Agnus daj spokój to jest ten typ, który ściąga Cię do swojego poziomu i pokonuje doświadczeniem
Akurat Ty jesteś ostatnią osobą która może kogokolwiek krytykować za poziom wypowiedzi.
Obrażasz mnie i prowokujesz i Ty chcesz jakieś wywody robić o poziomie wypowiedzi?
O babci i donoszeniu do mod'a już mówiłem, żeby daleko nie szukać - kilka postów wyżej nazwałeś mnie burakiem. Samo to dyskwalifikuję Cię jako osobe wydającą osądy. Zamilcz więc, dziecko.
Ja podpisuję się obiema rękami pod tym, żeby z premedytacją trzymać skalary z neonami - neony będą się lepiej prezentować, będzie bardziej naturalnie i przy odpowiednim doborze wielkości (co jest pisane od początku
) nic się ne będzie działo, a jak coś przegoni neony po dość dużym akwarium to nic się nie stanie, ba każdy specjalsita powie, że ryba roślinożerna, niedrapieżna, lepiej się rozwija jeśli są "wypływana", bo drapieżnicy dookoła.
O tak, sposób mobilizacji ryby do odpowiedniego wyrośnięcia i zdrowia to wpuścić do zbiornika drapieżnika.
Koleś, widać, że nigdy nie miałeś neonów.
Napiszę więc jeszcze raz, nawet przy skalarach neony będą pływać osobno. Zbiją się w ławice wtedy gdy skalar będzie blisko nich.
Ale, Ty wiesz lepie. Widziałeś u kolegi, czytałeś...Chyle czoła przed Twoją argumentacją. Z resztą, chyle też czoła przed wszystkimi Twoimi wypowiedziami z tego tematu. Są takie mądre, rzeczowe i na temat...
Ponawiam prośbe, zamilcz dziecko.
mrs jest najwyraźniej typem, który całe dnie spędza przed ekranem - wystarczy popatrzeć tylko na jego ilość i obfitość wypowiedzi.
Kwintesencja wypowiedzi błony. Nic na temat, wali cały czas we mnie
Poza tym bardzo bierze do siebie co ludzie do niego piszą - pamięta jakiś mój tekst o babci, którego ja nie pomnę
Bo widzisz, mam pewien problem. Jest nim alergia na idiotów i ich idiotyczne posty pozbawione choćby "kawałka" argumentu, za to przesycone lawiną bełkotów wypisaną przez nadęte do granic możliwości, skrzywione ego.
aghamys pisze też jakoś tak w stylu mrs i jakby odpowiadając mu
odnieśliście takie wrażenie?
Agnus pisze też jakoś tak w stylu błony i jakby odpowiadając mu
odnieśliście takie wrażenie?
Szkoda bo zapowiadał się fajny forumowicz, aktywny, fajne akwarium biotopowe z BW... Ale czasem w tą stronę to idzie...
mrs Ty jesteś z Warszawy? Może byśmy zrobili jakieś spotkanie forumowiczów z mazowieckiego przy piwie i wyjaśnili sobie wszelkie waśnie?
Słuchaj, pisząc, ze mam w d...to, że szanujesz moje zaangażowanie w forum, nie miałem na myśli tego byś wchodził mi w d....
Użyj chociaż mydła...
Nie jestem ze stolicy. Z resztą nawet gdybym był to nie rozmawiałbym z osobą która nie używa w rozmowie argumentów, obraża i donosi...