
Emi

Górnośląskie Stowarzyszenie Akwarystów - www.gsa.org.pl

Małe jest piękne... ale w większym ryby czują się lepiej.
badrass
Bywalec

Mówi sie trudno i płynie sie dalej...

« Odpowiedz #52 : Grudzień 16, 2009, 20:25:27 »

badrassowi najprawdopodobniej nie chodziło o ciebie;) tylko o naszego miszcza akwarystyki Hubikoptera co chciał welony do 20 l polecać;D Nie przejmuj się każdy zaczynał i każdy popełnia błędy...
Musisz bacznie obserwować ryby wszelkie niepokojące objawy zgłaszaj na forum;) Postaraj się powoli oddawać te ryby które masz, kiedy zostanie pusty zbiornik napisz nam jakie ryby ci sie podobają a my skompletujemy ci jakąś obsade, ale na początek zaopatrz się w testy i sprawdzaj No3 i No2 gdyż mogą nastąpić skoki tych związków w zbiorniku... Podmieniaj ok 20L wody tyg na odstaną (conajmniej 24h) kranówe bez żadnych antychlorów, aqutanów i innych uzdatniaczy, filtra najlepiej nie ruszaj...
"egzekli"

Było.... wiele baniaków ale najbardziej tęsknię do tego pierwszego, gdzie nie miałem żadnych doswiadczeń, a każdy nowy listek zielska cieszył, aż serducho kołatało.
badrass
Bywalec

Mówi sie trudno i płynie sie dalej...

« Odpowiedz #53 : Grudzień 16, 2009, 20:27:33 »

Sorki Emi nie doczytałem do końca więc proszę usun
Pozdrawiam

Było.... wiele baniaków ale najbardziej tęsknię do tego pierwszego, gdzie nie miałem żadnych doswiadczeń, a każdy nowy listek zielska cieszył, aż serducho kołatało.
Strony: 1 2 3 [4]
  Drukuj  

Skocz do: