Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Czy otrzymałeś swój email z kodem aktywacyjnym ?
Strony: [1]
  Drukuj  
Autor Wątek: bimbrownia czy butla  (Przeczytany 1575 razy)
dulnik
Zainteresowany
**

375l

« : Marzec 06, 2010, 17:43:00 »

witam mam drobne pytanko. czy bimbrownia zdaje egzamin w akwa 350l czy to juz musi byc butla  jaka jest roznica miedzy jednym a drugim pomijajac koszty chodzi mi o efektywnosc dzialania

netka888
Stały użytkownik

Akwarystyka to pasja... Practise, go and win !

« Odpowiedz #1 : Marzec 06, 2010, 18:31:39 »

bimbrownia w 350l raczej nie da rady

The only reason why God created man is because he was disappointed with the monkey - M. Twain

...In sleep he sang to me
In dreams he came
That voice which calls to me
and speaks my name
And do I dream again?...

...........................................................
g_stanislaw
Gość
« Odpowiedz #2 : Marzec 06, 2010, 18:36:32 »

witam mam drobne pytanko. czy bimbrownia zdaje egzamin w akwa 350l czy to juz musi byc butla  jaka jest roznica miedzy jednym a drugim pomijajac koszty chodzi mi o efektywnosc dzialania
Na dłuższą metę butla jest ekonomiczniejsza. Ale żeby zobaczyć jak CO2 wpływa na rośliny i wodę, można pobawić się w bimbrownię.
A jeżeli chcesz poważnie zająć się nawożeniem, to z butlą będziesz mieć pełną kontrolą nad ilością dozowanego CO2.

bimbrownia w 350l raczej nie da rady

Jeżeli postawi zacier w butli 15 litrowej, to dlaczego nie? Wink
dulnik
Zainteresowany
**

375l

« Odpowiedz #3 : Marzec 06, 2010, 19:02:22 »

czyli wniosek taki ze musze zainwestowac w butle bo bimbrownia jest do kitu. Narazie mam bimbrownie 1410 i efektow nie widze jedyny efekt to bombelki w akwa wylatujace z korka lipowego w strzykawce.Macie moze jakies namiary gdzie i jaka butle kupic , cos ze sredniej polki

Strony: [1]
  Drukuj  

Skocz do: