emperor
|
|
« Odpowiedz #165 : Luty 01, 2011, 17:41:47 » |
|
A ja myślałem, że trzeba uzasadnić swój wybór. Co zrobiłem.
|
|
|
|
|
|
|
mrs
:)
Super aktywny
bla bla bla...
|
|
« Odpowiedz #166 : Luty 01, 2011, 17:42:36 » |
|
Szkoda tylko, że tak mało prac. Z poczatkowych deklaracji ktore dostałem na PW wynikało, że liczba prac przekroczy 10. Noi prosze, Mrs tak narzekał a wcale źle nie jest Może jak następny będzie, kupie ryby i wszystko już będę miał to postaram się coś napisać, chociaż wątpię w chociaż jeden oddany głos Jeśli chodzi o same prace jak i opisywane ryby to nie ukrywam, że liczyłem na nieco wyższy poziom. Można było się fajnie zabawić ale wiekszości z nas nie chciało się sklecić kilku zdań przy czym osoba z pracą nr6 zwort "kilka zdań" wzieła zbyt dosłownie Szkoda troszkę bo myślałem, że pomysł zaskoczy i cyklicznie 2-3 razy w roku będziemy się tak bawić stale zwiększając liczbe chętnych ale jak widać, nikomu już nie chce się wysilać. W dalszym ciągu zachęcam wszystkich do głosowania
|
|
|
|
|
|
|
thunderdome
Bywalec
HARDCORE 4 LIFE!
|
|
« Odpowiedz #167 : Luty 01, 2011, 17:45:24 » |
|
Może, przy pierwszym taka zwiecha..Ja bym chętnie wziął udział, ale nie będę piasku i kamieni odpisywał ..
|
|
|
|
|
|
|
mrs
Super aktywny
bla bla bla...
|
|
« Odpowiedz #168 : Luty 01, 2011, 18:51:50 » |
|
Może, przy pierwszym taka zwiecha..Ja bym chętnie wziął udział, ale nie będę piasku i kamieni odpisywał ..
Wątpie by osoby udzielające finansowego wsparcia zrobiły to ponownie widząc poziom i ilość prac.
|
|
|
|
|
|
|
thunderdome
Bywalec
HARDCORE 4 LIFE!
|
|
« Odpowiedz #169 : Luty 01, 2011, 18:55:09 » |
|
Mrs najgorzej pierwsze lody przełamać..Myślę, ze za 2 razem będzie lepiej.
|
|
|
|
|
|
|
mrs
Super aktywny
bla bla bla...
|
|
« Odpowiedz #170 : Luty 01, 2011, 19:01:17 » |
|
Konkurs to przede wszystkim nagrody a nagrody to pieniądze. Sam widziałeś ilu było sponsorów i dobrze wiesz jaka była składka emperora. Żeby podobny efekt osiągnąć zbierając np. po 20zł potrzeba 20 ludzi. Prac jest 6 i Ducze miał racje pisząc kilka tygodni temu, że w poprzednim konkursie organizowanym przez Przemka nagrody były o wiele wyższe a frekwencja niewiele lepsza. Skoro bez wysiłkowe opisanie w kilku zdaniach tego co mamy w baniaku i zrobienie kilku zdjęć to było za wiele to jakie ty chcesz lody łamać? W takiej formie nie ma szans na kolejny konkurs. Niestety.
|
|
|
|
|
|
|
deleden
Zainteresowany
|
|
« Odpowiedz #171 : Luty 01, 2011, 19:06:12 » |
|
Wątpie by osoby udzielające finansowego wsparcia zrobiły to ponownie widząc poziom i ilość prac. Pierwsze koty za płoty . Początki zawsze są trudne. Bedzie kasa , bedzie wsparcie - marne bo marne ale zawsze .
|
|
|
|
|
|
|
thunderdome
Bywalec
HARDCORE 4 LIFE!
|
|
« Odpowiedz #172 : Luty 01, 2011, 19:14:05 » |
|
Mrs. w takim razie moja propozycja, żeby nagrody nie były takiego "Wielkiego formatu" skoro mało chętnych jest..
|
|
|
|
|
|
|
andrej
|
|
« Odpowiedz #173 : Luty 01, 2011, 20:00:43 » |
|
Nie dobra, dobra przepraszam nie doczytałem, że termin już minął pomyliłem daty... Jeśli można proszę usunąć post.
|
|
« Ostatnia zmiana: Luty 01, 2011, 20:02:28 wysłane przez andrej »
|
|
|
|
|
emperor
|
|
« Odpowiedz #174 : Luty 01, 2011, 20:48:45 » |
|
Konkurs to przede wszystkim nagrody a nagrody to pieniądze. Sam widziałeś ilu było sponsorów i dobrze wiesz jaka była składka emperora. Żeby podobny efekt osiągnąć zbierając np. po 20zł potrzeba 20 ludzi. Prac jest 6 i Ducze miał racje pisząc kilka tygodni temu, że w poprzednim konkursie organizowanym przez Przemka nagrody były o wiele wyższe a frekwencja niewiele lepsza. Skoro bez wysiłkowe opisanie w kilku zdaniach tego co mamy w baniaku i zrobienie kilku zdjęć to było za wiele to jakie ty chcesz lody łamać? W takiej formie nie ma szans na kolejny konkurs. Niestety. Następny konkurs, a wierzę, że takowy się odbędzie będzie zgoła inny. Mam parę pomysłów. Skonsultuje je z "organizatorem"( Mrs- liczę na Ciebie) O kasę proszę się nie martwić-cosik poradzimy. Może nie będą nagrody 'wielkiego formatu", ale zawsze jakieś będą.
|
|
|
|
|
|
|
mrs
Super aktywny
bla bla bla...
|
|
« Odpowiedz #175 : Luty 01, 2011, 20:51:45 » |
|
Następny konkurs, a wierzę, że takowy się odbędzie będzie zgoła inny. Mam parę pomysłów. Skonsultuje je z "organizatorem"(Mrs- liczę na Ciebie) O kasę proszę się nie martwić-cosik poradzimy. Może nie będą nagrody 'wielkiego formatu", ale zawsze jakieś będą.
Może faktycznie, jeśli konkurs będzie stanowił większe wyzwanie to więcej osob się nim zainteresuje. Wyszedłem z innego założenie, myslalem, że im latwiej tym więcej osób zechce wziąć w nim udział.
|
|
|
|
|
|
|
thunderdome
Bywalec
HARDCORE 4 LIFE!
|
|
« Odpowiedz #176 : Luty 01, 2011, 20:56:21 » |
|
Jak będzie mniej ludzi chętnych, to będą uboższe nagrody i już. Myślę, że cokolwiek łatwego i prostego , na samą symbolikę można zafundować. I chyba jak ktoś chce brać udział w konkursie to powinien dać to wpisowe może?
A przedstawicie te pomysły?
|
|
|
|
|
|
|
emperor
|
|
« Odpowiedz #177 : Luty 01, 2011, 21:09:21 » |
|
Jak będzie mniej ludzi chętnych, to będą uboższe nagrody i już. Myślę, że cokolwiek łatwego i prostego , na samą symbolikę można zafundować. I chyba jak ktoś chce brać udział w konkursie to powinien dać to wpisowe może?
A przedstawicie te pomysły?
Moim zdaniem łączenie wpisowego z udziałem w ewentualnym konkursem nie jest zbyt trafionym pomysłem. Ktoś może nie mieć kasy, a mieć fantastyczne pomysły. Pomysłów nie przedstawimy z prostej przyczyny- za wcześnie na to. Częste konkursy maja to do siebie, że powszednieją. Póki co proponuję zakończyć dyskusje o przyszłości, a skupić się na teraźniejszości.Takie jest moje zdanie
|
|
|
|
|
|
|
thunderdome
Bywalec
HARDCORE 4 LIFE!
|
|
« Odpowiedz #178 : Luty 01, 2011, 21:18:56 » |
|
W gruncie rzeczy to tak.. No
|
|
|
|
|
|
|
emperor
|
|
« Odpowiedz #179 : Luty 02, 2011, 21:05:33 » |
|
Ludzie co jest z Wami?!!! Najpierw większość narzeka, żę na forum nuda, nic się nie dzieje, brak konkursów itd. Konkurs rusza(Mrs-wielki szacunek), prace udostępnione i co? Oddane głosy można policzyć na palcach dwóch rąk. Co się dzieje? Tak ciężko poświęcić chwilę na lekturę prac?? Zamiast nabijać sobie posty rozprawiając po raz tysięczny o "ciąży gupika" przeczytajcie pracę uczestników. Licznik postów w ten sposób sie nie zwiekszy, ale dowiecie się czegoś nowego. Doceńcie zaangażowanie uczestników konkursu. Mieli więcej odwagi od nas i wzięli udział w konkursie.
Zachęcam więc do oddawania głosów.
|
|
|
|
|
|
|
|