dobraf
|
|
« Odpowiedz #345 : Czerwiec 14, 2011, 18:28:19 » |
|
nu i wtopa i do tego wstyd... przeciez jezeli ktos w pierwszym swoim poscie na forum, oddaje glos to w 98% wiadomo ze to podstawka... ech ludzie szkoda gadac. miałeś na myśli może tego użytkownika - marudson?: post#39 data rejestracji: Czerwiec 08, 2011, 20:42:52 oddał głos: Czerwiec 08, 2011, 21:19:40 ostatnio aktywny: Czerwiec 08, 2011, 21:20:38
|
|
|
|
|
|
|
mrs
:)
Super aktywny
bla bla bla...
|
|
« Odpowiedz #346 : Czerwiec 14, 2011, 19:30:20 » |
|
Chcę jeszcze dodać, że w miarę możliwość piętnuję okrutnie tego typu machlojki i mam nadzieję, że rywalizacja mimo wszystko będzie przebiegać dalej uczciwie.
W przyszłości trzeba będzie pomyśleć nad jakimś rozwiązaniem tej kwestii - pewnie odpowiedni pkt w regulaminie się znajdzie bo zaczyna się to komiczne robić. Grajewiaku, trafiony - zatopiony... Panowie, ja ciesze się, że dzięki konkursowi użytkowników na forum przybywa - mam tu na mysli jednak stałych, aktywnych uczestników forum, nie ludzi którzy zjawiają się tylko by sklecić kilka zdań a jak nie idzie to załozyć kolejne 3 konta i w ten sposób się bawić... Mimo wszystko, mam nadzieje, że część nowych użytkowników którzy założyli swoje konta z uwagi na konkurs, zostaną z nami i będa aktywnie uczestniczyć w tej naszej malutkiej społeczności - a może zjawi się ktoś oryginalny kto wniesie do forum jakiś powiew świeżości? Jeśli tak, ja będe bardzo szczęśliwy.
|
|
|
|
|
|
|
A-smi
Robert
Global Moderator
Super aktywny
|
|
« Odpowiedz #347 : Czerwiec 14, 2011, 19:34:26 » |
|
W przyszłości trzeba będzie pomyśleć nad jakimś rozwiązaniem tej kwestii - pewnie odpowiedni pkt w regulaminie się znajdzie bo zaczyna się to komiczne robić.
Na moim forum o goldenach mam taki punkt -w głosowaniu mogą brać udział zarejestrowani użytkownicy forum, którzy mają co najmniej 20 napisanych postówbo tez robione były przekręty przy glosowaniu.
|
|
|
|
pozdrawiam asmi
|
|
|
mrs
Super aktywny
bla bla bla...
|
|
« Odpowiedz #348 : Czerwiec 14, 2011, 19:39:08 » |
|
W przyszłości trzeba będzie pomyśleć nad jakimś rozwiązaniem tej kwestii - pewnie odpowiedni pkt w regulaminie się znajdzie bo zaczyna się to komiczne robić.
Na moim forum o goldenach mam taki punkt -w głosowaniu mogą brać udział zarejestrowani użytkownicy forum, którzy mają co najmniej 20 napisanych postówbo tez robione były przekręty przy glosowaniu. O czymś takim myślałem, zastanawiałem się jedynie nad minimalną ilością glosów. Nie działo się na Twoim forum tak, że nagle pojawiały się posty o niczym? 20 postów jest już jakąś granicą, ale nie taką której naciągacz nie przekroczy - tu pojawia się właśnie kłopot bo stawiając przeszkode w postaci minimalnej ilości postów, ograniczamy pole do działania nowym, uczciwym użytkownikom. Tak czy inaczej, coś musi się zmienić - o ile oczywiście jeszcze kiedyś zorganizujemy jakiś konkurs.
|
|
|
|
|
|
|
A-smi
Robert
Global Moderator
Super aktywny
|
|
« Odpowiedz #349 : Czerwiec 14, 2011, 19:47:24 » |
|
Nie działo się na Twoim forum tak, że nagle pojawiały się posty o niczym? Możliwe, ze były. Mam miedzy innymi dział HYDE PARK i każdy może pisać o .. czym tylko chce. Ale przy pierwszym konkursie jaki zorganizowałem w pewnym momencie ... przy glosowaniu właśnie ... przybyło jednego czy w dwa dni ponad 30 nowych użytkowników co wcześniej się nie zdarzało. Teraz już nie ma takich problemów. Glosowanie odbywa się poprzez wiadomość prywatną.
|
|
|
|
pozdrawiam asmi
|
|
|
wilk6121997
Zainteresowany
|
|
« Odpowiedz #350 : Czerwiec 14, 2011, 19:57:08 » |
|
Mrs (jako, że jesteś organizatorem konkursu) właściwie zainteresowała mnie pewna sprawa. Uważam, że ten jegomość: http://www.akwarium.net.pl/forum/index.php?action=profile;u=15524 oraz wilk na którego został oddany głos to ta sama osoba. Dlaczego to już zaznaczone jest w screenach. wilk6121997 mam rację? Chcę jeszcze dodać, że w miarę możliwośći piętnuję okrutnie tego typu machlojki i mam nadzieję, że rywalizacja mimo wszystko będzie przebiegać dalej uczciwie. dobra ok sory za to,jestem od niedawna na tym forum i potrzebowałem tych roślin więc...ale już przepraszam za to i nie chce tych roślin 16. Każda osoba może założyć wyłącznie jedno konto na forum.
|
|
|
|
|
|
|
mrs
Super aktywny
bla bla bla...
|
|
« Odpowiedz #351 : Czerwiec 14, 2011, 19:58:34 » |
|
Możliwe, ze były. Mam miedzy innymi dział HYDE PARK i każdy może pisać o .. czym tylko chce. Ale przy pierwszym konkursie jaki zorganizowałem w pewnym momencie ... przy glosowaniu właśnie ... przybyło jednego czy w dwa dni ponad 30 nowych użytkowników co wcześniej się nie zdarzało. Teraz już nie ma takich problemów. Glosowanie odbywa się poprzez wiadomość prywatną.
