mrs
:)
Super aktywny
bla bla bla...
|
|
« Odpowiedz #465 : Grudzień 02, 2011, 21:11:45 » |
|
No dobra, dawaj aktualizację. Wiem,że zaszły spore zmiany w obsadzie. Zdjęcia poproszę.
Zdjęć jeszcze nie zrobiłem, z resztą ja na Twoją aktualizacje czekam znacznie dłużej
|
|
|
|
|
|
|
emperor
|
|
« Odpowiedz #466 : Grudzień 02, 2011, 21:18:54 » |
|
Zdjęć jeszcze nie zrobiłem, z resztą ja na Twoją aktualizacje czekam znacznie dłużej No wiesz, u mnie aktualizacji nie będzie tylko nowy wątek. Nowy litraż,wystrój, obsada itd więc nie ma co aktualizować. Fotkę baniaka na sucho widziałeś więc nie ściemniaj. Pstrykaj zdjęcia, masz ryby, które mnie osobiście bardzo interesują.
|
|
|
|
|
|
|
mrs
Super aktywny
bla bla bla...
|
|
« Odpowiedz #467 : Grudzień 02, 2011, 21:25:05 » |
|
No wiesz, u mnie aktualizacji nie będzie tylko nowy wątek. Nowy litraż,wystrój, obsada itd więc nie ma co aktualizować. Fotkę baniaka na sucho widziałeś więc nie ściemniaj. Pstrykaj zdjęcia, masz ryby, które mnie osobiście bardzo interesują.
Aktualizuj stary wątek. Przy kolejnych zmianach tworzy się fajna historia. W baniaku już ciemno, fotki zrobię jutro
|
|
|
|
|
|
|
emperor
|
|
« Odpowiedz #468 : Grudzień 04, 2011, 13:59:48 » |
|
Gdzie obiecane zdjęcia?
|
|
|
|
|
|
|
mrs
Super aktywny
bla bla bla...
|
|
« Odpowiedz #469 : Grudzień 04, 2011, 15:11:11 » |
|
Gdzie obiecane zdjęcia?
Sobota i niedziela pracująca - nie miałem więc zbyt wiele czasu. Zrobi się ciemniej to postaram się coś pstryknąć Pochwal się lepiej swoim nowym baniakiem
|
|
|
|
|
|
|
emperor
|
|
« Odpowiedz #470 : Grudzień 04, 2011, 19:58:57 » |
|
Zrobi się ciemniej to postaram się coś pstryknąć Ciemno to jest już od paru godzin. Zdjęcia!
|
|
|
|
|
|
|
mrs
Super aktywny
bla bla bla...
|
|
« Odpowiedz #471 : Grudzień 04, 2011, 20:35:40 » |
|
Zrobi się ciemniej to postaram się coś pstryknąć Ciemno to jest już od paru godzin. Zdjęcia! Starałem się, ale zdjęcie strasznie nieostre wychodzą. Bez statywu sie nie obejdzie, niestety. A dziś mi się już nie chce Jutro będzie aktualizacja na 100%
|
|
|
|
|
|
|
vento
|
|
« Odpowiedz #472 : Grudzień 04, 2011, 20:41:50 » |
|
Jutro będzie aktualizacja na 100% "jutro" to moje ulubione słowo... Czekam na foty!
|
|
|
|
|
|
|
mrs
Super aktywny
bla bla bla...
|
|
« Odpowiedz #473 : Grudzień 04, 2011, 20:47:15 » |
|
"jutro" to moje ulubione słowo... Czekam na foty! A bo musze podejść do szafy, wyjać statyw, rozłożyć go, zapalić światło w baniaku, zrobić kilka ujęć, wyjąć karte z aparatu, włożyć karte do laptopa, zgrać zdjęcia, wybrać najlepsze, zrobić hosting, wstawić na forum - sami widzicie ile to czynności
|
|
|
|
|
|
|
ducze
WhiteWater
Global Moderator
Super aktywny
|
|
« Odpowiedz #474 : Grudzień 04, 2011, 21:07:21 » |
|
A bo musze podejść do szafy, wyjać statyw, rozłożyć go, zapalić światło w baniaku, zrobić kilka ujęć, wyjąć karte z aparatu, włożyć karte do laptopa, zgrać zdjęcia, wybrać najlepsze, zrobić hosting, wstawić na forum - sami widzicie ile to czynności Znam ten ból
|
|
|
|
|
|
|
emperor
|
|
« Odpowiedz #475 : Grudzień 07, 2011, 21:55:09 » |
|
Mrs widzę, ze podobni jak Ducze jesteś leniem patentowanym.
|
|
|
|
|
|
|
mrs
Super aktywny
bla bla bla...
|
|
« Odpowiedz #476 : Grudzień 07, 2011, 22:01:59 » |
|
Mrs widzę, ze podobni jak Ducze jesteś leniem patentowanym.
Spoko, zaraz będe aktualizował. Jeszcze tylko hosting zdjęc...
|
|
|
|
|
|
|
ducze
WhiteWater
Global Moderator
Super aktywny
|
|
« Odpowiedz #477 : Grudzień 08, 2011, 12:58:59 » |
|
Hehe, hosting to istna masakra, z tydzień potrafi zająć Widzę, że mój nick został synonimem lenistwa, będę musiał jakoś z tym żyć
|
|
|
|
|
|
|
mrs
Super aktywny
bla bla bla...
|
|
« Odpowiedz #478 : Grudzień 08, 2011, 13:45:11 » |
|
Hehe, hosting to istna masakra, z tydzień potrafi zająć Widzę, że mój nick został synonimem lenistwa, będę musiał jakoś z tym żyć Wczoraj, gdy już zgrałem zdjęcia z aparatu na dysk, padł mi laptop. Dogorywał już dłuższy czas, aż w końcu siadł... Od kilku dni mam nowy sprzęt, ale bez zainstalowanego systemu itp. - jakoś nie było czasu zabrać się za to Emperor ma racje, leń ostatnio ze mnie
|
|
|
|
|
|
|
emperor
|
|
« Odpowiedz #479 : Grudzień 08, 2011, 15:43:27 » |
|
Widzę, że mój nick został synonimem lenistwa, będę musiał jakoś z tym żyć Mam nadzieję, że nie jest to dla Ciebie jakaś specjalna trauma Emperor ma racje, leń ostatnio ze mnie No nie da się zaprzeczyć Wstawiaj w końcu te fotki. Panowie myślę, że nie bierzecie tego nazbyt poważnie. Mrs przepraszam za OT
|
|
|
|
|
|
|
|