Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Czy otrzymałeś swój email z kodem aktywacyjnym ?
Strony: 1 [2]
  Drukuj  
Autor Wątek: 30l obsada  (Przeczytany 4769 razy)
Martinez75
Zainteresowany
**

« Odpowiedz #15 : Luty 21, 2010, 17:22:42 »

Nie byłabym tego taka pewna. Z początku miałam parę samców i trzeba było wpuścić samice, bo podgryzały sobie płetwy.
właśnie chodzi o to, żeby samców było więcej niż dwa, bo wtedy agresja rozkłada się na kilka osobników.
A.J.J.W.
Nowy
*

« Odpowiedz #16 : Luty 21, 2010, 20:14:12 »

Ja miałam osiem a i tak się dotkliwie pogryzły...
kuba1006
Stały użytkownik

Crystal'ka :)

« Odpowiedz #17 : Luty 22, 2010, 19:20:20 »

ja mam akwa 35 l i mam :

4 platki
6 neonów

wszyscy żyją w zgodzie i mają dorze Wink doradzam Ci platki są ładne i dobre dla początkujących jak i zaawansowanych Wink
wkukler
Stały użytkownik

« Odpowiedz #18 : Luty 22, 2010, 20:38:12 »

ja mam akwa 35 l i mam :

4 platki
6 neonów

wszyscy żyją w zgodzie i mają dorze Wink doradzam Ci platki są ładne i dobre dla początkujących jak i zaawansowanych Wink
Nie przesadzaj że możesz komuś coś doradzić, najpierw zastanów się nad swoim akwarium.
Kup, tylko jedna ampularie, b potem ich jest 100..
Znowu skorupiak nabija posty....
Ja bym zostawił tego bojownika, i jak się da to dorzuć mu krewetek, może ich nie zje Smiley
P.S. Nie bierzcie sobie do serca moich wypowiedzi, parszywy nastój mam.
A.J.J.W.
Nowy
*

« Odpowiedz #19 : Luty 22, 2010, 20:44:16 »

ampularie są rozdzielnopłciowe i ciężko się rozmnażają więc na pewno 100 sie ich nie zrobi. To że jestem nowa nie swiadczy o tym ze ze mnie ciemna masa ( za dyzo to ja tez nie wiem dlatego sie was radze ale bez przesady)

Krewetek nie doloze bo nawet amanki nie daly rady... jedna padla a 3 siedza jakims cudem z gupilkami w 25l.  pisze jakims cudem vo np. jedna ma cale podbrzusze zezarte, ale zyje. zastanawiem sie czy ich nie dobic zeby sioe nie meczyly ale jakos nie mam serca.

Za wszystkie bledy z gory przepraszam ale mam pecherze na palcach od gitary i ledwie ruszam lapami Wink
Zozolek
Stały użytkownik

Mój Zbrojniczek ;)

« Odpowiedz #20 : Luty 23, 2010, 16:24:56 »

No nie wiem czy nie cciemna masa dobić , a co już dogorywają Huh

-112l - Ogólne.
-20l - Przyszłe Krewetkarium.

Pozdrawiam
A.J.J.W.
Nowy
*

« Odpowiedz #21 : Luty 23, 2010, 18:52:14 »

właśnie nie, wręcz przeciwnie. Lataja po całym akwa jedzą sobie itp. Zachowują się normalnie dlatego ich nie dobijam.
Strony: 1 [2]
  Drukuj  

Skocz do: