Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Czy otrzymałeś swój email z kodem aktywacyjnym ?
Strony: [1]
  Drukuj  
Autor Wątek: Dostojne Rybki:D  (Przeczytany 2078 razy)
Thedevil
Marzy mi się dzień...
Bywalec

« : Marzec 28, 2010, 10:51:34 »

Witam wszystkich...
Poszukuję ryb, które będą tak dostojne jak np. Skalary - altumy czy Leopoldina Wink oraz Paletki czy ogólnie dyskowce. Warunkiem jest możliwość zarybienia akwarium roślinnego więc pielęgnice i pyszczaki raczej odpadają Wink
Jakieś propozycje?

... w którym samochód pozostawi nie większy ślad jak łódź płynąca po oceanie...

Moja Nowa Kosta IWAGUMI http://www.akwarium.net.pl/forum/nasze-akwaria/moje-nowe-pierwsze-akwa-30l/
lukas
Global Moderator
Super aktywny

into U'r eyes my face remains

« Odpowiedz #1 : Marzec 28, 2010, 20:36:53 »

bystrzyk pereza albo gurami mozajkowy

kuba1006
Stały użytkownik

Crystal'ka :)

« Odpowiedz #2 : Kwiecień 06, 2010, 16:01:45 »

zależy czy chcesz duże rybki.
mrs
:)
Super aktywny

bla bla bla...

« Odpowiedz #3 : Kwiecień 06, 2010, 17:42:30 »

Witam wszystkich...
Poszukuję ryb, które będą tak dostojne jak np. Skalary - altumy czy Leopoldina Wink oraz Paletki czy ogólnie dyskowce. Warunkiem jest możliwość zarybienia akwarium roślinnego więc pielęgnice i pyszczaki raczej odpadają Wink
Jakieś propozycje?
A ja mam pytanie.
Po co powielasz tematy?
Taki wątek już był - to raz.
Dwa - od kiedy pielęgniczki/pyszczaki są dostojne? Widziałeś kiedyś pielęgniczke pływającą dostojnie?
A teraz, żeby nikt nie powiedział, że bawie się w OT - wszelkiego rodzaju Gurami można zakwalifikować do tego tematu.

rodia
Super aktywny

memento mori

« Odpowiedz #4 : Kwiecień 06, 2010, 23:29:49 »

TheDevil, wiec czemu nie skalary, altumy lub dyskowce ? Wszystkie nadają się do rośliniaków.
Thedevil
Marzy mi się dzień...
Bywalec

« Odpowiedz #5 : Kwiecień 07, 2010, 09:08:03 »

No właśnie pisałem to jakiś czas temu... Po tym czasie jestem bardzo pozytywnie nastawiony na Altumy Wink jakoś nie mogłem sięku nim przekonać bo po prostu mi się nie podobały. Jednak jak zobaczyłem jak wyglądają dorosłe osobniki to zostałem zaczarowany Wink zwłaszcza w odmianie skalarów Pterophyllum leopoldi są nie do opisania. Jakby udało mi się je zdobyć to byłbym baaardzo szczęśliwy Wink Bez urazy, ale nawet paletki wymiękają według mnie Wink

Moja Nowa Kosta IWAGUMI http://www.akwarium.net.pl/forum/nasze-akwaria/moje-nowe-pierwsze-akwa-30l/
rodia
Super aktywny

memento mori

« Odpowiedz #6 : Kwiecień 07, 2010, 09:15:05 »

W Niemczech w sklepach łatwo je dostać, po 6 euro widziałem ostatnio.
Thedevil
Marzy mi się dzień...
Bywalec

« Odpowiedz #7 : Kwiecień 07, 2010, 10:13:28 »

W Niemczech w sklepach łatwo je dostać, po 6 euro widziałem ostatnio.
Kurcze to jak za darmo Wink będzie trzeba podjechć dobrze, że mam niedaleko Wink Wielkie dzięki za info  Rodia tzreba to zapamiętać Wink bo w Polsce ceny są zatrważające Wink

rodia
Super aktywny

memento mori

« Odpowiedz #8 : Kwiecień 07, 2010, 10:19:45 »

Łatwo to nie znaczy od ręki, po prostu bardzo często są. Fakt, że w mieście w którym bywam rozchodzą się zazwyczaj 1-2 dni po dostawach więc stąd może wrażenie że są rzadziej niż rzeczywiści są.
Strony: [1]
  Drukuj  

Skocz do: