Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Czy otrzymałeś swój email z kodem aktywacyjnym ?
Strony: 1 [2]
  Drukuj  
Autor Wątek: Moje nowe rybki  (Przeczytany 4256 razy)
eni
Zainteresowany
**

« Odpowiedz #15 : Czerwiec 29, 2010, 11:34:32 »

"Widać, ze autorka wątku chce zrobić tak żeby było dobrze" zgodzę się, ale wydaje mi się że powinno się zacząć od poczytania zebrania minimum informacji
to wszystko. Nie twierdze że to sadystka czy fanatyczny morderca :/
gosieks83
ZAKREWETKOWANA
Bywalec

« Odpowiedz #16 : Czerwiec 29, 2010, 12:51:44 »

Jak człowiek chce mieć ryby to idzie do zoologicznego i zbiera niezbędne informacje od sprzedawcy  Undecided zwykle...

no nic, koniec z mojej strony - nie wtrącam sie Smiley każdy z Was wie jak to wygląda
iwka94
Nowy
*

« Odpowiedz #17 : Lipiec 03, 2010, 15:05:52 »

Dziękuję gosieks83 powiedziałaś wszystko co chciałam napisać...
No więc tak dziękuję za wszystkie odpowiedzi i te pomagające i te ....
Nie pisałam bo zajmowałam się moimi rybkami i tak jakoś zapomniałam o tym forum:D
Kupiłam rybom 112 litrowe akwarium , filtr , żywe roślinki.. moczarki..Cheesy i dokupiłam im żwiru..
Sporo poczytałam i myślę że teraz mają się lepiej (czekam aż będą duże Smiley)
Dokupiłam pokarm jakiś roślinny no i karmię rybki Tongue Już nie pływją pod taflą i nie łapią tlenu ...
A co do sprzedawcy to już nie chodzę do tego sklepu jestem tak wsciekła na tego''kretyna'' że aż mnie korci żeby tam iść i go tak opieprzyć ... bo kwarium które hmmm miało mieć 10 litrów okazało się że ma 7 litrów Cheesy:D
Ale rybki mają się już dobrze i wszystko jest ok ...
Dziękuję jeszcze raz za te odpowiedzi pomocne Cheesy:D
Jeśli jeszcze czegoś nie będe wiedziała to mogę napisać tak ? pomożecie? WinkWink
gosieks83
ZAKREWETKOWANA
Bywalec

« Odpowiedz #18 : Lipiec 03, 2010, 23:49:57 »

Jeśli jeszcze czegoś nie będe wiedziała to mogę napisać tak ? pomożecie? WinkWink

Jasne, że tak Wink Na pewno każdy doceni zmiany jakie zaszły Smiley

Gratulacje z okazji nowego akwarium  Good !
Strony: 1 [2]
  Drukuj  

Skocz do: