Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Czy otrzymałeś swój email z kodem aktywacyjnym ?
Strony: 1 ... 14 15 [16] 17 18 ... 30
  Drukuj  
Autor Wątek: Konkurs akwarystyczny  (Przeczytany 123239 razy)
rafalkudlaty
Bywalec

« Odpowiedz #225 : Marzec 17, 2011, 21:23:06 »

kur...a prawie 13tys uzytkownikow i wszyscy na cukier zbieraja... z wdziecznosci za cala ta wiedze, ktora zdobylem dzieki temu forum, bym sie dorzucil. ech szkoda gadac...

emperor
Super aktywny

« Odpowiedz #226 : Marzec 17, 2011, 21:30:05 »

Ok, ja dorzucę brakujące 30zł.
Uzasadniać i temu podobne duperele nie będę.

Pośpiech w akwarystyce jest wskazany tylko w
czasie zbierania wody z podłogi

Mój baniaczek
http://www.akwarium.net.pl/forum/nasze-akwaria/240l-korzenie-i-galezie/
mrs
:)
Super aktywny

bla bla bla...

« Odpowiedz #227 : Marzec 17, 2011, 21:40:31 »

Ok, ja dorzucę brakujące 30zł.
Ale ja nie chce byś to właśnie Ty dorzucał te brakujące 30zł.
Z pieniędzy które przeznaczyłeś na wsparcie konkursu z powodzeniem można by zorganizować osobny konkurs, powiem więcej, celowo by każdy mógł to przeczytać, składka emperora z 2 konkursów przekracza budżet obecnego konkursu.
Może uświadomi to niektórym z nas jak wiele robisz dla ożywienia tego forum jak i samego konkursu i uda się uzyskać brakujące pieniądze z innego źródła.
Z mojej strony veto dla Twojej propozycji Smiley

rafalkudlaty
Bywalec

« Odpowiedz #228 : Marzec 17, 2011, 21:41:52 »

mrs podwajam deklarowana wczesniej kwote... niech to bedzie moj wdowi grosz, na wstyd innym - powiem szczerze.
cesarzu tak z ciekawosci zapytam, bedziesz bral udzial??
a moze tak szanowne grono moderatorow wsparloby czynnie inicjatywe ozywienia forum??
« Ostatnia zmiana: Marzec 17, 2011, 21:43:54 wysłane przez rafalkudlaty » Zapisane

mrs
Super aktywny

bla bla bla...

« Odpowiedz #229 : Marzec 17, 2011, 21:58:12 »

mrs podwajam deklarowana wczesniej kwote... niech to bedzie moj wdowi grosz, na wstyd innym - powiem szczerze.
cesarzu tak z ciekawosci zapytam, bedziesz bral udzial??
a moze tak szanowne grono moderatorow wsparloby czynnie inicjatywe ozywienia forum??
Dziękuje za kolejne wsparcie.
W poprzednim konkursie wziałem udział, jeśli będe miał troszke czasu to i teraz siąde z piwkiem i coś skrobne. W związku z tym, prace ponownie przyjmować będzie Asmi i tak jak w poprzednim konkursie, liste uczestników oraz ich prace zobacze razem ze wszystkimi, przy oficjalnej publikacji.

Jeśli dobrze licze, brakuje jeszcze 10zł aby zaproponowane przeze mnie nagrody o łącznej sumie 340zł mozna było kupić, zobaczymy czy ktoś się wyłamie.

Raz jeszcze dziękuje rafalkudlaty za przeznaczone pieniądze na konkurs.

vento
Super aktywny

« Odpowiedz #230 : Marzec 17, 2011, 22:14:32 »

no i nie ma o czym gadać-ja dorzucam do swojego wkładu połowę więcej niż zadeklarowałem na PW, więc mamy całość z drobną nadwyżką.
Ostatnie posty brzmią jak licytacja, ale płakać się już chciało czekając na odzew reszty, tak 'aktywnych' forumowiczów. Gdyby każdy, kto raczył krytykować pomysły związane z tym i poprzednim konkursem, wpłacił 5zł, można by zrobić jeszcze jedną edycję... Szkoda, że żaden z was, cwaniaczki nie zabrał teraz głosu.
Jadę jutro do "Trzmiela"-znam dość dobrze właściciela-zapytam czy może coś dorzuci w zamian za wpisanie go na listę sponsorów-nie liczę na wiele, ale spróbować nie zaszkodzi.

rafalkudlaty
Bywalec

« Odpowiedz #231 : Marzec 17, 2011, 22:22:30 »

lekki OT emperor (lac.) cesarz lub jeden z najlepszych bm zespolow na swiecie... wiec mrs pytanie nie bylo skierowane do Ciebie, jednakze szczerze naklaniam do pisania Smiley nu i jednak konkurs sie odbedzie  Grin

mrs
Super aktywny

bla bla bla...

« Odpowiedz #232 : Marzec 18, 2011, 07:00:49 »

no i nie ma o czym gadać-ja dorzucam do swojego wkładu połowę więcej niż zadeklarowałem na PW, więc mamy całość z drobną nadwyżką.
Ostatnie posty brzmią jak licytacja, ale płakać się już chciało czekając na odzew reszty, tak 'aktywnych' forumowiczów.
Fakt, troszkę nieprzyjemnie się zrobiło.
Vento, podobnie jak w przypadku Emperora, również nie chciałbym byś i Ty ponosił tak duży koszt organizowania konkursu.
Ile pieniędzy wpłaciłeś wiem tylko ja i powiem szczerze, że jest to za dużo - idea była inna, małymi kroczkami mieliśmy dobić do wymaganej puli, te kroczki miały być robione przez kilkunastu użytkowników, nie 5 czy 6. Robi się to samo co w przypadku poprzedniego konkursu, trzon dźwiga 2 użytkowników a reszta się zrzuca. Nie o to przecież chodzi. Nie zgadzam się więc na to byś podnosił swoją składkę o deklarowaną przez Ciebie kwote.
Brakuje 10zł do oszczędniejszego nieco konkursu, myślę jednak, ze nagrody i tak nie będą złe.
Nie zrozumcie mnie ludzie opatrznie, to 10zł, mogę wyjąć z portfela ten "papierek" i w każdej chwili go dołożyć do puli tak by można było konkurs odpalić ale chodzi o zasady. Z nowych użytkowników deklaracje wsparcia mamy tylko do Rafalkudlaty, reszta to Ci sami ludzie, żadnego nowego zainteresowania, żadnych nowych pomysłów (za wyjątkiem krytyki), żadnej nowej chęci wsparcia. Ja rozumiem bardzo dużo i na prawdę, niewiele trzeba mi tłumaczyć (sam mam w tej chwili sporo wydatków - więcej niż zakładałem, dlatego na konkurs przeznaczam mniej niż wcześniej zakładałem) ale panowie, 10zł to już nawet nie jest paczka fajek, może lepiej nieco odpuścił kosztem dobrej zabawy, chęci rywalizacji, sprawdzenia się na tle innych uczestników konkursu?
Emperor napisał jakiś czas temu, że konkurs musi być otwarty dla wszystkich bo ktoś  może nie mieć pieniędzy ale mieć świetne pomysły i ja to podtrzymuje, zgadam się z tym w 100%, problem jednak w tym, że nie ma żadnego zaangażowania ze strony użytkowników (za wyjątkiem sponsorów). Podważa to moim zdaniem sens robienia takiego konkursu.
Vento, dla Ciebie też veto Smiley

Co do Twojej uwagi na temat rozmowy w sklepie dot. sponsoringu to wątpię byś coś osiągnął, dlaczego?
Nie możemy zareklamować sklepu akwarystycznego (zgodnie z regulaminem forum), właściciel sklepu musiałby się zalogować na forum i sponsorować go jako jego persona, nie jako sklep. Wszelkie formy reklamy zostają na pierwszym zakręcie wyłapywane przez Grajewiaka i zamykane Smiley

lekki OT emperor (lac.) cesarz lub jeden z najlepszych bm zespolow na swiecie... wiec mrs pytanie nie bylo skierowane do Ciebie, jednakze szczerze naklaniam do pisania Smiley nu i jednak konkurs sie odbedzie  Grin
Przepraszam, odpisywałem na szybko i bez zastanowienia.
Głęboko wierze, że Emperor wystartuje w konkursie.

Panowie, Właściciel portalu Wodny Świat - Przemek przekazał nam książke akwarystyczną jako formę jednej z nagród w naszym konkursie. Książka zostanie dołączona do nagrody sponsorowanej przez Vento dla najlepiej uzasadnionego głosu na pracę konkursową. 
Nagrody za w/w miejsce zostają zamknięte, przypominam, jest to:
- zestaw roślin akwariowych za rynkową cene ok 100zł,
- książka akwarystyczna - do wyboru będzie jedna z 3 książek, ich tematy opiszę w regulaminie jeśli konkurs się odbędzie.
Teraz nie ma sensu o tym pisac, ważne, że kolejna nagroda jest, ważne, że Przemek się tym też zainteresował

Pozdrawiam.

