wbchgkv
Pan akwarysta
Bywalec
Elektryka akwariowa mnie dobija ...
|
|
« Odpowiedz #15 : Październik 30, 2010, 16:37:47 » |
|
Gratulacje! Śliczne akwarium! Chciałbym się przyczepić do czegoś, ale niestety...
|
|
|
|
Uzależniony od stawiania trzech czarnych kropek... NAZYWAM SIĘ >wbchgkv<. PROSZĘ POPRAWNIE WYMAWIAĆ I ZAPISYWAĆ IMIĘ MOJE!
|
|
|
thunderdome
Bywalec
HARDCORE 4 LIFE!
|
|
« Odpowiedz #16 : Październik 30, 2010, 17:28:45 » |
|
Jestem tego samego zdania co poprzednik wyżej ! Za bardzo zazdroszczę Ci tego baniaka, więc muszę sobie coś obrzydzić żeby się lepiej poczuć Nurzaniec paskudnie wygląda w tym miejscu..(a tak serio to po prostu nie ma się do czego przyczepić) Duży +
|
|
|
|
|
|
|
Thorn
Zainteresowany
|
|
« Odpowiedz #17 : Październik 30, 2010, 19:34:45 » |
|
dziękuję za komentarze ! W akwarium ciut się zmieni na dniach bo czekam na dostawę nowych kamieni i powinno być jeszcze lepiej niż teraz. Ale to się okaże jak to wyjdzie.
|
|
|
|
|
|
|
gosieks83
ZAKREWETKOWANA
Bywalec
|
|
« Odpowiedz #18 : Listopad 04, 2010, 15:54:38 » |
|
Muszę Ci pogratulować szczerze Nigdy mi się nie podobały akwaria z tego biotopu i inne "kamieniste" a tu klikam i "wow" No i teraz od 2 dni rozmawiam z mężem nad ewentualnym postawieniem akwarium w "twoim stylu" bo jest naprawdę wyjątkowo ładne. Jeszcze raz gratuluję
|
|
|
|
|
|
|
Thorn
Zainteresowany
|
|
« Odpowiedz #19 : Grudzień 05, 2010, 17:05:33 » |
|
No to zaszły zmiany
|
|
|
|
|
|
|
asagoth
Coldwater
Super aktywny
Rock 'n' roll baby
|
|
« Odpowiedz #20 : Grudzień 05, 2010, 19:20:08 » |
|
Zdecydowanie lepiej to teraz wygląda... bardzo fajne tło i świetny aparat sprawiają że zdjęcie zapiera dech w piersiach, ja jednek wybrałbym większy gatunek pyszczaków.
|
|
|
|
|
|
|
andrej
|
|
« Odpowiedz #21 : Grudzień 05, 2010, 19:24:56 » |
|
A moim zdaniem akwarium lepiej wyglądało z czarnym tłem, tak mrocznie. Ale teraz też jest fajnie.
|
|
|
|
|
|
|
Neon-Innesa
Non omnis moriar
Stały użytkownik
Akwarium ma cieszyć ! :)
|
|
« Odpowiedz #22 : Grudzień 05, 2010, 19:38:47 » |
|
czarne tło bardziej podkreślało kolor tych żółtych pyszaków , ale teraz też mi się podoba ładne akwa !
|
|
|
|
|
|
|
gosieks83
ZAKREWETKOWANA
Bywalec
|
|
« Odpowiedz #23 : Grudzień 07, 2010, 10:31:57 » |
|
No i faktycznie, jak mi się wcześniej podobało tak teraz straciło wg mnie 80% uroku i jest 'jak wszędzie'. Oczywiście Tobie może podobać się bardziej - nie wnikam. Przedtem akwarium wydawało się olbrzymie, wyglądało jak oświetlony fragment kamienistego dna, które ciągnie się na pewno gdzieś dalej... gdzie go już nie widać, ale na pewno jest. A teraz: ściana Niestety zamykanie akwarium Malawi ścianą jest tak powszechne, że aż nudne. Niestety jak się już wyda kasę na tło to głupio je zdjąć, więc pewnie zostanie ściana. Dobra, już nic nie pisze bo się zezłościsz jeszcze
|
|
|
|
|
|
|
piotrw_78
Zainteresowany
|
|
« Odpowiedz #24 : Grudzień 07, 2010, 13:29:12 » |
|
dla mnie tak jak pisze gosieks83 lepiej było z czarnym tłem duża głębia i mroczny klimat teraz to juz nie to.
|
|
|
|
|
|
|
Anubis-RE
|
|
« Odpowiedz #25 : Maj 08, 2011, 13:02:07 » |
|
Codziennie szperam po wątkach szukając czegoś ciekawego wchodzę i tu i nagle pojawia sie komunikat: "..... Uwaga: W tym wątku nie pisano od 120 dni. Jeżeli nie masz pewności, że chcesz tu odpowiedzieć, rozważ rozpoczęcie nowego wątku. ....." Ale co tam i tak napisze bo nie był bym sobą PRZEPIĘKNE ! ! ! Sam długo walczyłem z czymś takim, z tym, że kasy nie miałem to na własną rękę tło robiłem i zawsze wychodziła jakaś masakra albo wręcz katastrofa Ale jeśli kiedyś zniknie z domu krewetkarium bądź Labirynty to pomyśle jeszcze nad skałkami .
|
|
|
|
|
|
|
olo11
Nowy
|
|
« Odpowiedz #26 : Maj 08, 2011, 18:23:16 » |
|
witaj . fajnie to skomponowane wszystko. mam jedno pytanie co to za tlo i gdzie mozna takie dostac ? po moich zabawach w stworzenie samemu tla, niestety zrezygnowalem
|
|
|
|
pozdrawiam olo
|
|
|
dobraf
|
|
« Odpowiedz #27 : Maj 08, 2011, 19:50:29 » |
|
no Thorn znany jest z perfekcji w tym temacie...
|
|
|
|
|
|
|
Thorn
Zainteresowany
|
|
« Odpowiedz #28 : Maj 09, 2011, 09:18:10 » |
|
witaj . fajnie to skomponowane wszystko. mam jedno pytanie co to za tlo i gdzie mozna takie dostac ? po moich zabawach w stworzenie samemu tla, niestety zrezygnowalem
firma EKERT http://www.ekert.pl/
|
|
|
|
|
|
|
olo11
Nowy
|
|