Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Czy otrzymałeś swój email z kodem aktywacyjnym ?
Strony: 1 2 [3] 4 5 ... 12
  Drukuj  
Autor Wątek: Zlot forumowiczów  (Przeczytany 44328 razy)
mrs
:)
Super aktywny

bla bla bla...

« Odpowiedz #30 : Grudzień 19, 2010, 10:47:33 »

Temat wam trochę siadł czyli stało się to co większość z Was przewidywała z tym, że o wiele wcześniej bo przed deklaracją przyjazdu.
Oczywiste jest to, że każdy z użytkowników będzie forował okolice najbliższą swojego miejsca zamieszkania.
Gdybym ja miał zabierać głos, proponowałbym góry bo blisko nich mieszkam.

Najaktywniejsi użytkownicy w tym wątku (Emperor, Ducze, Bloniu) powinni się dogadać, ustalić wspólne miejsce i obrać to za punkt wyjścia. Inaczej sobie nie poradzicie bo pomysłów będzie wiecej niż samych zainteresowanych.
Znajac miejsce, należałoby założyć osobny wątek, poprosić któregoś z modów by wątek przykleił i wyznaczyć graniczny termin na zgłoszenie się do udziału w zlocie + oczywiście przelew przynajmniej części pieniędzy. Otrzymacie w ten sposób i miejsce spotkania i ludzi którzy faktycznie chca się spotkać.
Od siebie dodam, że z pewnymi osobami chętnie bym się zintegrował Smiley

thunderdome
Bywalec

HARDCORE 4 LIFE!

« Odpowiedz #31 : Grudzień 19, 2010, 12:15:12 »

Mrs a skąd jesteś jeśli można wiedzieć ?
mrs
:)
Super aktywny

bla bla bla...

« Odpowiedz #32 : Grudzień 19, 2010, 12:50:32 »

Mrs a skąd jesteś jeśli można wiedzieć ?
Można.
Jaworzno.

thunderdome
Bywalec

HARDCORE 4 LIFE!

« Odpowiedz #33 : Grudzień 19, 2010, 12:53:16 »

Yhy Wink
Nie no zapytałem, bo ja mieszkam w okolicach Krakowa i orientacyjnie się chciałem dowiedzieć jak daleko mieszkasz ode mnie.
amiboo
Zainteresowany
**

« Odpowiedz #34 : Grudzień 19, 2010, 13:35:05 »

A ja bym zaproponował tak jak juz to wczesniej pisano środek polski kazdy by mial mniej czy wiecej jednakową drogę. I np. zrobić zloty np. co rok o tej samej porze. Czyż źle by było? Ja niestety nie spotkam sie z powodu takiego jak thunderdome. Jeszcze nie pełnoletni. Ale jak cos to za zlotami jestem na tak.

amiboo
thunderdome
Bywalec

HARDCORE 4 LIFE!

« Odpowiedz #35 : Grudzień 19, 2010, 13:40:45 »

Według mnie zależałoby to od tego, ile osób i skąd będzie na zlocie..Bo wiadomo, że jak np. 10 osób byłoby z Gdańska to gdzieś w tych okolicach, i ew. kto gdzie może dojechać..
amiboo
Zainteresowany
**

« Odpowiedz #36 : Grudzień 19, 2010, 13:46:06 »

Ale jak widzisz tutaj 10 może dojechać pociągiem a reszta 5 osob z gor jechac nad moze nie będzie i jak tak patrzec to tutaj jedna tutaj dwie i wkoncu na zlocie bedzie 5 osob bo ten to a drugi tamto.

amiboo
thunderdome
Bywalec

HARDCORE 4 LIFE!

« Odpowiedz #37 : Grudzień 19, 2010, 13:47:15 »

Ja tylko przykład podałem..

No, ale wiesz.. Według mnie bez sensu robić tam gdzie nie ma żadnej osoby, skoro z innej miejscowości jest 10 prawda?
amiboo
Zainteresowany
**

« Odpowiedz #38 : Grudzień 19, 2010, 13:49:22 »

No bez sensu prawda ale może zawsze być więcej. To też wszystko zależy od miejscowki jakieś miłe bajorko tez zeby było nie? Wiadomo w mieście nie będzie.

amiboo
thunderdome
Bywalec

HARDCORE 4 LIFE!

« Odpowiedz #39 : Grudzień 19, 2010, 13:51:18 »

Tzn. teraz to mi się wydaję, że za bardzo uczestniczymy w tym wydarzeniu skoro i tak nie może nas tam być Smiley

No , ale tak wiadomo, że lepiej gdzieś na wsi czy jakimś miłym miejscu, niż w mieście to oczywiste.
amiboo
Zainteresowany
**

« Odpowiedz #40 : Grudzień 19, 2010, 14:23:30 »

Ale forum jest do dyskutowania. Skoro za pare latek mam gdzies jezdzic to trzeba by sie włączyć do dyskusji tak? Myślę że sie nie obraza na nas Tongue:)

amiboo
thunderdome
Bywalec

HARDCORE 4 LIFE!

« Odpowiedz #41 : Grudzień 19, 2010, 14:28:49 »

Obrazić może nie, ale to nie zmienia faktu, że na chwile obecną nigdzie nie pojedziemy Cheesy
owlman
Super aktywny

« Odpowiedz #42 : Grudzień 19, 2010, 14:35:21 »

Nie wazne gdzie , wazne z kim . Grin
thunderdome
Bywalec

HARDCORE 4 LIFE!

« Odpowiedz #43 : Grudzień 19, 2010, 14:37:18 »

Miałem o tym pisać..
I gdyby każdy się tą zasadą kierował to na prawdę byłoby miło Wink
amiboo
Zainteresowany
**

« Odpowiedz #44 : Grudzień 19, 2010, 14:53:28 »

Tylko ze polowa cos mowi a potem sie wyplątuje z tego. No cóż tak juz jest i juz.

amiboo
Strony: 1 2 [3] 4 5 ... 12
  Drukuj  

Skocz do: