Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Czy otrzymałeś swój email z kodem aktywacyjnym ?
Strony: [1]
  Drukuj  
Autor Wątek: Jaki filtr ???  (Przeczytany 1368 razy)
werty
Nowy
*

« : Marzec 25, 2005, 02:44:05 »

W moim akwarium (ok65 l) jak do tej pory mialem filtr wewnetrzny Aquel Fan 1 - 2,3 W, ale zdecydowanie jestem niezadowolony z filtracji. Postanowilem, ze przeznacze stype Wink na zakup czegos, co sprawi, ze bede mial wkoncu czysto w akwarium. Myslalem o filtrze zewnetrznym, ale nie wiem, czy to sie oplaca na tak maly zbiornik. Poradzcie cos, jaki typ, model, w jakiej cenie, ewentualnie jak montowac, itp.

Acha, kaskadowy odpada, bo mam pokrywe

65 l: 2 skalarki, 3 molinezje, 5 neonkow, 3 kiriski, 1 glonojad-rosnie jak na drozdzach Wink
A-smi
Robert
Global Moderator
Super aktywny

« Odpowiedz #1 : Marzec 25, 2005, 07:51:09 »

No to kubelek fluval 104. Cheesy

pozdrawiam
asmi
werty
Nowy
*

« Odpowiedz #2 : Marzec 25, 2005, 13:23:35 »

Wyglada niezle, cena tez do zgryzienia. Mam pytanko, co jest w zestawie, zeby sie nie okazalo, ze kupno filtra to dopiero poczatek zakupow. Czy jest mozliwe zamontowanie do niego deszczownicy? Acha, i w jaki sposob jest pobierana woda, bo zalezy mi zeby to byla sporo powierzchnia.

65 l: 2 skalarki, 3 molinezje, 5 neonkow, 3 kiriski, 1 glonojad-rosnie jak na drozdzach Wink
iloveyou
Stały użytkownik

« Odpowiedz #3 : Marzec 29, 2005, 11:42:36 »

a ja radze fan 2 z wielką gabką ( 8 zł) woda kryształ i do takiego małego akwa .. mnie by sie nie oplacalo kubelka...

Pozdraiwam =) Madzia

==============
80 l - gurami + zbrojnik niebieski.

www.krupcia11.pupile.com
www.wampir.pupile.com
Strony: [1]
  Drukuj  

Skocz do: