Jak zwykle, krytyka przychodzi łatwo.
Ponoć konstruktywna krytyka jest dobra ... Napisałem co myślę o takim sposobie załatwiania spraw od końca. Wcale nie neguje idei - jest dobra, natomiast uważam, że wymaganie deklaracji czy ktoś przyjedzie czy nie bez podania miejsca jest bez sensu ...
Żeby nie było nie obrażam się.
Ja też nie
Skoro jesteście tacy mądrzy to może zaproponujecie miejsce spotkania. Wbrew temu, jak się wydaje nie jest to takie proste.
9 kwietnia, Katowice, ul. Marcinkowskiego 13 - 3 Śląski Weekend Akwarystyczny, miejsce dobre jak każde inne
W Centralnej części kraju - prosze bardzo 20-21 maja przy okazji Sympozjum Akwarystycznego i targów w Łodzi (bardziej centralnie się chyba nie da ...)
inne propozycje - wystarczy popatrzeć w kalendarz imprez akwarystycznych i spotakć się przy okazji którejś z nich ...
Może być jeszcze Kraków - miejsce fajne, łatwo dotrzeć, a już jedno takowe spotkanie było i muszę przyznać że bardzo mile wspominam
Wisła, Szczyrk - można jakieś domki wynająć
Mnie się wydaje że jednak to dosyć proste ...
Pomysł powstał by ewentualnie zobaczyć jaki będzie odzew.
Pozytywny-organizujemy.
I chwała Wam za to. Popieram
Gadki typu-logistyka nie do końca przemyślana pozostawiam bez komentarza.
Dlaczego ? Ja nadal uważam, że najpierw termin, potem miejsce a potem kto będzie ? Oczywiście najpierw po zebraniu jakiś głosów wstępnych i chętnych na takie wydarzenie.
W każdym bądź razie sorki - chciałem sie tylko dopytać o miejsce i podzielić się uwagami i przemyśleniami osoby która już troszkę doświadczenia w organizacji takich spotkań posiada - Przepraszam - więcej nie będę ...
Skoro Wy moderatorzy jesteście tacy wszechmocni to zamiast czepiania się szczegółów możecie ruszyć du.... i pomóc w zagadnieniu.
Mam Ci podzwonić po ośrodkach i zarezerwować miejsca noclegowe
Bo nie rozumiem czego ode mnie oczekujesz ...
Sorry za OT ale nie zdzierżę ....
Również sorry za OT ale nie zdzierżałem ...
Macie pomysł to go realizujcie ! Ja trzymam kciuki
A jak miejsce i czas będzie dogodne to się pojawię