Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Czy otrzymałeś swój email z kodem aktywacyjnym ?
Strony: 1 ... 21 22 [23] 24 25 ... 30
  Drukuj  
Autor Wątek: Konkurs akwarystyczny  (Przeczytany 123126 razy)
vento
Super aktywny

« Odpowiedz #330 : Czerwiec 10, 2011, 22:30:36 »

ludzie się namęczyli, a Wam nawet nie chce się ich wysiłków docenić, przeczytać prac i napisać dwóch zdań na ich temat... Macie jeszcze pół godziny-wejdźcie na ten link i głosujcie:
http://www.akwarium.net.pl/forum/konkursy-akwarystyczne/ii-konkurs-akwarystyczny-uzytkownikow-forum-wodnego-swiata/

mrs
:)
Super aktywny

bla bla bla...

« Odpowiedz #331 : Czerwiec 11, 2011, 09:31:14 »

ludzie się namęczyli, a Wam nawet nie chce się ich wysiłków docenić, przeczytać prac i napisać dwóch zdań na ich temat... Macie jeszcze pół godziny-wejdźcie na ten link i głosujcie:
http://www.akwarium.net.pl/forum/konkursy-akwarystyczne/ii-konkurs-akwarystyczny-uzytkownikow-forum-wodnego-swiata/

Pozytyw jest taki, że glosów więcej niż w I edycji konkursowej.

emperor
Super aktywny

« Odpowiedz #332 : Czerwiec 11, 2011, 16:10:17 »

Pierwsze dwa miejsca na pudle wiadome.
Tak się złożyło, że jakimś cudem wygrałem, chociaż  w dalszym ciągu uważam , że były lepsze prace.
Chciałbym podziękować przede wszystkim pozostałym uczestnikom konkursu za włożona prace i czas.
Dziękuję również wszystkim głosującym, chociaż mogło być ich więcej.
Jednocześnie zachęcam do dalszego głosowania-3 miejsce to cały czas sprawa otwarta.

Pośpiech w akwarystyce jest wskazany tylko w
czasie zbierania wody z podłogi

Mój baniaczek
http://www.akwarium.net.pl/forum/nasze-akwaria/240l-korzenie-i-galezie/
mrs
Super aktywny

bla bla bla...

« Odpowiedz #333 : Czerwiec 11, 2011, 21:49:44 »

Pierwsze dwa miejsca na pudle wiadome.
Tak się złożyło, że jakimś cudem wygrałem, chociaż  w dalszym ciągu uważam , że były lepsze prace.
Chciałbym podziękować przede wszystkim pozostałym uczestnikom konkursu za włożona prace i czas.
Dziękuję również wszystkim głosującym, chociaż mogło być ich więcej.
Jednocześnie zachęcam do dalszego głosowania-3 miejsce to cały czas sprawa otwarta.
Walka była ostra do samego końca. Podobała mi się rywalizacja o pierwsze miejsce, podoba mi się rywalizacja o miejsce 3 gdzie Grajewiak swoim głosem doprowadzil do remisu i dogrywki. Jest z całą pewnością ciekawiej niż w pierwszej odslonie konkursu.
Gratuluje I miejsca, Emperor.
Gratuluje II miejsca, Vento.

vento
Super aktywny

« Odpowiedz #334 : Czerwiec 11, 2011, 22:50:16 »

Walka była ostra do samego końca. Podobała mi się rywalizacja o pierwsze miejsce, podoba mi się rywalizacja o miejsce 3 gdzie Grajewiak swoim głosem doprowadzil do remisu i dogrywki. Jest z całą pewnością ciekawiej niż w pierwszej odslonie konkursu.
Gratuluje I miejsca, Emperor.
Gratuluje II miejsca, Vento.

A dziękuję bardzo Wink

Powiem Wam szczerze Koledzy i Koleżanki, Użytkownicy forum-stary ze mnie dziad (biorąc pod uwagę średni Wasz wiek), ale bawiłem się przy tym jak dziecko!!! Polecam wszystkim wzięcie udziału w kolejnej edycji-o ile takowa nastąpi. Kilka zdań sklecić nie jest trudno, a zabawa przy tym jak i przy publikowaniu i głosowaniu-NIESAMOWITA!!!

mrs
Super aktywny

bla bla bla...

« Odpowiedz #335 : Czerwiec 11, 2011, 23:24:54 »

Powiem Wam szczerze Koledzy i Koleżanki, Użytkownicy forum-stary ze mnie dziad (biorąc pod uwagę średni Wasz wiek), ale bawiłem się przy tym jak dziecko!!! Polecam wszystkim wzięcie udziału w kolejnej edycji-o ile takowa nastąpi. Kilka zdań sklecić nie jest trudno, a zabawa przy tym jak i przy publikowaniu i głosowaniu-NIESAMOWITA!!!
Wszystko zależy od tego jak podchodzimy do takich zabaw.
Dla mnie konkurs był przede wszystkim zabawą i ja też świetnie sie bawiłem mysląc nad tematem, pisząc prace czy oglądając rywalizacje wszystkich prac - szkoda, że było ich tylko 6.
Od siebie dodam, że do napisania prac nie przykładałem się wcale, ani w I konkursie ani teraz. Prace napisałem raczej dla frekwencji, nie dla zdobycia czegokolwiek, co oczywiście nie znaczy, że wygrana w I konkursie wcale mnie nie cieszyła, wręcz przeciwnie - było mi miło, że zająłem I miejsce. Teraz takiego zaszczytu doświadczył emperor wyprzedzając Ciebie dosłownie o wlos więc rywalizacja była pasjonująca do samego końca.
Byłoby ciekawie gdyby dogrywka dotyczyła I i III miejsca Smiley

Raz jeszcze gratuluje Smiley

vento
Super aktywny

« Odpowiedz #336 : Czerwiec 11, 2011, 23:42:55 »

Od siebie dodam, że do napisania prac nie przykładałem się wcale, ani w I konkursie ani teraz.

A ja tam się starałem Wink Skoro miałem napisać więcej niż przez ostatnie kilka lat, to chciałem, żeby jakoś to brzmiało... oczywiście wyszło jak wyszło i kilka fragmentów bym tam zmienił, ale dostrzegłem to dopiero po opublikowaniu prac.
Ale ile radości było przy wynikach-mała rzecz a cieszy Tongue  Moja kobieta mało nie oszalała dziś, kiedy na każde Jej pytanie odpowiadałem-"A wiesz, że zająłem drugie miejsce w konkursie?" Wink

mrs
Super aktywny

bla bla bla...

« Odpowiedz #337 : Czerwiec 12, 2011, 00:08:53 »

A ja tam się starałem Wink Skoro miałem napisać więcej niż przez ostatnie kilka lat, to chciałem, żeby jakoś to brzmiało... oczywiście wyszło jak wyszło i kilka fragmentów bym tam zmienił, ale dostrzegłem to dopiero po opublikowaniu prac.
Ale ile radości było przy wynikach-mała rzecz a cieszy Tongue  Moja kobieta mało nie oszalała dziś, kiedy na każde Jej pytanie odpowiadałem-"A wiesz, że zająłem drugie miejsce w konkursie?" Wink
Mała rzecz a cieszy Smiley
Dobrze, że się starałeś - podniosleś sporo poziom i konkurs miałbyś wygrany gdyby było źródło potwierdzające tetre w mecie Smiley
Sama praca była zdecydowanie najlepsza i wiesz jaki jest jej największy plus? Taki, że jeśli jeszcze kiedyś zrobimy jakiś konkurs to uczestnicy będą mieli na uwadze poziom obecnego konkursu (szczególnie Twojej pracy) i wszyscy będą się troche bardziej przykładać żeby walka była jeszcze ciekawsza Smiley

rafalkudlaty
Bywalec

« Odpowiedz #338 : Czerwiec 12, 2011, 11:38:32 »

sorry ze tak pozno... ja rowniez chcialem pogratulowac miejsc na pudle Smiley mi udalo sie zajac ostatnie miejsce niestety ex aequo  Grin ale lojalnie ostrzegam, ze nastepnym razem sie duzo bardziej postaram i wygram!! Wink

mrs
Super aktywny

bla bla bla...

