Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Czy otrzymałeś swój email z kodem aktywacyjnym ?
Strony: 1 ... 8 9 [10] 11 12
  Drukuj  
Autor Wątek: Zlot forumowiczów  (Przeczytany 44136 razy)
DFX
Nowy
*

« Odpowiedz #135 : Marzec 22, 2011, 20:01:49 »

najpierw miejsce potem lista osob . Bo miejsce moze co niektorych przyciagnac  Good ! albo odstraszyc  Wściekły . osobiscie temat sledze i czekam..............

Seboos
Global Moderator
Super aktywny

« Odpowiedz #136 : Marzec 23, 2011, 15:24:03 »

najpierw miejsce potem lista osob . Bo miejsce moze co niektorych przyciagnac  Good ! albo odstraszyc  Wściekły . osobiscie temat sledze i czekam..............

I tu sie zgadzam ... Nie zadeklaruję udziału jak nie wiem, gdzie to ma byc ... Powiem że będę a okaże się, że to na drugim końcu Polski.

Chyba nie od tej strony zaczęliście sprawę Tongue

Rozumiem zapodać pomysł, ale żeby ustalać termin bez miejsca to raczej nie bardzo i jeszcze liczyć na to że ktoś się zadeklaruje na taką imprezę.

Pomysł dobry ale wzięliście się do tego od ...... strony  Tongue

emperor
Super aktywny

« Odpowiedz #137 : Marzec 23, 2011, 20:17:55 »

Jak zwykle, krytyka przychodzi łatwo.
Żeby nie było nie obrażam się.
Skoro jesteście tacy mądrzy to może zaproponujecie miejsce spotkania. Wbrew temu,  jak się wydaje  nie jest to takie proste.
Pomysł powstał by ewentualnie zobaczyć jaki będzie odzew.
Pozytywny-organizujemy.
Gadki typu-logistyka nie do końca przemyślana pozostawiam bez komentarza. Skoro Wy moderatorzy jesteście tacy wszechmocni to zamiast czepiania się szczegółów  możecie ruszyć du....  i  pomóc  w zagadnieniu.

Sorry za OT ale nie zdzierżę ....

Pośpiech w akwarystyce jest wskazany tylko w
czasie zbierania wody z podłogi

Mój baniaczek
http://www.akwarium.net.pl/forum/nasze-akwaria/240l-korzenie-i-galezie/
mrs
:)
Super aktywny

bla bla bla...

« Odpowiedz #138 : Marzec 23, 2011, 20:18:04 »

I tu sie zgadzam ... Nie zadeklaruję udziału jak nie wiem, gdzie to ma byc ... Powiem że będę a okaże się, że to na drugim końcu Polski.

Chyba nie od tej strony zaczęliście sprawę Tongue

Rozumiem zapodać pomysł, ale żeby ustalać termin bez miejsca to raczej nie bardzo i jeszcze liczyć na to że ktoś się zadeklaruje na taką imprezę.

Pomysł dobry ale wzięliście się do tego od ...... strony  Tongue
W zasadzie to wystarczy przeczytać cały wątek aby dowiedzieć się, że najpewniej zlot odbędzie się w miejscu zaproponowanym przez Ducze.

emperor
Super aktywny

« Odpowiedz #139 : Marzec 23, 2011, 21:11:27 »

No dobra. Jeżeli nie ustalimy miejsca to zaprasza wszystkich chętnych do siebie.
Mam mała chatkę nad zbiornikiem Siemianówka(google się kłania) .
Dom położony w lesie. luksusów brak, daleko dla większości niestety.
Ognisko, grill się znajdzie, parę łóżek do spania również.

Mój baniaczek
vento
Super aktywny

« Odpowiedz #140 : Marzec 24, 2011, 01:15:00 »

ode mnie to jakieś 600km... daleko trochę, ale nie przeszkadza mi to za bardzo Wink Jak uda się kogoś zgarnąć do auta po drodze, to i koszta się zredukują-są jacyś zainteresowani na trasie Wrocław-Bełchatów-Tomaszów Mazowiecki-Warszawa-Wyszków-Białystok-Siemianówka? Smiley
Choć szczerze mówiąc, dla wielu może to być za daleko...

emperor
Super aktywny

« Odpowiedz #141 : Marzec 24, 2011, 06:52:47 »

Vento zdaję sobie doskonale sprawę, że jest to daleko.
Mam dlatego  nadzieję, że uda się coś znaleźć w centrum kraju.
Jak widzisz awaryjne wyjście jest Smiley

Mój baniaczek
Seboos
Global Moderator
Super aktywny

« Odpowiedz #142 : Marzec 24, 2011, 12:34:21 »

Jak zwykle, krytyka przychodzi łatwo.
Ponoć konstruktywna krytyka jest dobra ... Napisałem co myślę o takim sposobie załatwiania spraw od końca. Wcale nie neguje idei - jest dobra, natomiast uważam, że wymaganie deklaracji czy ktoś przyjedzie czy nie bez podania miejsca jest bez sensu ...

Żeby nie było nie obrażam się.
Ja też nie Wink

Skoro jesteście tacy mądrzy to może zaproponujecie miejsce spotkania.  Wbrew temu,  jak się wydaje  nie jest to takie proste.
9 kwietnia, Katowice, ul. Marcinkowskiego 13 - 3 Śląski Weekend Akwarystyczny, miejsce dobre jak każde inne Smiley
W Centralnej części kraju - prosze bardzo 20-21 maja przy okazji Sympozjum Akwarystycznego i targów w Łodzi (bardziej centralnie się chyba nie da ...)

inne propozycje - wystarczy popatrzeć w kalendarz imprez akwarystycznych i spotakć się przy okazji którejś z nich ...
Może być jeszcze Kraków - miejsce fajne, łatwo dotrzeć, a już jedno takowe spotkanie było i muszę przyznać że bardzo mile wspominam
Wisła, Szczyrk - można jakieś domki wynająć

Mnie się wydaje że jednak to dosyć proste ...
Pomysł powstał by ewentualnie zobaczyć jaki będzie odzew.
Pozytywny-organizujemy.
I chwała Wam za to. Popieram

Gadki typu-logistyka nie do końca przemyślana pozostawiam bez komentarza.
Dlaczego ? Ja nadal uważam, że najpierw termin, potem miejsce a potem kto będzie ? Oczywiście najpierw po zebraniu jakiś głosów wstępnych i chętnych na takie wydarzenie.

W każdym bądź razie sorki - chciałem sie tylko dopytać o miejsce i podzielić się uwagami i przemyśleniami osoby która już troszkę doświadczenia w organizacji takich spotkań posiada - Przepraszam - więcej nie będę ...

Skoro Wy moderatorzy jesteście tacy wszechmocni to zamiast czepiania się szczegółów  możecie ruszyć du....  i  pomóc  w zagadnieniu.

Mam Ci podzwonić po ośrodkach i  zarezerwować miejsca noclegowe Huh
Bo nie rozumiem czego ode mnie oczekujesz ...

Sorry za OT ale nie zdzierżę ....

Również sorry za OT ale nie zdzierżałem ...

Macie pomysł to go realizujcie ! Ja trzymam kciuki  Good ! A jak miejsce i czas będzie dogodne to się pojawię Wink

mrs
Super aktywny

bla bla bla...

« Odpowiedz #143 : Marzec 24, 2011, 13:08:06 »

9 kwietnia, Katowice, ul. Marcinkowskiego 13 - 3 Śląski Weekend Akwarystyczny, miejsce dobre jak każde inne Smiley
W Centralnej części kraju - prosze bardzo 20-21 maja przy okazji Sympozjum Akwarystycznego i targów w Łodzi (bardziej centralnie się chyba nie da ...)
A może jednak przeczytasz wątek?
Zrozumiesz wtedy, że założenie zlotu było zupełnie inne.

emperor
Super aktywny

« Odpowiedz #144 : Kwiecień 04, 2011, 20:32:24 »

Ducze leniu  :)dzwoniłeś do Rafy, czy ja mam to zrobić?
Mamy już kwiecień więc powinni chyba odebrać.

Mój baniaczek
ducze
WhiteWater
Global Moderator
Super aktywny

« Odpowiedz #145 : Kwiecień 05, 2011, 06:35:08 »

Sorry, miałem (i ciągle mam) coś innego na głowie... jak masz chwilę to zadzwoń.

mrs
Super aktywny

bla bla bla...

« Odpowiedz #146 : Kwiecień 05, 2011, 08:57:34 »

Emperor, te okolicie Siemianówki są super ale cholernie daleko.
Jeśli z Rafą nie wypali a Ty twierdzisz, że możesz dojechać wszędzie przy jednoczesnym zainteresowaniu w zasadzie 3 osób (Ty, Ducze, Vento) to może warto byście zastanowili się nad proponowanym przeze mnie Szczyrkiem. Chłopaki z Breslau mieli by bliżej, Ty miałbyś tragedie z dojazdem ale jeśli chce Ci się jechać i twierdzisz, że możesz pojechać wszędzie...Okolica może nie tak malownicza jak Siemianówka ale też całkiem przyzwoicie jest. Jak pisałem wcześniej, może byłbym w stanie załatwić nocleg po okazyjnych cenach przy czym zaznaczam, że nie jest to jednoznaczne z moim przybyciem na zlot, wszystko zależy od czasu a w zasadzie od pracy.
No i może ludzie z okolicy by się załapali, Seboos i Emi są blisko, Andrij jeszcze bliżej, ktoś z Krakowa też tu chyba jest, zastanówcie się panowie.

Aha, nie mówie, że na 100% coś załatwie, nie byłem w tam od zeszłego roku więc nie wiem np. czy właściciel się nie zmienił (w cą wątpie), moge ewentualnie popytać i dać znać ale to przy ewentualnym zaiteresowaniu.

Pozdro.

emperor
Super aktywny

« Odpowiedz #147 : Kwiecień 05, 2011, 16:51:18 »

Chciałem przed chwila zadzwonić do Rafy, niestety jest mały problem.
Strona ośrodka u mnie się nie wyświetla co skutkuje brakiem nr telefonu.
Ducze gdybyś miał  namiary telefoniczne to daj znać. Zadzwonię

Mój baniaczek
ducze
WhiteWater
Global Moderator
Super aktywny

« Odpowiedz #148 : Kwiecień 06, 2011, 08:20:25 »

Hmmm, u mnie też przestała działać. Gdzieś w necie znalazłem taki nr: 608108431. Na jaki próbowałem wtedy dzwonić to już nie pamiętam...

emperor
Super aktywny

« Odpowiedz #149 : Kwiecień 07, 2011, 18:11:04 »

Panowie rozmawiałem dzisiaj z właścicielem Rafy Smiley
Sprawa wygląda tak:
Wstępnie zarezerwowałem na 13-15 maja 8 miejsc noclegowych w domkach(dwa domki)
Koszt to 30, 40zł od osoby za dobę. Do końca przyszłego tygodnia muszę doc ostateczna odpowiedź ile osób konkretnie przyjedzie i w jakie dni. Ja najprawdopodobniej dotrę w piątek(mam 390km do przejechania i po drodze żonę do Stolicy muszę podrzucić Smiley)
Potencjalni chętni maja więc czas na dokładne zastanowienie się. Piszcie do mnie na PW kto jest w 100% zdecydowany i którego dnia dotrze na miejsce. Lista osób na bieżąco będzie aktualizowana na pierwszej stronie wątku. Strona internetowa ośrodka będzie działała od soboty.
Zainteresowanym wrzucam fotki lokalizacji ośrodka(żółta pinezka)

« Ostatnia zmiana: Kwiecień 07, 2011, 18:20:39 wysłane przez emperor » Zapisane

Mój baniaczek
Strony: 1 ... 8 9 [10] 11 12
  Drukuj  

Skocz do: