Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Czy otrzymałeś swój email z kodem aktywacyjnym ?
Strony: [1]
  Drukuj  
Autor Wątek: Nowe akwarium  (Przeczytany 988 razy)
JONASZ
Stały użytkownik

« : Luty 10, 2010, 10:08:16 »

Witam wszystkich powrucilme po malej przerwie na forum z nowymi pomysłami i tak moje akwarium 35 Litrów ktore miałem zostało w rodzinie a ja mam zamiar kupić sobie nowe ok 120litrow i teraz pytanie jakie rybki i iile by ich tam mogł mieć zalezy mi na tym aby ryki pływały razem ale nei wszystkie na tym żeby nie było ich za dużo ani za mało i zeby były raczej srędniej wielkosci max wiec  myslalem nad neonkami jakieosc glonojada malego zeby rusl masz do 6cm  i jeszcze do tego moze jakieś danio no i może kilka krewetek red chery
Wiec poprosze was o pomoc jakie rybki i w jakiej ilosci

35L Budowa od nowa
GG-9414752
E-mail jonasz.kocik@wp.pl
JONASZ
Stały użytkownik

« Odpowiedz #1 : Luty 10, 2010, 14:39:31 »

tak to juz postanowowiłem kupuje akwarium od 54-60litrow prosze was o odpowiedz na pytanei jakie rybki do tego i roslinki oraz podłoże i korzenie może ktos zna jakieś tanie miejsca w poznaniu gdzie mozna by było kupić

35L Budowa od nowa
GG-9414752
E-mail jonasz.kocik@wp.pl
lukasz2223
:)
Stały użytkownik

Life is too short...

« Odpowiedz #2 : Luty 10, 2010, 14:42:11 »

Kolego,po pierwsze,nie piszemy posta pod postem,po dwa nie ten dział( bardziej sie to nadaje do pogaduszek) a po trzy jest o tym absolutnie tyyyle,ze głowa mała,wejdz w dział nasze akwaria,przejzyj kto ma jaką obsade i wtedy cos pomysl,przeczytaj o rybach tore ci sie spodobaja i ktore nadaja sie do twojego litrazu.jest tego tyle na forum ze szok nie działa opcja SZUKAJ ?? Huh
pawel_szp
GG 8287452
Stały użytkownik

« Odpowiedz #3 : Luty 11, 2010, 21:19:41 »

Kliknij na moja stronkę, może się spodoba. Jestem z poznania i wszystko oprócz neonów kupiłem w poznaniu na małeckiego. Fajny sklepik, a co do cen to chyba gorzej. ramireza kupiłem za 7zł/szt. a RC (szkoda gadac) 5zł/szt.  Popytaj na gieldzie na forum, ktos z poznania sie znajdzie z rc.

Obejrz mój zbiornik, dodam jakos niedlugo foty ze zbrojnikiem z tamtego sklepu, ponoc osiaga rozmiar max 6-7cm. teraz ma 4cm i kosztowal mnie 3 zł (mam 2)  Jak co to pisz PW czy tutaj

Pozdrawiam

2x Pielęgniczka Ramireza -samice....
12x Neon Innesa
2x Pangio Oblonga <- potocznie znany piskorkiem Cheesy
8x Żałobniczka/Tetra czarna

AMPULARIE!!!!! WYDAM JAK NAJWIĘCEJ!!

Flora:
Echinodorus D'vall
Rogatek
Anubias nano
Strony: [1]
  Drukuj