Dostałem przed chwilą deklaracje wsparcia konkursu od jednego z użytkowników forum.
Deklaracja pozwala na osiągnięcie wymaganej puli konkursowej, w związku z powyższym, wieczorem zostanie rozesłany nr konta na który należy wpłacić pieniądze.
Po tym jak pieniądze znajdą się na moim koncie zostanie stworzony nowy wątek konkursowy w którym znajdzie się cały regulamin konkursowy.
[/u]

Zaznaczam jednocześnie, że uzbierana pula dotyczy drugiej propozycji czyli nieco słabszego zestawu nagród. Myślę, że same nagrody jak i ich wartość są wystarczające, niemniej, gdyby ktoś chciał dorzucić jakieś pieniądze np w trakcie trwania konkursu, zastrzegane możliwość zmiany nagród, oczywiście na lepsze. Może sam będę w stanie przeznaczyć za jakiś czas większą składkę niż obecnie, nagrody wówczas będą dokładnie takie same jak w pierwszym konkursie.

« Ostatnia zmiana: Marzec 18, 2011, 08:18:51 wysłane przez mrs » Zapisane

mrs
Super aktywny

bla bla bla...

« Odpowiedz #233 : Marzec 18, 2011, 20:34:31 »

Wysłałem wszystkim zainteresowanym nr konta na ktory należy wpłacić pieniądze.
Jeśli kogoś pominąłem, proszę o kontakt.

emperor
Super aktywny

« Odpowiedz #234 : Marzec 18, 2011, 20:52:54 »

Wezmę udział, drugi raz sobie nie daruję Wink

Pośpiech w akwarystyce jest wskazany tylko w
czasie zbierania wody z podłogi

Mój baniaczek
http://www.akwarium.net.pl/forum/nasze-akwaria/240l-korzenie-i-galezie/
mrs
Super aktywny

bla bla bla...

« Odpowiedz #235 : Marzec 18, 2011, 20:54:53 »

Wezmę udział, drugi raz sobie nie daruję Wink
Spróbowałbyś nie wziąć udziału...Smiley

mrs
Super aktywny

bla bla bla...

« Odpowiedz #236 : Marzec 29, 2011, 11:06:55 »

Witam,
ponieważ data 01.04.2011r zbliża się wielkimi krokami, postanowiłem przypomnieć wszystkim zainteresowanym, że właśnie w tym dniu planowaliśmy rozpoczęcie II konkursu akwarystycznego.
Otrzymałem do tej pory połowę wpłat, jeśli ktoś nie może wpłacić deklarowanych wcześniej pieniędzy (każdy przecież może się rozmyślić), proszę o kontakt na PW, chciałbym być uczciwy wobec osób które wpłaciły swoje składki i w razie odwołania konkursu, niezwłocznie oddać wpłacone pieniądze.

Pozdrawiam.

mrs
Super aktywny

bla bla bla...

« Odpowiedz #237 : Marzec 31, 2011, 20:39:12 »

II konkurs akwarystyczny rozpoczęty.
Szczegóły http://www.akwarium.net.pl/forum/konkursy-akwarystyczne/ii-konkurs-akwarystyczny-uzytkownikow-forum-wodnego-swiata/new/#new

oloix
Stały użytkownik

« Odpowiedz #238 : Kwiecień 02, 2011, 09:00:23 »

Mam takie pytanie ?
Co jeśli użytkownik napiszę prace na zły temat ? znaczy że napisze o rybie która nie pływa w Rio Meta ? Dyskwalifikacja ?
mrs
Super aktywny

bla bla bla...

« Odpowiedz #239 : Kwiecień 02, 2011, 09:18:27 »

Co jeśli użytkownik napiszę prace na zły temat ? znaczy że napisze o rybie która nie pływa w Rio Meta ? Dyskwalifikacja ?
Czytałeś regulamin?

Musisz udowodnić za pomocą materiałów z których korzystasz, że dana ryba w Rio Meta występuje.
Bez tego praca nie będzie dopuszczona do konkursu, jeśli natomiast Asmi na etapie zbierania prac nie wychwyci tego to ja to zrobie na etapie czytania i weryfikacji prac w celu oddania swojego głosu.
Podważyć prace pod względem merytorycznym może też każdy z użytkowników forum podczas oddawania głosu. Jeśli coś będzie nie tak to praca zostanie po prostu odrzucona.

Strony: 1 ... 14 15 [16] 17 18 ... 30
  Drukuj  

Skocz do: