Piotrek1
Stały użytkownik
|
|
« Odpowiedz #30 : Lipiec 16, 2007, 12:35:32 » |
|
przeciec zawsze mozesz spróbowac, jak zauwazysz, ze nadgryzają roslinki to sprzedasz i juz, albo dasz komus
|
|
|
|
|
|
|
Emi
|
|
« Odpowiedz #31 : Lipiec 16, 2007, 13:29:31 » |
|
mihco, jak ja będziesz dokarmiać sałatą, marchewką, ogórkiem itp (generalnie ona je to co zbrojniki) to nie powinna Ci niczego podgryzać. U mnie podgryza jak jest za czysto w zbiorniku bo inne rybki jej sprzątną żarcie sprzed nosa a jak wiadomo... ślimak zanim dolezie..... to wszystko mu zjedzą
|
|
|
|
Pozdrawiam, Emi Górnośląskie Stowarzyszenie Akwarystów - www.gsa.org.plMałe jest piękne... ale w większym ryby czują się lepiej.
|
|
|
|
mihco
Bywalec
Ziom
|
|
« Odpowiedz #33 : Lipiec 16, 2007, 21:37:44 » |
|
A zamiast warzyw mogę dawać tabletki ze spiruliną? Takie jak dla glonciów
|
|
|
|
Dzień, który przynosi nowe życie, może być niezwykły, tak jak niezwykłe może być życie, które przychodzi każdego dnia
|
|
|
Emi
|
|
« Odpowiedz #34 : Lipiec 17, 2007, 08:43:14 » |
|
Możesz ale inne rybki będą jej to zjadać a do sałaty czy marchewki się nie dobiorą.
|
|
|
|
Pozdrawiam, Emi Górnośląskie Stowarzyszenie Akwarystów - www.gsa.org.plMałe jest piękne... ale w większym ryby czują się lepiej.
|
|
|
mihco
Bywalec
Ziom
|
|
« Odpowiedz #35 : Lipiec 17, 2007, 21:12:02 » |
|
No wiesz, ale mam też zbrojniki, które mogą t5eż to zjeść.
|
|
|
|
Dzień, który przynosi nowe życie, może być niezwykły, tak jak niezwykłe może być życie, które przychodzi każdego dnia
|
|
|
Emi
|
|
« Odpowiedz #36 : Lipiec 18, 2007, 08:01:54 » |
|
E.. o to bym się nie martwiła. Akurat z marchewki skorzystają i ślimaczki i zbrojniczki bo to jest pokarm, który tak szybko nie znika i każdy się załapie w odróżnieniu od np płatków
|
|
|
|
|
|
|
borys78
Zainteresowany
Cr7 rule ...
|
|
« Odpowiedz #37 : Lipiec 23, 2007, 18:12:00 » |
|
hej ... mam pytanie.
czy ślimaki świderki to dobre rozwiązanie do akwarium ?? w jakim tempie sie rozmnażają ??
|
|
|
|
120 l - towarzyskie
|
|
|
Seboos
|
|
« Odpowiedz #38 : Lipiec 23, 2007, 19:51:52 » |
|
Dobre. W zastraszającym
|
|
|
|
|
|
|
borys78
Zainteresowany
Cr7 rule ...
|
|
« Odpowiedz #39 : Sierpień 02, 2007, 09:27:16 » |
|
kupilem juz ślimaki i szczerze mowic bardzo jestem szczesliwy z zakupu ... ledwo je wrzucilem do akwa a juz wbily sie podłoze i zaczely swidrowac ... roslinki sa zadowolone pozdrawiam
|
|
|
|
120 l - towarzyskie
|
|
|
|