badrass
Bywalec
Mówi sie trudno i płynie sie dalej...
|
|
« Odpowiedz #105 : Luty 19, 2011, 18:22:25 » |
|
Coś mam "czuja", że to chyba nie wypali
|
|
|
|
Było.... wiele baniaków ale najbardziej tęsknię do tego pierwszego, gdzie nie miałem żadnych doswiadczeń, a każdy nowy listek zielska cieszył, aż serducho kołatało.
|
|
|
mrs
:)
Super aktywny
bla bla bla...
|
|
« Odpowiedz #106 : Luty 19, 2011, 20:39:22 » |
|
Odświeżam temat. Panowie z centralnej i południowej części kraju macie jakieś miejscówki?
Może udałoby mi się załatwić fajny miejscówkę w Szczyrku za niewielkie pieniądze. Oczywiście gdyby Wam pasowało. Coś mam "czuja", że to chyba nie wypali
Pewnie, że nie wypali jeśli wszyscy, tak jak Ty, będą tylko obserwatorami.
|
|
|
|
|
|
|
emperor
|
|
« Odpowiedz #107 : Luty 19, 2011, 20:43:42 » |
|
Może udałoby mi się załatwić fajny miejscówkę w Szczyrku za niewielkie pieniądze. Oczywiście gdyby Wam pasowało.
Jak wcześniej pisałem dojadę w każde miejsce. Szczyrk podobnie jak Podlasie niestety może dla większości okazać się zbyt daleko. Poczekamy parę dni i zobaczymy jaka będzie reakcja. W każdym razie dziękuję za propozycję i zaangażowanie.
|
|
|
|
|
|
|
mrs
:)
Super aktywny
bla bla bla...
|
|
« Odpowiedz #108 : Luty 19, 2011, 20:49:37 » |
|
Szczyrk podobnie jak Podlasie niestety może dla większości okazać się zbyt daleko.
Dlatego nie pisałem o tym wcześniej, dla większości osób jest to za daleko...
|
|
|
|
|
|
|
emperor
|
|
« Odpowiedz #109 : Luty 19, 2011, 20:50:50 » |
|
Vento dostałeś jakieś namiary od znajomych?
|
|
|
|
|
|
|
vento
|
|
« Odpowiedz #110 : Luty 20, 2011, 02:13:39 » |
|
dostałem, ale straszna lipa... dlatego nie dawałem znać-szkoda słów. Powoli zacząłem nawet rozważać Twoje mazury, ale nie sądzę, żeby wszyscy byli w stanie dotrzeć aż tak daleko
|
|
|
|
|
|
|
ducze
WhiteWater
Global Moderator
Super aktywny
|
|
« Odpowiedz #111 : Luty 23, 2011, 08:07:53 » |
|
Nie ma co krakać po mojemu z lokalizacją konkretną można poczekać. Może po 1.04 zaczną w Rafie odbierać i tam się zamelinujemy. Połowa maja to nie jest jeszcze okres kiedy byłoby ciężko o miejsca, zwłaszcza, że chwile wcześniej jest "bardzo długi weekend" i większość wtedy będzie wypoczywać.
|
|
|
|
|
|
|
ducze
WhiteWater
Global Moderator
Super aktywny
|
|
« Odpowiedz #112 : Marzec 15, 2011, 09:53:19 » |
|
To mam konkretne pytanie. Ile osób deklaruje na dzień dzisiejszy chęć udziału w zlocie, który miałby się odbyć 14-15 maj powiedzmy, że jednak nad Jeziorskiem? Z małego wywiadu mi wyszło, że jakby co to nie tylko Rafę mamy w tamtych okolicach Proszę jakieś konkretne deklaracje, ewentualnie np podajcie mniej więcej termin kiedy będziecie mogli na 99,9% określić się co do przyjazdu.
|
|
|
|
|
|
|
emperor
|
|
« Odpowiedz #113 : Marzec 15, 2011, 16:15:34 » |
|
To mam konkretne pytanie. Ile osób deklaruje na dzień dzisiejszy chęć udziału w zlocie, który miałby się odbyć 14-15 maj powiedzmy, że jednak nad Jeziorskiem? Z małego wywiadu mi wyszło, że jakby co to nie tylko Rafę mamy w tamtych okolicach Proszę jakieś konkretne deklaracje, ewentualnie np podajcie mniej więcej termin kiedy będziecie mogli na 99,9% określić się co do przyjazdu. Ducze ty leniu termin został jasno określony i jest niezmienny. Mnie pierwszego wpisujesz na listę kolego.
|
|
|
|
|
|
|
vento
|
|
« Odpowiedz #114 : Marzec 15, 2011, 17:27:11 » |
|
mnie też Opcja transportu oczywiście nadal aktualna
|
|
|
|
|
|
|
ducze
WhiteWater
Global Moderator
Super aktywny
|
|
« Odpowiedz #115 : Marzec 15, 2011, 22:09:39 » |
|
Ducze ty leniu Trzymam rękę na pulsie Tak pomyślałem, że część osób może mieć kłopoty z transportem, więc przy zgłoszeniach warto może podać miejsce startu i ewentualne miejsca w ewentualnej furze Bo może wtedy ktoś kogo odległość przeraża się ośmieli Na chwilę obecną lista obecności wygląda tak: 1. emperor (Białystok - dobrze kojarzę? - jakies miejsce się znajdzie?) 2. vento (Wrocław, w furze vento i ja, czyli pewnie jakieś miejsce też się znajdzie?) 3. ducze (Wrocław, jadę z vento, chyba że się rozmyśli 4... Zapraszamy myślę, że można rozważyć też, czy można przyjeżdżać z wszelkimi znajomymi poważnie zainteresowanymi tematem akwarystyki, a niekoniecznie związanymi z forum? po mojemu jak najbardziej, ale niech się inni wypowiedzą.
|
|
|
|
|
|
|
vento
|
|
« Odpowiedz #116 : Marzec 15, 2011, 23:55:57 » |
|
Tak pomyślałem, że część osób może mieć kłopoty z transportem, więc przy zgłoszeniach warto może podać miejsce startu i ewentualne miejsca w ewentualnej furze Bo może wtedy ktoś kogo odległość przeraża się ośmieli Na chwilę obecną lista obecności wygląda tak: 1. emperor (Białystok - dobrze kojarzę? - jakies miejsce się znajdzie?) 2. vento (Wrocław, w furze vento i ja, czyli pewnie jakieś miejsce też się znajdzie?) 3. ducze (Wrocław, jadę z vento, chyba że się rozmyśli 4... Zapraszamy myślę, że można rozważyć też, czy można przyjeżdżać z wszelkimi znajomymi poważnie zainteresowanymi tematem akwarystyki, a niekoniecznie związanymi z forum? po mojemu jak najbardziej, ale niech się inni wypowiedzą. Nie rozmyśli się Co do miejsc w aucie, to poza mną i Tobą są jeszcze 3 miejsca (+około czterech miejsc w bagażniku dla zdesperowanych ). Jak najbardziej można je wykorzystać-chętnie zabiorę kogoś z Wrocławia, lub z okolic trasy jaką będziemy jechać. pozdr
|
|
|
|
|
|
|
emperor
|
|
« Odpowiedz #117 : Marzec 16, 2011, 06:59:30 » |
|
1. emperor (Białystok - dobrze kojarzę? - jakies miejsce się znajdzie?)
Dobrze kojarzysz. Miejsca -szt 3 czekają
|
|
|
|
|
|
|
gregorij
Zainteresowany
|
|
« Odpowiedz #118 : Marzec 16, 2011, 07:22:53 » |
|
proponuje zmienić temat na "zlot kolesi" a nie za "zlot forumowiczów" a swoją drogą to dlaczego pewne inicjatywy które powinny wychodzić od Moderatorów może zacząć każdy na forum? pozdrawiam
|
|
|
|
|
|
|
ducze
WhiteWater
Global Moderator
Super aktywny
|
|
« Odpowiedz #119 : Marzec 16, 2011, 07:29:09 » |
|
gregorij, jakich kolesi? w życiu nikogo z tego forum na oczy nie widziałem. Nie podoba się idea to spadaj na drzewo i się nie udzielaj. Komuna się skończyła, czekanie z każdą inicjatywą na prikaz z góry też powinno odejść do lamusa. Dlatego Ty sobie czekaj aż "władza" zrobi coś za Ciebie, a innym daj działać samemu.
|
|
|
|
|
|
|
|