Eterial
Nowy
|
|
« : Maj 03, 2010, 00:54:32 » |
|
Baniak - 160l Ptysie - Pyszczaki ,crabro,Red-REd,zebra, złocisty ,Lombardzi Osprzęt filtr wewnętrzny 800h/l w przyszłości lepszy grzałka 200W Oswietlenie 30Watt Ozdoby kamienie,piasek kwarcowy tło z glonów śladowe ilości roślin pozdrawiam i prosze o oceny miłego komentowania
|
|
« Ostatnia zmiana: Maj 03, 2010, 09:02:42 wysłane przez Grajewiak »
|
|
|
|
|
Tymon555
Zainteresowany
Chciałbym mieć...
|
|
« Odpowiedz #1 : Maj 03, 2010, 06:56:05 » |
|
podobają mi sie te konstrukcje skalne typowe malawi ogólnie też ładne, życzę powodzenia!
|
|
|
|
|
|
|
Eterial
Nowy
|
|
« Odpowiedz #2 : Maj 03, 2010, 11:24:22 » |
|
dzięki, tylko boje sie o te kamienie mimo ze sa solidnie ołożone nie chce myśleć co się stanie jak jeden sie obsunie
|
|
|
|
|
|
|
asagoth
Coldwater
Super aktywny
Rock 'n' roll baby
|
|
« Odpowiedz #3 : Maj 03, 2010, 11:30:04 » |
|
Obsada woła o pomste do nieba... niestety jest zupełnie nietrafiona Samo akwarium tez nie3 zachwyca wygląda jak rozsypany gruz...
|
|
|
|
|
|
|
Muchomorek
Super aktywny
...a cыновья уходят в бой!
|
|
« Odpowiedz #4 : Maj 03, 2010, 11:44:12 » |
|
Jak już zakładałeś wątek o 1 w nocy, to warto było zrobić nocne zdjęcie, może by lepiej było widać. Zdjęcie ze statywu, albo chociaż z taboretu. Mi się kamienie podobają (albo moje wyobrażenie o nich), ale tutaj nie pasuje, bo samo się prosi o katastrofę. Ja bym powyciągał i zostawił niewiele z nich na wszelki wypadek posklejane silikonem.
|
|
|
|
|
|
|
Rybciacha
Nowy
|
|
« Odpowiedz #5 : Maj 03, 2010, 11:48:38 » |
|
Mało roślinek Dokup jakieś bo tak szarawo
|
|
|
|
|
|
|
mrs
:)
Super aktywny
bla bla bla...
|
|
« Odpowiedz #6 : Maj 03, 2010, 11:52:42 » |
|
Mało roślinek Dokup jakieś bo tak szarawo Poczytaj o Malawi... Mnie zbiornik się nie podoba. Obsada do bani a aranżacja też mogłaby być lepsza.
|
|
|
|
|
|
|
waisss
Zainteresowany
Rybka lubi pływać :)
|
|
« Odpowiedz #7 : Maj 03, 2010, 12:08:12 » |
|
Mnie natomiast nie podoba się pojawiająca się wszędzie krytyka wobec, w większości, początkujących akwarystów. Takimi komentarzami można naprawdę zniechęcić do uprawiania tego przyjemnego hobby. Wydaje mi się, że istota tego forum jest zupełnie inna. Ciężko jest mi komentować Twoje akwarium - nie znam się na Malawi, ale powiem Ci jedno - jeśli przyłożysz się do tego akwa, z pewnością efekt kiedyś wszystkich zamuruje
|
|
|
|
|
|
|
asagoth
Coldwater
Super aktywny
Rock 'n' roll baby
|
|
« Odpowiedz #8 : Maj 03, 2010, 12:17:25 » |
|
Mnie natomiast nie podoba się pojawiająca się wszędzie krytyka wobec, w większości, początkujących akwarystów. Takimi komentarzami można naprawdę zniechęcić do uprawiania tego przyjemnego hobby. Wydaje mi się, że istota tego forum jest zupełnie inna. Ciężko jest mi komentować Twoje akwarium - nie znam się na Malawi, ale powiem Ci jedno - jeśli przyłożysz się do tego akwa, z pewnością efekt kiedyś wszystkich zamuruje Ciężko jest też przeczytać choć jeden opis kupowanej ryby i się nad tym zastanowić, gdyby to było 30 lat temu to ok, ale w dobie dzisiejszych zasobów w internecie jest to conajmniej karygodne... przecież te ryby się pozabijają w tym słoiku przy pierwszym tarle... to twoim zdaniem powinnienem pochwalać?? Akwa dla mnie wygląda jak kupka gruzu i tyle jest to moje zdanie
|
|
|
|
|
|
|
Eterial
Nowy
|
|
« Odpowiedz #9 : Maj 03, 2010, 12:32:53 » |
|
początkujący nie jestem akwarium ma pół roku i ani razu nie było problemów z obsadą wystarczy pozbyć sie crabro które są bardzo agresywne mam też drugie akwarium przy czasie spróbuje wrzucić drugie kupa gruzu? dobre sobie , najlepiej wszystko poustawiać seymetrycznie żeby wyglądało co najmniej nie naturalnie jeśli chodzi o obsade zgodze się z resztą nie słoik? haha tacy ludzie mnie dobijają sam zapewne do niczego nie doszedł aby tylko komuś dokopać .... phi waisss dzieki za komentarz dzisiaj będzie drobna aktualka
|
|
|
|
|
|
|
Rybciacha
Nowy
|
|
« Odpowiedz #10 : Maj 03, 2010, 12:36:31 » |
|
Mało roślinek Dokup jakieś bo tak szarawo Poczytaj o Malawi... Mnie zbiornik się nie podoba. Obsada do bani a aranżacja też mogłaby być lepsza. Co bo nie bardzo zrozumiałam? Roślinek nie ma prawie Skomentował byś mój wątek akwariowy?
|
|
|
|
|
|
|
Eterial
Nowy
|
|
« Odpowiedz #11 : Maj 03, 2010, 12:37:56 » |
|
chodzi o to że malawi to surowy klimat \, im mniej roślin tym lepiej...
|
|
|
|
|
|
|
Rybciacha
Nowy
|
|
« Odpowiedz #12 : Maj 03, 2010, 12:39:37 » |
|
Dzięki za uświadomienie. Dlaczego wybrałeś(?) taki styl?
|
|
|
|
|
|
|
Eterial
Nowy
|
|
« Odpowiedz #13 : Maj 03, 2010, 12:40:35 » |
|
chciałem jak najbardziej oryginalnie wydaje mi się ze ponury klimat zniknie z wraz kupiona drugą jarzeniówką
|
|
|
|
|
|
|
Rybciacha
Nowy
|
|
« Odpowiedz #14 : Maj 03, 2010, 12:42:00 » |