Hyde Park dobra rzecz - jakie masz na jego temat zdanie na wodnym świecie bo w wątku który się pojawil, nie odniosłeś się - przepraszam za OT. Głosowanie które nie jest jawne ma swoje plusy - nie wiedząc ile jest głosów na daną prace, nikt nie stara się przeforsować na siłe swojej - warte zastanowienia. Dziękuje za podpowiedź.
|
|
|
|
|
|
|
mrs
Super aktywny
bla bla bla...
|
|
« Odpowiedz #352 : Czerwiec 14, 2011, 19:59:46 » |
|
dobra ok sory za to,jestem od niedawna na tym forum i potrzebowałem tych roślin więc...ale już przepraszam za to i nie chce tych roślin
Masz prawo chcieć rośliny, sposób w jaki chciałeś to zrobić był nie fair wobec innych zainteresowanych.
|
|
|
|
|
|
|
emperor
|
|
« Odpowiedz #353 : Czerwiec 14, 2011, 20:08:23 » |
|
dobra ok sory za to,jestem od niedawna na tym forum i potrzebowałem tych roślin
Za takie numery powinieneś dostać dożywotniego bana kolego. "Karierę" na forum zaczynasz od krętactw. Nie ładnie. Przeprosiny mojego stanowiska nie zmienią. Tyle z mojej strony w tym temacie.
|
|
|
|
|
|
|
A-smi
Robert
Global Moderator
Super aktywny
|
|
« Odpowiedz #354 : Czerwiec 14, 2011, 20:11:38 » |
|
Hyde Park dobra rzecz - jakie masz na jego temat zdanie na wodnym świecie bo w wątku który się pojawil, nie odniosłeś się - przepraszam za OT. Bo pamiętam poprzednią próbe, która nie powiodła się. Szkoda wiec było klawiaturę dobijać.
|
|
|
|
pozdrawiam asmi
|
|
|
mrs
Super aktywny
bla bla bla...
|
|
« Odpowiedz #355 : Czerwiec 14, 2011, 20:13:45 » |
|
Hyde Park dobra rzecz - jakie masz na jego temat zdanie na wodnym świecie bo w wątku który się pojawil, nie odniosłeś się - przepraszam za OT. Bo pamiętam poprzednią próbe, która nie powiodła się. Szkoda wiec było klawiaturę dobijać. Rozumiem. Dzięki za wyjaśnienie. Za takie numery powinieneś dostać dożywotniego bana kolego.
Nic by to nie dało. Założyłby nowe konto
|
|
|
|
|
|
|
rafalkudlaty
|
|
« Odpowiedz #356 : Czerwiec 14, 2011, 20:25:33 » |
|
niestety tego rodzaju przekretow nie da rady zablokowac w 100%, zostaje liczyc na uczciwosc uzytkownikow oraz starac sie wychwytywac takie incydenty... na temat zachowania wilka sie nie wypowiadam, bo dla mnie to zwykla proba kradziezy. jestem biedny potrzebowalem tych pieniedzy wiec... a banana z tego co wiem mozna zalozyc na ip, co powinno utrudnic uzytkowanie forum prog 20postow nie jest zlym pomyslem, a uzytkownicy z mniejsza liczba wypowiedzi powinni byc dokladnie sprawdzani...
|
|
|
|
|
|
|
mrs
Super aktywny
bla bla bla...
|
|
« Odpowiedz #357 : Czerwiec 14, 2011, 20:31:48 » |
|
a banana z tego co wiem mozna zalozyc na ip, co powinno utrudnic uzytkowanie forum
Większość łączy internetowych posiada w tej chwili dynamiczne ip. Nie jestem informatykiem ale ostatni raz spotkałem się ze stałem ip gdy byłem podlączony do osiedlowej sieci LAN no i w pracy ale to inna bajka.
|
|
|
|
|
|
|
Grajewiak
Global Moderator
Super aktywny
Dariusz
|
|
« Odpowiedz #358 : Czerwiec 14, 2011, 22:28:40 » |
|
skoro się przyznałeś wilku dostajesz ostrzeżenie. Drugie konto uciszyłem bo widzę, że sobie pozwalasz z obu korzystać. Co do ważności Twego głosu nie ja decyduję jednak nie ma on żadnego znaczenia gdyż walka toczy się tylko o jedno miejsce a jak widać Kasia zdeklasowała wszystkich
|
|
|
|
GG 12591627 "Niedoświadczony daje wiarę każdemu słowu, lecz roztropny rozważa swe kroki" Prz 14:15 160l na ziemi!
|
|
|
ducze
WhiteWater
Global Moderator
Super aktywny
|
|
« Odpowiedz #359 : Czerwiec 15, 2011, 08:17:04 » |
|
Głosowanie które nie jest jawne ma swoje plusy - nie wiedząc ile jest głosów na daną prace, nikt nie stara się przeforsować na siłe swojej - warte zastanowienia. Dziękuje za podpowiedź.
Tak odbywały się głosowania na akwarium miesiąca na akwarystyce. Po mojemu zdawało to egzamin. Jedyny wymóg jest taki, żeby moderator prowadzący konkurs miał większą pojemność skrzynki od "szaraków" chociaż patrząc po ilości głosów to w sumie niekoniecznie...
|
|
|
|
|
|
|
|