Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Czy otrzymałeś swój email z kodem aktywacyjnym ?
Strony: 1 ... 25 26 [27] 28 29 30
  Drukuj  
Autor Wątek: Konkurs akwarystyczny  (Przeczytany 122994 razy)
mrs
:)
Super aktywny

bla bla bla...

« Odpowiedz #390 : Październik 10, 2011, 08:53:31 »

Myślę, że pomysł nr 1 powinien wiązać się w jakiś chociaż minimalny sposób z akwarystyką lub terrarystyką nie będziemy się bawić przecież w rolników.
"Nie tylko akwarystyką człowiek żyje".
Właśnie na tym ma polegać cała zabawa, by przedstawić swoje inne zainteresowania.
Jeśli ktoś ma ochotę bawić się w rolnika czy leśniczego - proszę bardzo.
Temat jest dowolny.
No i nigdzie nie jest powiedziane, że akurat tym zajmiemy sie podczas konkursu.
W tej chwili prowadzi temat nr2.
« Ostatnia zmiana: Październik 10, 2011, 08:57:53 wysłane przez mrs » Zapisane

rafalkudlaty
Bywalec

« Odpowiedz #391 : Październik 10, 2011, 09:09:19 »

Smiley cieszę się, że ruszamy z kolejnym konkursem. najbardziej do gustu przypadł mi temat pierwszy... bardzo fajna koncepcja, pozwoli nam się lepiej poznać, bo przecież podejrzewam, że akwarystyka to nie jedyne hobby jakie mamy, ponadto wiąże przynajmniej dwa wątki: fotografię i zainteresowanie innym niż akwarystyka tematem. czy koniecznie musi być tylko jeden konkursowy temat??
podejrzewam, iż wezmę udział, niestety dotacji nie obiecuję, bo staram się otworzyć własny biznes i nawet zdecydowałem się rzucać palenie, by ograniczyć wydatki Smiley

mrs
Super aktywny

bla bla bla...

« Odpowiedz #392 : Październik 10, 2011, 09:16:47 »

czy koniecznie musi być tylko jeden konkursowy temat??
Na więcej tematów nie ma pieniędzy - nie wiadomo czy uda się zebrać odpowiednią kwotę choćby na jeden z nich.
Prowadzenie jednocześnie 2 tematów z jedną pulą nagród zrobi niepotrzebne zamieszanie.

podejrzewam, iż wezmę udział, niestety dotacji nie obiecuję, bo staram się otworzyć własny biznes i nawet zdecydowałem się rzucać palenie, by ograniczyć wydatki Smiley
Wszystko jest ok.
Wspomagałeś poprzedni konkurs.
Najważniejsze, że chcesz wystartować.

ducze
WhiteWater
Global Moderator
Super aktywny

« Odpowiedz #393 : Październik 10, 2011, 09:48:57 »

Czy mam rozumieć, że jeśli konkurs wystaruje, w końcu weźmiesz w nim udział? Smiley
Myślę, że się uda tą razą Wink na nr 1 też bym może coś wymyślił, ale już przy poprzedniej edycji byłem zdecydowanym zwolennikiem "akwarystycznego marzenia" Smiley

Co do tematu nr 1. Był proponowany "dział pogaduszek nieakwarystycznych", spotkał się z jednoznacznym odzewem "władz" (w osobie Sebosa), "Na forum akwarystycznym rozmawiamy o akwarystyce". Większość użytkowników też chyba była przeciwko. No to może trzymajmy się jednak tego i konkurs niech jednak będzie akwariowy?

bardzo fajna koncepcja, pozwoli nam się lepiej poznać
Poznać to się mieliśmy szansę na zlocie forumowym... chętnych nie było więc ten kierunek raczej nikogo (z wyjątkami oczywiście) nie interesuje...

mrs
Super aktywny

bla bla bla...

« Odpowiedz #394 : Październik 10, 2011, 10:11:48 »

Myślę, że się uda tą razą Wink na nr 1 też bym może coś wymyślił, ale już przy poprzedniej edycji byłem zdecydowanym zwolennikiem "akwarystycznego marzenia" Smiley
Ogromnie się cieszę Wink
No to wygląda na to, że sprawa się wyjaśnia. Większość osób woli temat nr2 więc zapewne na tym poprzestaniemy Smiley

Co do tematu nr 1. Był proponowany "dział pogaduszek nieakwarystycznych", spotkał się z jednoznacznym odzewem "władz" (w osobie Sebosa), "Na forum akwarystycznym rozmawiamy o akwarystyce". Większość użytkowników też chyba była przeciwko. No to może trzymajmy się jednak tego i konkurs niech jednak będzie akwariowy?
Wiem, bo sam ten wątek zakładałem Smiley
Ja, podobnie jak Rodia czy Rafał uważam, że mała odskocznia w postaci w/w tematu byłaby dla nas dobra, co oczywiście nie znaczy, że temat nr2 mi nie odpowiada - wręcz przeciwnie - lubię pisać, a akwarystycznych planów i marzeń mam sporo Smiley
Najważniejsza jest dobra zabawa Smiley

Anubis-RE
Super aktywny

« Odpowiedz #395 : Październik 10, 2011, 10:45:37 »

Oddaję głos na temat nr 2, natomiast, jeśli nie przejdzie rozważę wzięcie udziału w 1. Wink
Jeśli nie kupię do tego momentu nowego szkła, to postaram się też wesprzeć konkurs gotówką na nagrody Wink.

mrs
Super aktywny

bla bla bla...

