margin
|
|
« Odpowiedz #105 : Październik 04, 2011, 20:48:58 » |
|
Popieram ten zakup, widziałam je na "alledrogo" i bardzo mi się podobały (z wyjątkiem ceny ). Jestem ciekawa jak się będą zachowywać u Ciebie, mam nadzieję, że będziesz informował na bieżąco co się dzieje.
|
|
|
|
|
|
|
mrs
:)
Super aktywny
bla bla bla...
|
|
« Odpowiedz #106 : Październik 05, 2011, 05:58:01 » |
|
Łowię ale bez skutku . Tetragonopterus argenteus jest na razie poza zasięgiem ale pojawiła się nowa opcja . Jest to Hemiodopsis gracilis i być może już niedługo będzie u mnie śmigać 5-6 szt . Na więcej z racji rozmiarów i ceny nie mogę sobie pozwolić
Ciekawa koncepcja. Fajne rybska. Pochwal się gdy już sie zdecydujesz
|
|
|
|
|
|
|
deleden
Zainteresowany
|
|
« Odpowiedz #107 : Październik 05, 2011, 09:02:09 » |
|
Zdecydowany to ja już jestem Wysłałem maila , czekam na odpowiedź i przygotowuje kasiorę . Jeśli dogadamy sie co do wysyłki to nie przewiduje problemów .
|
|
|
|
|
|
|
mrs
Super aktywny
bla bla bla...
|
|
« Odpowiedz #108 : Październik 05, 2011, 09:15:11 » |
|
Zdecydowany to ja już jestem Wysłałem maila , czekam na odpowiedź i przygotowuje kasiorę . Jeśli dogadamy sie co do wysyłki to nie przewiduje problemów . W takim razie z zainteresowaniem czekam na aktualizację obsady i oczywiście zdjęcia nowych ryb. Mam nadzieje, że dogadasz się w kwestii wysyłki
|
|
|
|
|
|
|
mrs
Super aktywny
bla bla bla...
|
|
« Odpowiedz #109 : Styczeń 09, 2012, 10:57:11 » |
|
Jak tam, Deleden? Dorwałeś ryby?
|
|
|
|
|
|
|
deleden
Zainteresowany
|
|
« Odpowiedz #110 : Styczeń 09, 2012, 21:00:25 » |
|
Jak tam, Deleden? Dorwałeś ryby?
Dorwałem ale darmowe uczestnictwo w crash teście i nowe ryby zeszły na dalszy plan. Obsada została zrredukowana do 10 bystrzyków plus pielęgnice , kirysy i zbrojniki . Poza tym cały czas się bawię ceresitem cx5 . Obecnie robię tło ale nie takie jak powszechnie sie wykonuje tzn cx5 na styropianie lub piance . Robie to tylko z ceresitu . Za jakieś dwa trzy tygodnie może skończe i bede robił restart baniaczka . pzdr
|
|
|
|
|
|
|
mrs
Super aktywny
bla bla bla...
|
|
« Odpowiedz #111 : Styczeń 09, 2012, 22:30:05 » |
|
Dorwałem ale darmowe uczestnictwo w crash teście i nowe ryby zeszły na dalszy plan. Obsada została zrredukowana do 10 bystrzyków plus pielęgnice , kirysy i zbrojniki . Poza tym cały czas się bawię ceresitem cx5 . Obecnie robię tło ale nie takie jak powszechnie sie wykonuje tzn cx5 na styropianie lub piance . Robie to tylko z ceresitu . Za jakieś dwa trzy tygodnie może skończe i bede robił restart baniaczka . pzdr
Aktualizuj wątek gdy będziesz po restarcie
|
|
|
|
|
|
|
deleden
Zainteresowany
|
|
« Odpowiedz #112 : Styczeń 25, 2012, 21:26:27 » |
|
Tło zrobione , jeszcze trzeba poprawić malowanie. Uploaded with ImageShack.us
|
|
|
|
|
|
|
baniakmaniak
Andrzej
Super aktywny
|
|
« Odpowiedz #113 : Styczeń 26, 2012, 10:30:20 » |
|
Profesionalne tło jak ze sklepu. Jakiej farby użyłeś do malowania?
|
|
|
|
|
|
|
mrs
Super aktywny
bla bla bla...
|
|
« Odpowiedz #114 : Styczeń 26, 2012, 10:34:09 » |
|
Tło zrobione , jeszcze trzeba poprawić malowanie.
To ma być tło wewnętrzne, prawda? Podpinam się pod pytanie baniakmaniaka, jaką farbą malowałeś?
|
|
|
|
|
|
|
deleden
Zainteresowany
|
|
« Odpowiedz #115 : Styczeń 26, 2012, 10:49:21 » |
|
Tło zrobione , jeszcze trzeba poprawić malowanie.
To ma być tło wewnętrzne, prawda? Podpinam się pod pytanie baniakmaniaka, jaką farbą malowałeś? Tak , tło będzie stało wewnątrz . Zrobiłem je z ceresitu cx5 , składa się z trzech części i max 3 cm grubości więc miejsca zajmie niewiele Do tego dojdzie jeszcze hmmm , ciężko mi to opisać , " półka " na rośliny . Farby to emalia akrylowa wodorozcienczalna Dekoral
|
|
|
|
|
|
|
mrs
Super aktywny
bla bla bla...
|
|
« Odpowiedz #116 : Styczeń 26, 2012, 14:27:10 » |
|
Tak , tło będzie stało wewnątrz . Zrobiłem je z ceresitu cx5 , składa się z trzech części i max 3 cm grubości więc miejsca zajmie niewiele Do tego dojdzie jeszcze hmmm , ciężko mi to opisać , " półka " na rośliny .
Farby to emalia akrylowa wodorozcienczalna Dekoral
Szkoda, że nie zrobiłeś fotorelacji z budowy. Koniecznie daj fotke gdy tło już znajdzie się w baniaku.
|
|
|
|
|
|
|
baniakmaniak
Andrzej
Super aktywny
|
|
« Odpowiedz #117 : Styczeń 26, 2012, 19:16:56 » |
|
Farby to emalia akrylowa wodorozcienczalna Dekoral
Dobry wybór ja swoje też poprawiałem rok temu właśnie akrylową tyle że w spreyu i teraz glonki rosną na nim aż miło więc szkodliwa nie jest.
|
|
|
|
|
|
|
deleden
Zainteresowany
|
|
« Odpowiedz #118 : Styczeń 26, 2012, 23:22:33 » |
|
Z tymi farbami to miałem zagwozdkę . Szukałem w necie i do końca nie byłem pewien co mam kupić . Na szczęście już po kłopocie . Malowanie poprawiłem ale chyba jeszcze raz delikatnie poprawie . Zrobiłem lepsze fotki z odległości ok 70 cm . Mrs , mogłem zrobić fotorelacje ale jak to zazwyczaj u mnie bywa - zapomniałem ale zawsze mogę wszystko wytłumaczyć Uploaded with ImageShack.usUploaded with ImageShack.us
|
|
« Ostatnia zmiana: Styczeń 26, 2012, 23:25:28 wysłane przez deleden »
|
|
|
|
|
baniakmaniak
Andrzej
Super aktywny
|
|
« Odpowiedz #119 : Styczeń 27, 2012, 08:12:13 » |
|
Ja bym zostawił tak jak jest (te jaśniejsze miejsca wyglądają ciekawie) i tak z czasem zarośnie glonkiem przez co będzie wyglądało jeszcze bardziej naturalnie.
|
|
|
|
|
|
|
|