rafalkudlaty
|
|
« Odpowiedz #300 : Maj 31, 2011, 20:02:44 » |
|
Panowie robicie czyste OT. Uważajcie na gniew co poniektórych "moderatorów" [/quote] a ja chcialem sie zapytac dlaczego "moderatorow" jest w cudzyslowiu... ze wzgledu na liczbe mnoga, czy moze ze wzgledu na funkcje jaka "pelni" no dobra koniec OT i brzydkiego zachowania Emperor naskrobales?? cholera jak mam zajac ostatnie miejsce to przynajmniej w gronie godnych konkursowiczow
|
|
|
|
|
|
|
mrs
:)
Super aktywny
bla bla bla...
|
|
« Odpowiedz #301 : Maj 31, 2011, 20:10:07 » |
|
cholera jak mam zajac ostatnie miejsce to przynajmniej w gronie godnych konkursowiczow Kolego, o ostatnie miejsce walcze ja więc myśle, że godnym konkurentem dla Ciebie będe
|
|
|
|
|
|
|
vento
|
|
« Odpowiedz #302 : Maj 31, 2011, 22:22:25 » |
|
czekajcie, czekajcie, bo ja tam się zebrałem w sobie i starałem się skrobnąć coś w miarę czytalnego... a Wy tu o ostatnie miejsce walczycie... chyba nie doczytałem dokładnie zasad konkursu
|
|
|
|
|
|
|
mrs
Super aktywny
bla bla bla...
|
|
« Odpowiedz #303 : Czerwiec 01, 2011, 05:24:35 » |
|
czekajcie, czekajcie, bo ja tam się zebrałem w sobie i starałem się skrobnąć coś w miarę czytalnego... a Wy tu o ostatnie miejsce walczycie... chyba nie doczytałem dokładnie zasad konkursu No to istnieje spora szansa, że postawisz 2 akwarium w mieszkaniu
|
|
|
|
|
|
|
vento
|
|
« Odpowiedz #304 : Czerwiec 01, 2011, 09:44:22 » |
|
No to istnieje spora szansa, że postawisz 2 akwarium w mieszkaniu ...czwarte... Ale na szczęście aż tak zdolny nie jestem
|
|
|
|
|
|
|
mrs
Super aktywny
bla bla bla...
|
|
« Odpowiedz #305 : Czerwiec 01, 2011, 10:13:05 » |
|
...czwarte... Ale na szczęście aż tak zdolny nie jestem Masz rozmach...
|
|
|
|
|
|
|
mrs
Super aktywny
bla bla bla...
|
|
« Odpowiedz #306 : Czerwiec 01, 2011, 20:17:27 » |
|
Nadszedł w końcu dzień przedstawienia przez Asmiego naszych prac, oglądałem je sobie pod kątem regulaminu i na nieszczęście, jedna z najlepszych prac srednio w moim przekonaniu go spełnia. Jest mi przykro ponieważ domyślam się czyja jest praca i jeśli domyslam się dobrze, jest to użytkownik ktorego lubie i szanuje, ale do rzeczy. W pracy brak jest bezpośredniego nawiązania do r.meta czyli podstawowego punktu regulaminu - autor stara się zbliżyć opisywany przez siebie gatunek do tej rzeki ale to tylko domysły. Od biedy mogłoby to przejść, czuje się jednak nie fair wobec użytkowników od ktorych dostawałem PW z informacjami, że mają ciekawą rybe ale brak im nawiązania do mety - gdyby było jeszcze jakieś drobne nawązanie w stylu "ciek wodny w pobliżu r.meta" a tu nie ma kompletnie nic. Ponieważ czuje się źle z myslą o tym, że użytkowników konkursu mogło być więcej ale przez sztywne zasady nie zdołali oni napisać swojej pracy, to czy praca nr 5 zostaje w konkursie czy będzie zdyskwalifikowana zostawiam wam czyli użytkownikom. Dlaczego? Dlatego, że praca jest po prostu świetna i sam nie podejme się jej odrzucenia bądź pozostawienia w konkursie.
Prosze więc o zabranie głosu wszystkich zainteresowanych.
|
|
|
|
|
|
|
Anubis-RE
|
|
« Odpowiedz #307 : Czerwiec 01, 2011, 20:31:53 » |
|
Myślę, że powinna zostać a i tak Użytkownicy ją ocenią i albo wezmą ten fakt pod uwagę przy ocenie albo będą na nią głosować widząc ogrom pracy, a samemu piszącemu tylko życzyć szczęścia
|
|
|
|
|
|
|
mrs
Super aktywny
bla bla bla...
|
|
« Odpowiedz #308 : Czerwiec 01, 2011, 20:34:26 » |
|
Myślę, że powinna zostać a i tak Użytkownicy ją ocenią i albo wezmą ten fakt pod uwagę przy ocenie albo będą na nią głosować widząc ogrom pracy, a samemu piszącemu tylko życzyć szczęścia Zaponiałem dodać, ja też chciałbym by praca została ale chce być uczciwy wobec tych osob ktorym odmawiałem.
|
|
|
|
|
|
|
emperor
|
|
« Odpowiedz #309 : Czerwiec 01, 2011, 20:59:45 » |
|
Niech zostanie. Dużo pracy włożonej, a że autor gapa to trudno.
|
|
|
|
|
|
|
rafalkudlaty
|
|
« Odpowiedz #310 : Czerwiec 01, 2011, 21:07:07 » |
|
praca nr 5 jest bezkonkurencyjna i mysle, ze bedziemy musieli zrobic dogrywke o pozostale miejsca, gdyz powinna zebrac wszystkie glosy... odrzucac ja, to tak jak dac szanse wlasnej pracy, za wszelka cene. ja swoj glos juz uzasadnilem i powiem szczerze, ze Autor przedstawil sensowne i spojne argumenty za wystepowaniem tetry cesarskiej w rio meta, czy w jej "okolicach", zreszta czy ktos z nas moze przedstawic wiarygodne zrodlo, iz omawiany gatunek w danej rzece nie wystepuje?? pojdzmy na kompromis... oddajmy mrs'a w jasyr, sprzedajmy jego dobra materialne i pozwolmy Autorowi przeprowadzic odpowiednie badania hahaha oczywiscie jestem za tym, by praca pozostala w konkursie
|
|
|
|
|
|
|
vento
|
|
« Odpowiedz #311 : Czerwiec 01, 2011, 21:08:29 » |
|
może autor nie tyle gapa co nadinterpretator
|
|
|
|
|
|
|
mrs
Super aktywny
bla bla bla...
|
|
« Odpowiedz #312 : Czerwiec 01, 2011, 21:13:27 » |
|
oddajmy mrs'a w jasyr, sprzedajmy jego dobra materialne i pozwolmy Autorowi przeprowadzic odpowiednie badania hahaha Ale ja też jestem za tym by praca nr5 została a Wy mnie już przehandlować chcecie
|
|
|
|
|
|
|
rafalkudlaty
|
|
« Odpowiedz #313 : Czerwiec 01, 2011, 21:19:21 » |
|
tylko wypozyczyc na czas okreslony... wszystko pieknie ladnie ale dlaczego ludziska nie glosujecie??
|
|
|
|
|
|
|
vento
|
|
« Odpowiedz #314 : Czerwiec 01, 2011, 21:28:04 » |
|
ano właśnie-jakiś kilogram/półtora roślin czeka na najlepszy oddany głos-nawet jak ktoś nie ma rośliniaka, to przehandlować może te rośliny na forum, lub alldrogo-jego wygrana, jego sprawa co z tym zrobi!!! Głosować, bo będziemy przez PW Was męczyć, albo siłą nakłonimy któregoś moda do wystawiania ostrzeżeń, za brak zabranego głosu Uzasadnienie głosu nawet nie musi być wielce rzeczowe-zawsze można napisać, że "głosuję na pracę nr X bo tyle właśnie zębów moja babcia ma w sztucznej szczęce ". Najważniejsze, żebyście prace przeczytali, nauczyli się może czegoś i wypowiedzieli się na ten temat, choć jednym zdaniem!
|
|
« Ostatnia zmiana: Czerwiec 01, 2011, 21:43:06 wysłane przez vento »
|
|
|
|
|
|