« Odpowiedz #396 : Październik 10, 2011, 11:29:50 »

Oddaję głos na temat nr 2, natomiast, jeśli nie przejdzie rozważę wzięcie udziału w 1. Wink
Myślę, że temat nr2 przejdzie jednak bez problemu Smiley

Jeśli nie kupię do tego momentu nowego szkła, to postaram się też wesprzeć konkurs gotówką na nagrody Wink.
Wiążąco traktuje jedynie deklaracje wsparcia finansowego zgłoszone na PW.
Tak więc spokojnie. Jeśli dasz rade - wesprzesz, jeśli zdecydujesz się jedynie na start w konkursie - też dobrze.

Do tej pory na PW dostałem dwie deklaracje wsparcia finansowego, co w połączeniu ze składką moją, a także Emperora daje już jakiś tam obraz, który jest małym światełkiem w tunelu. Istnieje więc szansa na to, że po raz trzeci się uda.

Mała edycja:
W sumie to się troszke przeliczyłem z tą pewnością, że temat nr2 przejdzie bez problemu.
Podliczyłem właśnie głosy i wychodzi 4 - 4 Smiley
« Ostatnia zmiana: Październik 10, 2011, 11:33:06 wysłane przez mrs » Zapisane

ducze
WhiteWater
Global Moderator
Super aktywny

« Odpowiedz #397 : Październik 10, 2011, 11:39:11 »

No to trzeba zapędzić do głosowania przeciwników gadania o czym innym niż akwarystyka na forum akwariowym Wink

Co do wsparcia to ja odpadam, mój najnowszy projekt akwariowy i tak mnie przerasta finansowo...

mrs
Super aktywny

bla bla bla...

« Odpowiedz #398 : Październik 10, 2011, 11:51:55 »

No to trzeba zapędzić do głosowania przeciwników gadania o czym innym niż akwarystyka na forum akwariowym Wink
Mnie tam wszystko jedno czy wygra temat nr1 czy nr2.
Ważna by konkurs udało się odpalić.

Co do wsparcia to ja odpadam, mój najnowszy projekt akwariowy i tak mnie przerasta finansowo...
Jeśli skopiesz ten projekt, będe Ci to wypominał na każdym kroku Smiley

emperor
Super aktywny

« Odpowiedz #399 : Październik 10, 2011, 20:39:35 »

Miałem się nie udzielać, ale dostałem na PW opier...... od Mrs'a więc:
Temat nr 2 - największe pole do popisu w/g mnie

Pośpiech w akwarystyce jest wskazany tylko w
czasie zbierania wody z podłogi

Mój baniaczek
http://www.akwarium.net.pl/forum/nasze-akwaria/240l-korzenie-i-galezie/
mrs
Super aktywny

bla bla bla...

« Odpowiedz #400 : Październik 10, 2011, 20:41:22 »

Miałem się nie udzielać, ale dostałem na PW opier...... od Mrs'a więc:
To była skromna prośba Smiley
Tak czy inaczej, przełamałeś impas Smiley

ducze
WhiteWater
Global Moderator
Super aktywny

« Odpowiedz #401 : Październik 12, 2011, 07:18:04 »

Jeśli skopiesz ten projekt, będe Ci to wypominał na każdym kroku Smiley
Co Ty masz do moich neonków? Wink

Coś zainteresowanie konkursem niezbyt wielkie... trzeba podbijać temat, bo można go przeoczyć.

mrs
Super aktywny

bla bla bla...

« Odpowiedz #402 : Październik 12, 2011, 08:03:51 »

Co Ty masz do moich neonków? Wink
Ty już wiesz co Smiley

Coś zainteresowanie konkursem niezbyt wielkie... trzeba podbijać temat, bo można go przeoczyć.
Kilka ofert wsparcia finansowego jest. Zobaczymy co będzie dalej.
Jeśli nie uzbieramy odpowiedniej kwoty, po prostu zrezygnujemy. Nie ma z tym jakiegoś wielkiego problemu Smiley

rodia
Super aktywny

memento mori

« Odpowiedz #403 : Październik 12, 2011, 08:51:54 »

A muszą być wypasione nagrody?
Wezmę udział w deklarowanym przeze mnie temacie nawet jeśli nagrodą będzie tylko wieczna chwała.
Są chętni więc nie rezygnujmy z powodu małych funduszy na nagrody lub ich braku.
Pozdrawiam, R.
ducze
WhiteWater
Global Moderator
Super aktywny

« Odpowiedz #404 : Październik 12, 2011, 09:02:05 »

Popieram przedmówcę Wink

Osobiście nie bardzo mam czym wspomóc konkurs, ale planuję wystartować (w 2 temacie) i w przypadku zajęcia jakiegoś premiowanego nagrodami miejsca mogę zadeklarować zrzeczenie się nagrody na rzecz następnego miejsca. Wiem, że to nie konkretne wsparcie w $, ale zawsze coś. Bo mam oczywiście zamiar wygrać Wink

Strony: 1 ... 25 26 [27] 28 29 30
  Drukuj  

Skocz do: