Razor123
Mesej
Nowy
Na imię mam Michał. Służe pomocą.
|
|
« : Grudzień 19, 2009, 20:57:49 » |
|
Witam serdecznie wszystkich forumowiczów. Jestem tutaj nowy i chcę się przywitać. Zakupiłem własnie baniaczek 200l. Filtracja:biologiczna i mechaniczna Aqael fan2+ Potrzebuje pomocy co do obsady. Posiadam aktualnie tylko 2 Gibicepsy mają po 29cm. Wiem ze mnie za to zjedziecie, lecz uratowałem te rybki ze sklepu zoologicznego w którym był trzymane w 70 litrowym akwarium. Chciałbym do moich dwóch podopiecznych dołozyć coś fajnego. Chciałbym żeby nie był to gupiki, molinezje, brzanki itp. Cos niepowtarzalnego. Myślałem nad panaque , lecz uznałem ze mam wystarczająco dużo zbrojników. Z góry dziękuje za propozycje Akwarium ma być ozdobne, będzie stało w salonie.
Pozdrawiam Razor <Michał>
Chodż myśle ze panaqe też by ładnie się prezentował. Zależy mi na dość dużych i łądnych rybkach, może jakieś pielęgnice??
|
|
« Ostatnia zmiana: Grudzień 19, 2009, 21:33:39 wysłane przez Grajewiak »
|
|
Doświadczony akwarysta również czasem potrzebuje pomocy. To wszystko w tym programie, kończymy nadawanie.
|
|
|
asagoth
Coldwater
Super aktywny
Rock 'n' roll baby
|
|
« Odpowiedz #1 : Grudzień 19, 2009, 21:14:46 » |
|
te gibicepsy skarłowacieją poprostu... więc nie widze sensu myślenia nad dołożeniem czegoś do nich...
|
|
|
|
|
|
|
Razor123
Mesej
Nowy
|
|
« Odpowiedz #2 : Grudzień 19, 2009, 22:16:39 » |
|
Jednego dostał własnie przed około 10 minutami mój kolega. Ma on akwa 700l. Drugiego postaram sie również oddać, lecz niewiem czy mi sie uda. Nadal czekam na propozycje.
|
|
|
|
Doświadczony akwarysta również czasem potrzebuje pomocy. To wszystko w tym programie, kończymy nadawanie.
|
|
|
Razor123
Mesej
Nowy
|
|
« Odpowiedz #3 : Grudzień 21, 2009, 15:21:39 » |
|
Dzięki za pomoc. Widać ze forum jest ciagle żywe... pf :|
|
|
|
|
|
|
|
My Sensi
Bywalec
Jah Rastafari Haile Selassie
|
|
« Odpowiedz #4 : Grudzień 21, 2009, 16:01:05 » |
|
masz bardzo słaby filtr wymień go a później myśl o rybkach
|
|
|
|
|
|
|
Razor123
Mesej
Nowy
|
|
« Odpowiedz #5 : Grudzień 21, 2009, 16:02:15 » |
|
Co masz do tego filtra? Zamówiony jest już kubełkowy, potem podam dokładną nazwę. Nie pytam się o wasze zdanie na temat filtra, lecz obsady, Wpierw przeczytaj post potem się wypowiadaj.
|
|
|
|
|
|
|
My Sensi
Bywalec
|
|
« Odpowiedz #6 : Grudzień 21, 2009, 16:12:06 » |
|
Co masz do tego filtra? Zamówiony jest już kubełkowy, potem podam dokładną nazwę. Nie pytam się o wasze zdanie na temat filtra, lecz obsady, Wpierw przeczytaj post potem się wypowiadaj.
wpierw poczytaj o akwarystece bo nie masz bladego pojęcia a później myśl o rybach
|
|
|
|
|
|
|
Razor123
Mesej
Nowy
|
|
« Odpowiedz #7 : Grudzień 21, 2009, 17:10:06 » |
|
Za to ty masz pojęcie o czym kolwiek? 12 letni gówniarzu. My Sensi (Bez tematu) « Wysłane do: Razor123 : Dzisiaj o 16:48:28 » « Na tę wiadomość już odpowiedziałeś lub przesłałeś ją dalej. » Odpowiedz cytując Odpowiedz Usunąć tę wiadomość Razor123 wybieram cie! poke poke pokemonie BUAHAHAHAHA Tak właśnie piszą 12 letnie dzieciaki. Gratuluje, ponieważ to ze masz 200 wiadomości i 3 gwiazdki na profilu, które nabiłes na durnych przepychankach słownych to nie znaczy że masz jaką kolwiek wiedzę dziecko.
|
|
|
|
|
|
|
SZPAKU1981
Zainteresowany
|
|
« Odpowiedz #8 : Grudzień 21, 2009, 18:15:52 » |
|
zgadzam się z kolegą wyżej,musisz poprosić Gwiazdora o kubełek np tetratec 700ex,ja taki w 200l posiadam + Fanfilter 3 i kozacko buja:)jeżeli chodzi o rybki to musisz poczytac i zdecydowac jaki chcesz mieć zbiornik czy biotop czy towarzyskie itd.
|
|
|
|
|
|
|
dilayla
Stały użytkownik
|
|
« Odpowiedz #9 : Grudzień 21, 2009, 18:32:01 » |
|
zgadzam się z kolegą wyżej,musisz poprosić Gwiazdora o kubełek np tetratec 700ex,ja taki w 200l posiadam + Fanfilter 3 i kozacko buja:)jeżeli chodzi o rybki to musisz poczytac i zdecydowac jaki chcesz mieć zbiornik czy biotop czy towarzyskie itd. U nas jest Święty Mikołaj Do : Razora to co kolega powyżej.
|
|
|
|
Jostein Gaard Czy to nie smutne, że większość ludzi musi zachorować, by zdać sobie sprawę z cudowności życia?
|
|
|
Razor123
Mesej
Nowy
|
|
« Odpowiedz #10 : Grudzień 21, 2009, 19:17:45 » |
|
Filtr kubełkowy posiadam, zapomniałem poprostu napisać :S Jest tetratec siedemseta. Chodzi mi głownie o to by w moich 200 litrach znalazł się Duch amazoński,Labeo, 6 ramirezow ktore już posiadam oraz gibicepsy. to wszystko
|
|
« Ostatnia zmiana: Grudzień 21, 2009, 19:33:20 wysłane przez Razor123 »
|
|
|
|
|
SZPAKU1981
Zainteresowany
|
|
« Odpowiedz #11 : Grudzień 21, 2009, 20:06:54 » |
|
jeśli chodzi o ducha i labeo to możesz spróbować i sam zaobserwujesz jak będą się zachowywać względem siebie,dużo kryjówek polecam:)
|
|
|
|
|
|
|
Razor123
Mesej
Nowy
|
|
« Odpowiedz #12 : Grudzień 21, 2009, 21:25:30 » |
|
Labeo już mam, Ducha właśnie wpuściłęm. Bardzo spokojnie poki co
|
|
|
|
|
|
|
My Sensi
Bywalec
|
|
« Odpowiedz #13 : Marzec 25, 2010, 21:42:50 » |
|
brawo! wpuść tam jeszcze karpia! dla ducha akwarium jest za małe a filtr jest za słaby do 200l
|
|
|
|
|
|
|
mrs
:)
Super aktywny
bla bla bla...
|
|
« Odpowiedz #14 : Marzec 26, 2010, 09:28:08 » |
|
brawo! wpuść tam jeszcze karpia! dla ducha akwarium jest za małe a filtr jest za słaby do 200l
Po co odpowiadasz na wątek z grudnia 2009, do tego bzdurny?
|
|
|
|
|
|
|
|