djdzej1000
|
|
« Odpowiedz #15 : Styczeń 21, 2010, 19:45:53 » |
|
to chyba największa lipa jaką widziłem na forum. sorrki nie mogłem się powstrzymać tu nawet żwirek i tapeta nie pasują. właścicie nie ma żadnego pojęcia o akwarystyce, nawt nie poczyta tylko zadaje pytania -....
|
|
|
|
|
|
|
sanderka25
Zainteresowany
|
|
« Odpowiedz #16 : Styczeń 21, 2010, 20:32:21 » |
|
Moim zdaniem to mi powinno podobać się moje akwa a nie tobie. Ja tylko proszę o to żeby powiedzieć tak jak poprzednicy co ewentualnie mogę poprawić a nie krytykować mnie. Jak dla mnie to moje akwa jest ładne jak na początkującą
|
|
|
|
Moje akwa 112l: -gupiki 1 sztuka -neonki 7 sztuk -gurami mozajkowy 4 sztuki -razbora klinowa 2 sztuki -zmienniak 2 sztuki(parka) -kiryski pstre 3 sztuki -glonojady 2 sztuki
|
|
|
1981
Zainteresowany
Akwarystyka jest Moja odskocznia od rzeczywistosci
|
|
« Odpowiedz #17 : Styczeń 23, 2010, 00:31:52 » |
|
Moim zdaniem !!!!
Poczekaj az sie sciemni, wylacz wszystkie swiatla w pokoju, wlacz tylko w akwarium, wylacz flash i zrob zdjecie , nie uzywaj fotki tylko imageshack !!!!
Pozniej bedziesz miec wiecej opinni, nikomu sie nie chce klikac na linki a szczegolnie jak zdjecie jest niewyrazne !!!
Pozatym masz jakis zameczek co naprawde nie pasuje do akwarium. Jak ktos juz napisal to wyglada jak obraz a nie jak akwarium !!!
|
|
|
|
|
|
|
sanderka25
Zainteresowany
|
|
« Odpowiedz #18 : Styczeń 26, 2010, 16:01:40 » |
|
Ja już zaplanowałam sobie na nowo akwa i mam nadzieję że mi się uda.Już w tym tygodniu zacznę kupować materiały: kupię większy korzonek dokupie roślin i inne ładne dekoracje do akwa Trzymajcie kciuki.Mam nadzieję że tym razem mój zbiornik będzie wyglądał dużo lepiej
|
|
|
|
Moje akwa 112l: -gupiki 1 sztuka -neonki 7 sztuk -gurami mozajkowy 4 sztuki -razbora klinowa 2 sztuki -zmienniak 2 sztuki(parka) -kiryski pstre 3 sztuki -glonojady 2 sztuki
|
|
|
bebikk
Bywalec
nowa przygoda z krewetkarium
|
|
« Odpowiedz #19 : Styczeń 26, 2010, 16:35:33 » |
|
ja bede trzymal kciuki, litraz masz fajny zeby moc sie pobawic wiec baw sie uwzglednij propozycje przez nas napisane i bedziesz miala na pewno jedno z ladniejszych akwariow tutaj na forum wysokie rosliny na tyl kup, zmien obsade, wywal wszystko co sztuczne. tlo usun, zamien na jednolite czarne/granatowe/niebieskie zorganizuj kryjowki dla "glonojadow" i bedziesz sie na prawde cieszyla wtedy z ladnego akwarium a tutaj na forum z pochwal na jego temat pozdrawiam i osobiscie czekam na nowe fotki po poprawkach
|
|
|
|
w kupie siła więc napakujmy do 25l jak najwięcej ryb!
|
|
|
sanderka25
Zainteresowany
|
|
« Odpowiedz #20 : Styczeń 26, 2010, 16:47:57 » |
|
Glonojady będą mieć frajdę bo kupie naprawdę fajny korzeń(mam upatrzonego).Obsada zmieniła się tylko z braku danio ale ciężko jest znaleźć dom dla rybek.Mam poradnik sera w którym jest dla mnie extra ustawienie roślin i z niego będę korzystac.Roślinki na końcu.Chciałabym mieć czarne tło ale z czego może ono być zrobione?
|
|
|
|
|
|
|
Krab
Unikam moderatorów jak ognia... xD
Bywalec
Rak umarł 12:58 02/01/10
|
|
« Odpowiedz #21 : Styczeń 26, 2010, 17:02:32 » |
|
To powodzenia z akwarystyka, pozdrawiam. Ps. Tło wydrukuj z internetu
|
|
|
|
|
|
|
sanderka25
Zainteresowany
|
|
« Odpowiedz #22 : Styczeń 26, 2010, 17:04:49 » |
|
A mógłby być czarny brulion z papieru taki duzy i wymierzony od zewnątrz?
|
|
|
|
|
|
|
djdzej1000
|
|
« Odpowiedz #23 : Styczeń 26, 2010, 17:10:21 » |
|
brystol kosztuje w księgarni ok. 1,30 - 1,50zł jest gruby i większośc na forum go ma jako tło. popularne kolory to: czarny, zielony i niebieski.
|
|
|
|
|
|
|
sanderka25
Zainteresowany
|
|
« Odpowiedz #24 : Styczeń 26, 2010, 18:43:52 » |
|
No to tak kupię: -brystol chyba najlepszy czarny?(wydaje mi sie że neonki i gupiki będą ładnie wyglądały na czarnym) -duży korzeń(plac zabaw dla glonojadków ) -roślinki(ale to na końcu) miałam zamiar kupić jakąś skałkę, co wy na to powiecie??? No i to chyba wszystko z ulepszenia akwa no nie? Aha i wyleci ta niby "jaskinia" A ten mały korzonek zostawić i też go gdzieś dać??Wydaje mi się że tak NO TO CZEKAM I DZIĘKUJE ZA ODPOWIEDZI
|
|
|
|
|
|
|
b0rn2bewild
|
|
« Odpowiedz #25 : Styczeń 27, 2010, 14:32:44 » |
|
No to tak kupię: -roślinki(ale to na końcu)
sugeruje kupic roslinki od kogos z forum - najlepiej kogos kto mieskza blisko ciebie i mozesz odebraac osobiscie miałam zamiar kupić jakąś skałkę, co wy na to powiecie???
byleby nie podnosila ph, mi osobiscie nie podobaja sie takie "skalki" nie ten biotop imo. Aha i wyleci ta niby "jaskinia"
A ten mały korzonek zostawić i też go gdzieś dać??Wydaje mi się że tak
jezeli masz wizje gdzie moze on byc to oczywiscie ze tak
|
|
|
|
|
|
|
|
sanderka25
Zainteresowany
|
|
« Odpowiedz #27 : Maj 11, 2010, 18:13:45 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
koper112
Stały użytkownik
אַקוואַריסטיק איז מיין פערדל
|
|
« Odpowiedz #28 : Maj 11, 2010, 20:31:30 » |
|
Ja już zaplanowałam sobie na nowo akwa i mam nadzieję że mi się uda.Już w tym tygodniu zacznę kupować materiały: kupię większy korzonek dokupie roślin i inne ładne dekoracje do akwa Trzymajcie kciuki.Mam nadzieję że tym razem mój zbiornik będzie wyglądał dużo lepiej
super widzisz można można i po co były te nerwy?? będzie dobrze
|
|
|
|
|
|
|
Emi
|
|
« Odpowiedz #29 : Maj 11, 2010, 20:38:42 » |
|
No tapeta jak już wcześniej pisano - paskudna.
|
|
|
|
Pozdrawiam, Emi Górnośląskie Stowarzyszenie Akwarystów - www.gsa.org.plMałe jest piękne... ale w większym ryby czują się lepiej.
|
|
|
|