Nie lubię jak ktoś się czepia "całokształtu" forum - nie podoba się - nie musisz być, udzielać się, pisać, czytać.
Bardzo ale to bardzo chciałbym wiedzieć w którym miejscu czepiam się całokształtu forum.
W którym mijescu w ogóle czepiam się forum?
Ja lubie to forum, sporo się z niego dowiedziałem.
Ciekawa jest Twoja logika Sebosie. Z tego co piszesz wnioskuję, że nie obchodzi Cię co ludzie piszą byle by pisali.
Z takiego podejścia rodzą się posty typu "bo tak i ch..."
Rzeczowa rozmowa powinna polegac na wymianie poglądów popartych argumentami.
Co komu przyniosą posty w stylu "podoba mi się twoje akwarium hehe..." - tego się czepiałem nie całokształtu forum.
w tym konkretnym temacie jednen z kolegów niemiłosiernie sie pocił dostarczając wam argumentów na temat kuli, Wasza odpowiedź typu "nie bo nie..." zwala na kolana.
A żeby nie być gołosłownym:
Wiesz co ... zrob se tam co chcesz i wpusc se co chcesz ... widac argumenty nie trafiają ... a następnym razem jak sie na cos uprzesz albo juz zdecydujesz to nie pytaj czy robisz dobrze ...
Sorki ale mnie się już nie chce dalej przekonywać do nie posiadania kuli
Szczególnie ostatnie zdanie - wisienka na torcie.
To i ja mogę Ci napisać, jak nie chce Ci się rozmawiać to nikt Cie na tym forum nie trzyma.
Bawcie się dalej w posty typu "podoba mi się twoje akwarium..." albo moje ulubione "posadź tam więcej roślin..."
Nie sądzę że ma to coś wspólnego z tematem.
Prywatne dyskusje proszę załatwiać PW a nie przypominać co gdzie kto komu napisał przy każdej nadającej się okazji.
Enter
A to, Wasza wysokosć, co ma wspólnego z tematem?
Przepraszam za OT.