« Odpowiedz #339 : Czerwiec 12, 2011, 12:17:11 »

sorry ze tak pozno... ja rowniez chcialem pogratulowac miejsc na pudle Smiley mi udalo sie zajac ostatnie miejsce niestety ex aequo  Grin ale lojalnie ostrzegam, ze nastepnym razem sie duzo bardziej postaram i wygram!! Wink
Konkurencja byla spora i 5 prac trzymalo przyzwoity poziom więc nie ma się czego wstydzić, należą Ci się (jak i wszystkim uczestnikom) gratulacje.

Grajewiak
Global Moderator
Super aktywny

Dariusz

« Odpowiedz #340 : Czerwiec 13, 2011, 23:03:30 »

no i mamy 3 miejsce! Gratulacje dla wszystkich którzy trafili na pudło (:

GG 12591627
"Niedoświadczony daje wiarę każdemu słowu, lecz roztropny rozważa swe kroki" Prz 14:15

160l na ziemi!
mrs
Super aktywny

bla bla bla...

« Odpowiedz #341 : Czerwiec 14, 2011, 12:54:42 »

W związku z tym, że dostałem ambitne wiadomości PW z pytaniami "czy możesz oddać na mnie swój głos - potrzebuje roślin" informuje, że jeśli zaczną pojawiać się zupełnie nowi użytkownicy którzy będą głosować na jednego uczestnika konkursu to osoba ta NIE DOSTANIE ANI ROŚLIN ANI KSIĄŻKI.
Konkurs ma być uczciwy, trzeba było wysilić się pisząc swoje uzasadnienie, nie żebrać na PW o jeden głos który zapewne nic by nie zmienił w momencie gdy nie chciało się sklecić kilku zdań na rzeczowe uzasadnienie swojego głosu.

Reasumując, jeśli nagle pojawi się fala nowych użytkowników którzy będą głosowali na jedna prace, osobiście będe wnioskował o unieważnienie takiego głosowania jednocześnie przyznając nagrode osobie która będzie miała 2 miejsce.

Ludzie, miejcie trochę honoru.

Grajewiak
Global Moderator
Super aktywny

Dariusz

« Odpowiedz #342 : Czerwiec 14, 2011, 13:59:38 »

Mrs (jako, że jesteś organizatorem konkursu) właściwie zainteresowała mnie pewna sprawa. Uważam, że ten jegomość: http://www.akwarium.net.pl/forum/index.php?action=profile;u=15524 oraz wilk na którego został oddany głos to ta sama osoba. Dlaczego to już zaznaczone jest w screenach.

wilk6121997 mam rację?

Chcę jeszcze dodać, że w miarę możliwośći piętnuję okrutnie tego typu machlojki i mam nadzieję, że rywalizacja mimo wszystko będzie przebiegać dalej uczciwie.
« Ostatnia zmiana: Czerwiec 14, 2011, 14:14:05 wysłane przez Grajewiak » Zapisane

GG 12591627
"Niedoświadczony daje wiarę każdemu słowu, lecz roztropny rozważa swe kroki" Prz 14:15

160l na ziemi!
rafalkudlaty
Bywalec

« Odpowiedz #343 : Czerwiec 14, 2011, 15:01:06 »

nu i wtopa Smiley i do tego wstyd... przeciez jezeli ktos w pierwszym swoim poscie na forum, oddaje glos to w 98% wiadomo ze to podstawka... ech ludzie szkoda gadac.
ps. Grajewiak ale masz babskiego firefox'a  Grin

vento
Super aktywny

« Odpowiedz #344 : Czerwiec 14, 2011, 15:27:11 »

ja też dostawałem wiadomości PW z prośbami o rośliny poza konkursem-wszyscy pytający dostali ta samą odpowiedź: "zagłosuj ciekawie,a może Ci się uda".O dziwo nie każdemu chciało się wysilić... Jeszcze smutniejsze, że ludzie kombinują w taki sposób Sad

Strony: 1 ... 21 22 [23] 24 25 ... 30
  Drukuj  

Skocz do: